icon

Spoločné chudnutie 25 kg

katusik90
14. júl 2015

Ahojte, som skoro 3 mesiace po pôrode a mám hrôzostrašných 85 kg pri výške 160 cm. Hľadám niekoho do partie, s kým sa budeme vzájomne "ťahať" dopredu a motivovať sa svojimi pokrokmi a výsledkami. Pridá sa niekto?

Strana
z2
ragulca
15. júl 2015

@veronikax nie :D

krevetka
15. júl 2015

Aj ja sa pridávam, 156cm a 75kg, hroza a des a panika

karolina75
Odpoveď bola odstránená
veronikax
15. júl 2015

@karolina75 ak som dobre precitala.. tak Piperine Forte je robene z Pipru .. Guarany a Kajanskeho korenia ? 🙂

sisuldatn
16. júl 2015

@veronikax a preco nemerias cm ako prve miznu cm a potom kg a pre vzhlad su cm podstatnejsie ako kila tos moj nazor drzim ti palce pekny den

veronikax
16. júl 2015

@sisuldatn lebo cm som uz raz merala...a cim menej ich bolo...tym viac som si potom dovolila porusit zasady ;) Tak sa budem drzat kg ;)

sisuldatn
16. júl 2015

@veronikax aha no ides nato s rozumom,si presne ako ja ked schudnem mam co som chcela a zase sa zacnem stravovat ako pred dietou a preto nedietujem moj plan je uplna zmena stravovania vela dobrych zlozvykov som sa naucila ked som drzala 90 dd dnes 2 den zdraveho jedenia sunka syr zeleninka a kavicka s kokosovym olejom mnam a obed bude masko a zeleninka do prace klasika cotagechess a uhorka drzim palce a tvoje menu na dnes ?

veronikax
16. júl 2015

@sisuldatn presne takto to aj ja beriem. Nie je to dieta ... ale zdrave papanie ;) Ja som mala rano ovsene vlocky s jogurtom a bananom ;) potom 1,5 dl kavy 😊 kedze ja mam rada nesku a malo vody..vela mlieka 😀 Na desiatu som mala smoothie na obed na panvici grilovacej urobene prsia a zelenina k tomu a na veceru mam mrkvovu polievku 🙂 A mam uz aj psyllium kupeny ;)

katusik90
autor
16. júl 2015

Joj baby, ja nič nestíham :D ale pohybu mám až až - stále niekam idem pešo, krútim sa okolo malého a večer padám do postele mŕtva... ale teraz cez víkend sa mi hádam aj podarí nejaké to cvičenie...
Inak čo cvičíte baby?

karolina75
Odpoveď bola odstránená
veronikax
16. júl 2015

@katusik90 ahoj 🙂 Mne predtym ked som svicila velmi pomohla Jillien 30 days ;) Teraz sa chcem dat na beh ;)
@karolina75 dobre dakujem ;) a drzim palce ;)

katusik90
autor
18. júl 2015

@veronikax ja som sa rozhodla pre Jillian Michaels - Body shred - zajtra ma čaká prvý deň tak som zvedavá aké to bude a či to budem zvládať... a keď bude mať manžel voľno tak aj beh by som k tomu pridala... k tomu ešte zdravá strava tak hádam sa výsledok dostaví... mám motiváciu - 20. augusta ideme na dovolenku tam nevyzerám ako veľryba :D

petrak87
Odpoveď bola odstránená
katusik90
autor
19. júl 2015

@petrak87 ja budem teraz za sprostú 🙂 ale čo to je to Piperine? 🙂

katusik90
autor
22. júl 2015

@veronikax no čo ako sa darí? podaj hlásenie 🙂 mňa dnes čaká 4. deň z BodyShredu - toto cvičenie je totál masaker 🙂 ale zatiaľ to dávam aj keď sa potom ledva doplazim do sprchy, ale ten pocit 😀 snažím sa aj s jedlom trošku popasovať, no to mi ide trošku ťažšie...

petrak87
Odpoveď bola odstránená
veronikax
22. júl 2015

@petrak87 ahoj 🙂 neskusala som nic zatial take ... cooo pomaha ku chudnutiu 🙂 Jedine co si dam .. je psyllium 🙂 ten si davam vecer ... Lebo zo zaciatku .. ked som zmenila porcie.. tak vecer citim hlad 🙂 Tak toto mi trosku pomoze oblbnut zaludok :D Aj pekne creva povycistuje :DDD
@katusik90 zajtra by som sa chcela odvazit... kolko slo dole :D Tak som zvedava :D Pecivo som uplne vylucila.... tak uvidime :D Len cestovinu som si dala obcas... co by som ani to nemala :D Ale aj za 1 kg budem stastna ak slo dole :D Necvicila som este.. Takze teraz len strava upravena 🙂

jana290585
24. júl 2015

Nazabudajte na jedlo pred spanim 🙂 najlepsie tvaroh 🙂

renatica86
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2