Skúsenosti so Saxendou pri chudnutí
Ahojte, mate niektorá realnu slusenost pri chudnutie so saxendou?
@bibiana1910 a 1,2 sa môže pichať dlhšie 🤷mne povedala lekárka že treba zvyšovať dávku až na 3
@vieramikloskova Anoo ja som si pichala 0,6 len týždeň ale potom 1,2 som bola možno aj 2 až 3 týždne, na 1,8 som bola najdlhšie skoro 3 mesiace a takto som zvyšovala, vždy ako som potrebovala
@vieramikloskova Anoo ja som si pichala 0,6 len týždeň ale potom 1,2 som bola možno aj 2 až 3 týždne, na 1,8 som bola najdlhšie skoro 3 mesiace a takto som zvyšovala, vždy ako som potrebovala
@bibiana1910 teraz si už nepichate,ste spokojná alebo ako ďalej..
@bibiana1910 teraz si už nepichate,ste spokojná alebo ako ďalej..
@vieramikloskova teraz už si nepicham, dosiahla som požadovanú váhu a postavu, váha na krásne drží a odporúčam to určite. Len teda neni to len o tom si pichat a čakať že budem jesť hlúposti, piť sladké vody a budem chudnúť, mna to naučilo správne sa stravovať a naozaj som 4 až 5x za týždeň chodila behat. Keď som vysadila váha mi nezačala stúpať.
@vieramikloskova teraz už si nepicham, dosiahla som požadovanú váhu a postavu, váha na krásne drží a odporúčam to určite. Len teda neni to len o tom si pichat a čakať že budem jesť hlúposti, piť sladké vody a budem chudnúť, mna to naučilo správne sa stravovať a naozaj som 4 až 5x za týždeň chodila behat. Keď som vysadila váha mi nezačala stúpať.
@bibiana1910 samozrejmé 👍 ja sa tiež snažím veľa veci zmeniť. Zatiaľ to sladké a jem len do piatej. Behať nebeham keďže behám v práci,ale zase chodím dosť aj keď mám ubolene nohy. Ďakujem 😊
No moja dcéra ju má od gastroenterologa a po pol roku ju vydlsadzame pretože účinok žiadny ...chuť jest ma stále...ešte mi ostanú aj tie pera lebo znizujeme dávku keď vysádzame takže ak niekto užíva a ma záujem mam na predaj dve pera
@miselar prosím ak viete napíšte mi, kúpim
@miselar prosím ak viete napíšte mi, kúpim
@krisifodorova pošlite mi správu
Dobrý deň, žienky predám 2 nepoužité perá Saxendy za 6O eur plus poštovné a grátis použité viac ako polovička ostaté v pere. Ak máte záujem, napíšte mi. Predpísané lekárkou.
Dobrý deň, žienky predám 2 nepoužité perá Saxendy za 6O eur plus poštovné a grátis použité viac ako polovička ostaté v pere. Ak máte záujem, napíšte mi. Predpísané lekárkou.
@budova108 prosím vás dátum spotreby je dokedy na krabičke ?
@budova108 a odkiaľ ste prosím vás ? Keďže treba aby perá boli v chlade tak si neviem predstaviť ich posielať poštou
@budova108 a odkiaľ ste prosím vás ? Keďže treba aby perá boli v chlade tak si neviem predstaviť ich posielať poštou
@bibiana1910 Dobrý deň, prepáčte ale už to nie je aktuálne, perá si vezme kamarátka.
Dobry vecer, ak by sa u niekoho nasli pera na posunutie, napiste mi. Dakujem