Skúsenosti so stratou hmotnosti a zdravým životným štýlom s Mounjaro
Ahojte
V prvom rade by som chcela poprosiť o rešpektovanie, aby sa tu nezapájali ľudia ktorí nemajú skúsenosť a prišli tu len vyjadriť svoj názor čo si myslia... Chcem položiť otázku ženám ktoré s munjaro majú skúsenosť. Ako sa cítite? A aký vidíte úbytok váhy? 🙂 nasmerovalo vás to aj po ukončení liečby na zdravý životný štýl? Viete si váhu pekne udržať?
Od včera ho beriem aj ja... Bohužiaľ nemám v okolí nikoho s kým by som sa porozprávala čo sa skúsenosti týka
Tak čo poviete? Je to naozaj pevná barlička v naštartovaní správnej životosprávy?
Ďakujem
@anonym_9b7d64 Ahoj. No ona si recept poriešila po lekárskej známosti a platí si okolo 200 e mesačne mi tuším spomínala.
@anonym_4ba887 ďakujem
@mirkapestova inak ja som aktuálne stále na dávke 2.5mg týždenne úplne mi to stačí. Predpis mám na 20 mg pero čo sú teda 4 dávky (v mojom prípade 8 keďže si dávam polovičnú) a stojí ma to 240.60€ za pero
@anonym_autor prosím ozvali by ste sa mi do správy
@anonym_autor ahojte!
Ja som mounjaro začala užívať pred týždňom. Teraz som si pichla druhú dávku 2.5mg. mala som BMI 36 a vychodiskovú váhu 105kg. Po týždni 103 kg. Nemám diabetes ale mám hypertenziu, vysoký cholesterol a som po slabej cievnej príhode - takže ideálny pacient pre mounjaro. Začala som menej jesť ( naozaj nemám hlad), rýchlo sa nasytim ( pred tým chorobná žravosť), cvičím ( 5 p. Pešo, 30 brušákov/ denne) pre tým pasivita. Beriem liek pre reflux žalúdka 1x denne. Počas užívania maunjaro 2xdenne nakoľko má trápila žáha aj v noci.
@dencovka dobrý deň, chcem sa spýtať, uživate to ďalej? Ako ste pokročili s vahou, ide dole? Tiež nad tým vážne uvažujem,že si nechám predpísať mounjaro. Ďakujem za odpoveď
Pridám moju skúsenosť po 4 mesiacoch, aktuálne 11 kilo dole, žiadne nežiaduce účinky, robím všetko tak ako doteraz keď som sa pokúšala schudnúť a nešlo to ani za svet, deficit cvičenie.. a ono to konečne ide 😊 za mňa len odporucam
Ahojte ženy, otehotnela som a mám dve 7,5 pera mounjara. Z jedného bola vytiahnutá jedna dávka (5mg) čiže je tam skoro cele pero a z druhého 3 dávky 5mg čiže tristvrtina. Mal by niekto záujem ? Ideálne osobný odber BA 😊
mam 1 pero Mounjaro 5.0 kto by mal.zaujem, wegovy hroza, no u mna velmi vaha dole nejde..mozno preto,.ze som ho pre operaciu muselavysadit na 2mes kila prisli naspat. mal 10 kg nadvahu a zas zlcnik na vyberanie o par nes tak skusim tanec
mam 1 pero Mounjaro 5.0 kto by mal.zaujem, wegovy hroza, no u mna velmi vaha dole nejde..mozno preto,.ze som ho pre operaciu muselavysadit na 2mes kila prisli naspat. mal 10 kg nadvahu a zas zlcnik na vyberanie o par nes tak skusim tanec
@julie6 ahoj a zmenila si aj stravu a aj tak nešlo dole? Resp udržala si si stravu po vysadení?
@julie6 ahoj a zmenila si aj stravu a aj tak nešlo dole? Resp udržala si si stravu po vysadení?
@anonym_autor stravu som mala aj predtym OK
som.v menopauze po vybere vajecnika aj na HRT..nahrad.horminoch plus mi navysiki 2x Tirosint hormon na Hashimoto AItyreotitidu
prinobochbsa tazko chudne
mala som kaloricje tabulky skusala 16-8 p.post
aj predtym mala mnozstvo aj kvalitu pod kontrolou, som celiaticka uz ani nekonzumujem skrob.produkty
quinoa, pohanka, pseno, hned.bio ryza max
, zemiaky minimalne ak tam max zmrzka kopcek ci 2rabl.horkcokolady max 2x tyzden.ovocie len kysle
poznam glykem index potravin
jednoducho zabrala by mi asi vyssia davka mozno 7.5 no uzpri 5 ni bolo dost zle prve 2 dninpo pichnuti
jednoducho kebyze tych 1400E za 6 mes dam na ayurvedsky pobyt /mnohibtam scgudnu 7kg/ lepsie spravim..
@anonym_autor stravu som mala aj predtym OK
som.v menopauze po vybere vajecnika aj na HRT..nahrad.horminoch plus mi navysiki 2x Tirosint hormon na Hashimoto AItyreotitidu
prinobochbsa tazko chudne
mala som kaloricje tabulky skusala 16-8 p.post
aj predtym mala mnozstvo aj kvalitu pod kontrolou, som celiaticka uz ani nekonzumujem skrob.produkty
quinoa, pohanka, pseno, hned.bio ryza max
, zemiaky minimalne ak tam max zmrzka kopcek ci 2rabl.horkcokolady max 2x tyzden.ovocie len kysle
poznam glykem index potravin
jednoducho zabrala by mi asi vyssia davka mozno 7.5 no uzpri 5 ni bolo dost zle prve 2 dninpo pichnuti
jednoducho kebyze tych 1400E za 6 mes dam na ayurvedsky pobyt /mnohibtam scgudnu 7kg/ lepsie spravim..
@julie6 po vysadeni som.mala taky vlci hlad ako nikdy v zivote...to bolo na tom najhorsoe takze urcite som.si stravu neudrzala, no ta rychlost pribratia bola priserna plus kvalita podkoz.tuku
.doslova zmena tela k horsiemu...mlandravost, splasnutie svalstva potom nabehlo vela podkozneho tuku teraz uz 3tyzden cvicim plavam nech spevniem. kazdyvsme ini, poznam zeny co fakt super schudli
@anonym_autor nemusela schudnut. tieto lieky su na liecby cukrovky a nie hnidam na chudnutie
@anonym_18495a presne moja lekarka povedala ze ozempic je na cukrovku prioritne skor ine na chudnutie

@mirkapestova inak ja som aktuálne stále na dávke 2.5mg týždenne úplne mi to stačí. Predpis mám na 20 mg pero čo sú teda 4 dávky (v mojom prípade 8 keďže si dávam polovičnú) a stojí ma to 240.60€ za pero