icon

Skúsenosti so Saxendou pri chudnutí

dominika168
24. mar 2025

Ahojte, mate niektorá realnu slusenost pri chudnutie so saxendou?

Strana
z3
bibiana1910
Autor odpoveď zmazal
bibiana1910
12. jún 2025
@vieramikloskova

@bibiana1910 a 1,2 sa môže pichať dlhšie 🤷mne povedala lekárka že treba zvyšovať dávku až na 3

@vieramikloskova Anoo ja som si pichala 0,6 len týždeň ale potom 1,2 som bola možno aj 2 až 3 týždne, na 1,8 som bola najdlhšie skoro 3 mesiace a takto som zvyšovala, vždy ako som potrebovala

vieramikloskova
12. jún 2025
@bibiana1910

@vieramikloskova Anoo ja som si pichala 0,6 len týždeň ale potom 1,2 som bola možno aj 2 až 3 týždne, na 1,8 som bola najdlhšie skoro 3 mesiace a takto som zvyšovala, vždy ako som potrebovala

@bibiana1910 teraz si už nepichate,ste spokojná alebo ako ďalej..

bibiana1910
12. jún 2025
@vieramikloskova

@bibiana1910 teraz si už nepichate,ste spokojná alebo ako ďalej..

@vieramikloskova teraz už si nepicham, dosiahla som požadovanú váhu a postavu, váha na krásne drží a odporúčam to určite. Len teda neni to len o tom si pichat a čakať že budem jesť hlúposti, piť sladké vody a budem chudnúť, mna to naučilo správne sa stravovať a naozaj som 4 až 5x za týždeň chodila behat. Keď som vysadila váha mi nezačala stúpať.

vieramikloskova
13. jún 2025
@bibiana1910

@vieramikloskova teraz už si nepicham, dosiahla som požadovanú váhu a postavu, váha na krásne drží a odporúčam to určite. Len teda neni to len o tom si pichat a čakať že budem jesť hlúposti, piť sladké vody a budem chudnúť, mna to naučilo správne sa stravovať a naozaj som 4 až 5x za týždeň chodila behat. Keď som vysadila váha mi nezačala stúpať.

@bibiana1910 samozrejmé 👍 ja sa tiež snažím veľa veci zmeniť. Zatiaľ to sladké a jem len do piatej. Behať nebeham keďže behám v práci,ale zase chodím dosť aj keď mám ubolene nohy. Ďakujem 😊

vieramikloskova
Autor odpoveď zmazal
krisifodorova
10. aug 2025
@miselar

No moja dcéra ju má od gastroenterologa a po pol roku ju vydlsadzame pretože účinok žiadny ...chuť jest ma stále...ešte mi ostanú aj tie pera lebo znizujeme dávku keď vysádzame takže ak niekto užíva a ma záujem mam na predaj dve pera

@miselar prosím ak viete napíšte mi, kúpim

miselar
10. aug 2025
@krisifodorova

@miselar prosím ak viete napíšte mi, kúpim

@krisifodorova pošlite mi správu

budova108
18. sep 2025

Dobrý deň, žienky predám 2 nepoužité perá Saxendy za 6O eur plus poštovné a grátis použité viac ako polovička ostaté v pere. Ak máte záujem, napíšte mi. Predpísané lekárkou.

bibiana1910
19. sep 2025
@budova108

Dobrý deň, žienky predám 2 nepoužité perá Saxendy za 6O eur plus poštovné a grátis použité viac ako polovička ostaté v pere. Ak máte záujem, napíšte mi. Predpísané lekárkou.

@budova108 prosím vás dátum spotreby je dokedy na krabičke ?

budova108
Autor odpoveď zmazal
bibiana1910
21. sep 2025
@budova108
Odpoveď bola zmazaná

@budova108 a odkiaľ ste prosím vás ? Keďže treba aby perá boli v chlade tak si neviem predstaviť ich posielať poštou

budova108
24. sep 2025
@bibiana1910

@budova108 a odkiaľ ste prosím vás ? Keďže treba aby perá boli v chlade tak si neviem predstaviť ich posielať poštou

@bibiana1910 Dobrý deň, prepáčte ale už to nie je aktuálne, perá si vezme kamarátka.

lucmirka124
26. sep 2025

Dobry vecer, ak by sa u niekoho nasli pera na posunutie, napiste mi. Dakujem

slamilos
8. okt 2025
@budova108

@budova108 este je volna

budova108
13. okt 2025
@slamilos

@budova108 este je volna

@slamilos nie, vzala si ju kamarátka.

elevika
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3