Spaľovač tukov od Plačkovej
Zdravim, vyskusali ste uz niektora alebo planujete? Ak ste vyskusali, ako zatial hodnotite?
Ak by spaľovacie fungovali, tak by ich nemusela propagovať taka podivná perzona.
Keby spalovace tukov fungovali, tak by sa ludstvo nemuselo trapit s obezitou 🙂
Blby clovek, co ju vobec sleduje, este blbsi, ked jej tie sracky zerie.
Preto musela držať xy diét, absolvovať neviem aké pobyty, lebo ten jej spaľovač tak super funguje.
Vyhoď peniaze oknom, bude to mať rovnaký efekt.
Podľa mňa to nefunguje, všetko je to marketingový ťah. Nikdy by som od nej si nekúpila ani diétu ani spalovace a pod veci, ja jedine co som si od nej objednala boli legíny lebo sú naozaj dobre a voňavé oleje, lebo tie sú naozaj voňavé aj po vysušeni prádla v sušičke. Ale kozmetiku a takéto rôzne doplnky určite nie 🙂 nakoľko si myslím ze keby to fungovalo nešla by do zahraničia na nejaký pobyt a jej kamošky by tiež nechodili na rôzne procedúry. 🙂
pokial si k tomu spalovacu kupis aj poriadny filter na fotky, tak preco nie 😅 budes vypadat fantasticky ako Placka 😅 Hroch doma, hviezda na fotke 😅
Akurat som pocuvala podcast dr Kuzelu (gastroenterolog) minule,ako to urobi velku šarapatu/bordel od zaludka az po ric !!! Je omnho lepsia cesta ako spalit tuky a zdravo zit ..
@kittykat22 ze hroch😃😃.. ja som ju nazivo nikdy nevidela. Len sem tam na instagrame a tam sa teda minimalne prezentuje dokonalo.
a co si myslis, ako sa bude prezentovat? Ako chodiaca kobliha ked predava kolagen na chudnutie? Ved to by uz bola uplne sprosta.
@kittykat22 ved toto mi je jasne, ze ked nieco prezentuje, tak v co najlepsom svetle. Myslela som vseobecne, ze ukazuje seba a svoj zivot ako jednu dokonalu rozpravku.
Podla mna funguje, nakupis ho velmi vela a neostanu ti peniaze na jedlo. A potom pravdepodobne schudnes.
Najidealnejsi spalovac tukov je kaloricky deficit, spravny pohyb a dobre vonave espresso, ci salka zeleneho caju pred treningom.
prosim ta, ona je ako telemarketing na 2 nohach. Jej jediny zaujem je robit dobre promo aby opice nakupovali a ona z toho mala cash. Z coho si mysli, ze si plati ten zivot ktory ma?
Akurat dnes davala storky o tom, ake poskusala diety a detoxy a ake su to vsetko pi*coviny, ktore ta len odvodnia a potom to naberies spat…
Ze dobra je len ta jej dieta queen slim 😂
A pritom s Alagic predavaju zazracny odvodnovaci kolagen… tak ja uz potom neviem 🤔😂
Sama si serie do ust!
Teraz budem za divnú ja . Podľa mňa to funguje ( karnitín ) v kombinácii s cvičením a racionálnou stravou . Mám vyskúšané na sebe aj na kamoške 🙂
Ale jej .... Čokoľvek ..... By som nekúpila nikdy 🙂
Zas dalsia tema, co poviete na nejaky produkt od Plackovej.
Osobne si myslim, ze je to len "skryta" a otravna reklama.
@missdiva nie je vobec. Je toho na trhu dost co vraj nastartuje a dopomoze, tak som sa len spytala na skusenosti, ak dakto ma. Ale vidim, ze kaslem na to.😄
Naštartuje vás dobrý osobný tréner a pevná vôľa!
Jediny spalovac tukov je prijimat menej kalorii, nez spotrebujes. Inymi slovami, strava a pohyb, ale dolezitejsie strava. Z predrazenych tabletiek a dzusov este nikto nikdy neschudol.

Ja nechápem kto môže od nej čokoľvek kúpiť. To vážne nie je na trhu nikto dôveryhodnejší? Pre boha kašli na to