icon

Splníme si sen a konečne schudneme

zloba_z_pd
26. feb 2012

táto diskusia je pre vsetky zeny ktore uz nechcu stále chudnut ale konecne schudnut

wikinap
27. feb 2012

tak dnes masko polievocka , a uvidime co do vecera

wieruss
27. feb 2012

@livka299 ved prave ze cez den nei vela casu na jedenie, lenze mne ide nenormalna chut na sladke... strasne moc by som zrala stale nieco 😅 a uz som pribrala 2 kila vdaka tejto pazravosti, ze sa neviem ovladnut
@irsina83 dakujem, len ako pisem vyssie, momentalne mam strasny problem so sladkym

lucia29
27. feb 2012

mate aj nejake dobre skusenosti s tabletkami na chudnutie? Aky tabletky beriete? 😲

livka299
27. feb 2012

@wieruss máš pravdu to aj ja. Po pôrode som žila iba s jogurtov s piskotami. Vraj ženy čo koja maju zvyšenu chuť na sladke aby mali sladke mlieko. No ja to používam ako výhovorku keď na mňa mm zakukuje že zas dačo sladké žuvem...😀

turistka
27. feb 2012

Ja som kedysi 90 dnovu drzala,ale potom bol klasicky jojo efekt,ja za seba by som ju urcite nedrzala a neodporucila

lucka1987
27. feb 2012

@turistka a kolko si schudla pocas tej diety ? potom po 90 dnoch si ako jedla ?

lucka1987
27. feb 2012

@livka299 na mna ked mm kuka ze co zase vyzuvam, tak mu poviem ze ja sa stale vyvíjam... / do sirky / .. asi mi to ostalo z cias tehotenstva to maskrtenie ... proste idem zotrvacnostou stale co sa tyka jedla.. ale teda uz ani nie.. od noveho roka nemaskrtim.. teda nie tolko

tibinka22
27. feb 2012

@lucia29 ja by som osobne do tabletiek a podobnych veci ako naplaste, kokteily nikdy neinvestovala.... tie ak maximalne stencia penazenku.... lebo aj pri nich musis cvicit a dodrziavat zivotospravu.... Ja osobne beriem iba vlakninu s hubou Shitake kvoli vyprazdnovaniu, take beriem, ale take ako v reklame ze su specialne na chudnutie, tak tomu neverim, lebo jest tabletku a mysliet si ze od nej schudnem je asi hlupost, aj ked ja by som si to velmi zelala 😀 😀 😀

lucia29
27. feb 2012

tiez pravda

katka121
27. feb 2012

@wikinap
BABENKY - to tuje .......
http://www.edisk.sk/sk/stahni/44215/90_dnova_ro...
a ako je to s tou súkromnou skupinou? už funguje ?

zuzkanka117
27. feb 2012

baby čaute .. hm, takže takto verejne, v lete budem mať 36 a celý život som "jojo" ... 😠 😠 😀 😀 ale 90-dňovku nedoporučujem, keď som ju držala prvýkrát chudla som ako keby som sa kúpala v tukovom zmizíku, ale som aj cvičila, na orbitreku, každý deň 40 minút. Mám jedno obľúbené CD a pri ňom som sa naučila cvičiť a nepodvádzať, keď som pustila CD a začula tie prvé tóny ... no bola som ako v tranze .. skutočne ... mne to poctivé chudnutie vydržalo asi 2,5 roka, z veľkosti 54 som sa dostala na 42-44 ( nohavice, zadku a stehien som sa zbavovala najdlhšie ) ... lenže !!!!!! chudla som pre chlapa, nikto z mojich známych a blízkych mu nepovedal inak ako Pinomrd a ja som na neho hľadela ako na svätý obrázok 😀 😀 no a s jeho odchodom som prestala chudnúť, cvičiť a už po x-týkrát som skončila ako JOJO ☹ ☹

Ale aby som sa vrátila k tej 90-dňovke, vydržala som celých 90 dní, skutočne, ale ku koncu, možno posledné tri týždne, ma už dosť pálil žalúdok, takže by som bola najradšej mala iba dni zložené z čistej minerálky, ovocného džúsu a surovej zeleniny ... alebo druhý extrém v deň, keď bol na večeru zákusok alebo zmrzlina, vtedy akoby som mala potrebu si žalúdok chladiť tonami zmrzliny ... každopádne, držali sme ju s kámoškou a aj ona chudla, myslím, že nejakých 17 kg a bez cvičenia, ale po skončení sme ojojovali obidve 😖 😖

byť kočka je môj sen, ale nemám dostatok pevnej vôle, aby som to uskutočnila, ale už to nie je priorita ... každopádne - neskutočne vám všetkým fandím !!!!! Držte sa, ale chudnite, lebo vás to teší 🙂

anavi85
27. feb 2012

Ahojte, rada by som sa pridala...doma ma manzel nepodpori, vraj to netreba, lebo sa mu pacim vzdy, ale ja som mala vzdy 56-58 kg a citila som sa fajn...potom prislo tehu a pribrala som 13kg, ale od porodu neviem vobec schudnut...mala som sekciu, no brucho mam v hroznom stave...chcela by som vazit max 60 kg, teraz mam 69 a stve ma to, nemam velmi casu chodit do posilky, len doma si dam brusaky a ponatahujem sa...

drzi niekto Dukanovu dietu? by som ju vyskusala, ak by som nebola sama, nech mam podporu 🙂

dolly_xd
27. feb 2012

baby mozem sa pridat? 🙂

lucka1987
27. feb 2012

@zloba_z_pd mne nefunguje tsranka.. ukazuje mi ze neexistuje na MK aby som skusila inu.. co sa stalo ??

locko007
27. feb 2012

Aj ja by som sa k vám rada pridala. Môžem???

locko007
27. feb 2012

@anavi85 Ahoj, tak my dve sme na tom podobne. Aj ja som mala 69 kg. Teraz posledné 2 mesiace som schudla 4 kg, len ešte by som chcela aspoň do 58-60kg. Ide ma z toho poraziť, prečo to ide tak ťažko a pomalyyyy.

locko007
27. feb 2012

@zuzkanka117 Ani ja nechcem o 90 dňovke ani počuť. Schudla som asi 5 kg a do 2 týždňov po skončení diéty som mala pôvodnú váhu naspäť.

sirael
27. feb 2012

@lucka1987 Ani mne nefunguje ☹
@lucia29 Ja nemam skusenosti s tabletkami, ale teraz skusam spreje na chudnutie. Baby co to skusali, tak krasne schudli, tak uvidim 🙂 Zatial to skusam 2 tyzdne, sice je dolu len 1kg a 1cm v pase, ale vraj sa to teraz rozbehne 🙂 No tak uvidim veru 🙂

lucka1987
27. feb 2012

@sirael no mne to ukazuje akoby bola diskusia zrusena....
inak mozes mi napisat nazov tych sprejov ? kuknem na nete ze co to stoji .. ja beriem len karnitin .. ale to je len mala koncentracia... 60 tbl za 3 eura 😅

locko007
27. feb 2012

@sirael Sprej na chudnutie? To som ešte nepočula. Ako to funguje? Ja sa trošku bojím tabletiek, ale rozmýšlala som nad zelenou kávou.

sirael
27. feb 2012

@lucka1987 Mne to ukazuje tak isto, uz som pisala aj zakladatelke, tak neviem co odpise ☹
@locko007 @lucka1987 http://www.organicmission.sk/products/shapemission stoji to sice peniaze, ale ked som videla, co to dokaze, tak som az neverila. No uvidim ci mi to pomoze. Tabletkam ja vobec neverim a tiez je to aj zataz na pecen, takze to ee...☹

wikinap
27. feb 2012

@katka121 mne to nejde

lucka1987
27. feb 2012

@sirael ked neodpise zalpozime sio vlastnu.. ja som na MK kazdy den. nonstop to tu mam zapnute.. kedze mm nebyva doma.. iba dva dni v tyzdni .. takze budem mat cas pridavat aj nove clenky a aj hladat nove typy a rady.. pripadne tabulku zostrojit nejaku .. pretoze aj ja som pisala zakladatelke.. od rana a nic..

lucka1987
27. feb 2012

@sirael neukazuje mi to cenu.. co stoji ten stredny ?

zloba_z_pd
autor
27. feb 2012

baby ste tu niektora??

wieruss
27. feb 2012

@livka299 to je dobry argument, ale to je mozne, lebo ked som bola tehu tak som moc chut nemala na sladke, vlastne asi vobec 😅 ale teraz to je konecna.. nemam chut ani na normalne jedlo, ale sladkosti tie stale 😖

locko007
27. feb 2012

@sirael Takže niekto v tvojom okolí to vyskúšal? Ale nemôžem tam nájsť cenu...

lucka1987
27. feb 2012

@zloba_z_pd no sme tu skorop vsetky co sa deje ? preco nam nejde sukromna ??

ikusa11
27. feb 2012

@lucka1987 zaloz a rovno mi v nej drzte miesto,idem k vam 😉

tun1ska
27. feb 2012

ja som tu :-/// joj, tiež sa pridávam do skupiny sladkožrútiek...od pôrodu som pribrala 4 kg, hlavne kvôli sladkostiam...asi..nejem o nič viac ako predtým a kilá idú hore...rozčuluje ma fakt, že vraj sa od kojenia chudne..to ja kojím poctivo, bez dokrmovania a prikrmovania a nič... 😠