Splníme si sen a konečne schudneme
táto diskusia je pre vsetky zeny ktore uz nechcu stále chudnut ale konecne schudnut
@zuzkanka117 😉
Ahojte, nezavisle od tejto temy som zacala od pondelka tiez chudnut. V lete mi hrozi, ze sa budem musiet premavat v spolocenskych satach, tak som sa dala na chudnutie, nech v nich nevyzeram ako kosatka 🙂 Mohla by som sa tiez pridat do tej skupiny? 🙂
Ahojte, my sme si včera vybrali dovolenku, tak by sa patrilo tiež dačo zhodiť, chcela by som sa pridať do skupinky, keby to bolo možné ďakujem. 😎
@ullala
@jana661973 ste tam 😉
@lucka1987 teraz som veľmi málo, ešte som končila daňové a keďže je teplejšie, už sme viacej vonku, 90-dňovku som začala a po týždni skončila, teraz to skúšam takým kratším cvičením každý večer a 2-týždňovou diétou, ale tú tiež nedodržiavam striktne keďže ešte kojím 😎
Začínam znova každé ráno, prajem krásny deň všetkým, aby sme si už konečne splnili svoj sen
hlásim 35 den a -5kg na vahe 😉
no aj ja to poznam, rano sa rozbehnem a vecer by som aj ladnicku zjedla ...strasne ,keby sa tak lahko chudlo ako sa pribera
@zloba_z_pd našla som to až teraz.ako pokračuješ s chudnutim?!je to ok dieta alebo potom priberiem aspon 10naspet.pod čim si to našla?!dala by som to mužovi do roboty vytlačit.aby som sa mala čoho držat.
ja sa hlasim po 3 tyznoch 3,5 kg dole, uz len 9 😀 ale idem dalej 😠
Ahojky, ja som od novembra schudla 13 kg, predtým som mala 68 kg čo mi ostalo po pôrode. A teraz mám 55 kg 🙂 Nedržím žiadne diéty ani necvičím, nemám na to čas kedže mám 2 ročného synčeka a okrem neho aj 2 staršie deti ( syn 15r. dcéra 12 r.). Pri malom sam začala pravidelne jesť 5 krát denne normálne ako malé deti a menšie porcie, a hlavne začala som dodržiavať pitný režim čo ej veľmi dôležité, kým predtým som pila len vtedy ked som bola smädná teraz vypijem denne 2,5 l vody. 🙂
Aj ja poprosím pridať do skupiny ak sa dá 🙂

@zloba_z_pd
@lucka1987 Ďakujem !!!! a ešte, prosím, ako sa volá tá súkromná téma, neviem to nájsť 😎 😎 😎