Spoločné chudnutie
Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂
@aahajnalka boze,tak nie som v tom sama..ja neviem co do mna voslo,zozrala som dva rohliky,croasant cokoladovy,dojedla som pribinacika a sosovicovy peivarok s 2 vajcanmi,plus ranajky svoje...no katastrofa..potom som sla cvicit aby sa nepovedalo s plnym bruchom,zacala som HIIT,no skoro som sa dogrcala,tak len dve kola a potom 20km bike...nuz na veceru som si dala LEN salat a polku balenia balkanskeho syra,co som mala na 4 salaty..takze vyfackat sa mozem AJ ja..zajtra budem mat isto o 2kg viac,som na seba nasrata ze az
@aahajnalka inac,tiez rozmyslam,ze zajtra si dam nejaky detox..alebo co..dnes mi preplo,ah jaj..😱..sme v tom spolu..dlhodoby deficit nam ukazal svoju silu🤣
@aahajnalka inac a uz viem preco..mame nakupene na 2t,blbe pecivo,vzdy len kvoli malemu kupujeme,nuz zozrala som mu ho..ja mam slabu volu na papanixko z pekarne🤣
Zajtra pokracujeme zdravo, stalo sa, ideme dalej 🙂 zaujímavé, ze vzdy naraz "vyvádzame" :D aspon som mala teraz bike, lebo ráno som pekne vypla budik a drichmala dalej, co som trening plánovala. Radsej sa nepostav pár dní na váhu 🙂
@aahajnalka heej mas pravdu,lebo sa len naseriem🤣..
No tak spalila si aspon ten kolac👍zajtra musim dat bike,dneska bol hotovy sibir vonku..ani prechadzka ani nic..😱
Pisem opat, kolácik vyzerá velmi chutne 🙂 ja som sa dnes snazila byt na kaloricky nízkych jedlách kvoli tomu vcerajsku. Odkrutené mám 22km. Za minuly tyzden statistika 88km. Zajtra si dám nieco so spenátu, dobru noc 🙂
@jessicai dávno si nepísala, ako sa darí?
@aahajnalka ahoj,super,tak si sa znova nakopla..🙂 jaa som na tom horsie,nejak mi chyba motivacia..vcera som si dala jeden chod,ktory som nemala a dneska detto,dala som si palacinku s tvarohom...ja ked zacnem takto polavovat,tak sa poznam,ze sa znovu rozozerem...
Na vecer som si dala uz len salat..
Musim sa dokopat a spravit si zase minimalne ranajky den vopred,lebo potom si vecne dam co mi pride pod ruku a uz sa to vezie cely den..chcelo by to nejaky impulz,len neviem aky...
Dneska kazdopadne som dala HIIT trening 30min a 20km bike,dokopy mi to vychadza na 75km..takze mam co robit😆..dajaka som leniva bikovat cez jeho obedny spanok,potom som od rana do noci v jednom svungu..asi dolahlo na mna to decembrovo-januarove nasadenie😆..
Ako sa mas,ako sa ti dari?🙂
@jessicai Ty ako?🙂
@nutelka21 ahoj, podla mna to je zimou, vela robí, ze nemozeme byt dlhsie vonku. Ani mne sa moc nechcelo na bike, ale nanutila som sa, 23km dnes. Ranajky chia puding latte kokosovy, obed zemiaky so spenátom a tri ks rybie prsty, ano tie vyprázané v oleji, vecera morcacie prsia so zeleninou. A opat som piekla tie jablkovo ovsené vlocky a aj jedla z nich, takze pochybujem, ze deficit...tiez som mala dnes pocit, ze nejako povolujem, tak som si pozrela stehniská a brucho a to ma motivuje dalej. Podla mna je normálne, ze po 3_4mesiacoch nehoríš na takom plameni ako na zaciatku, ale sme silné, toto je len kvázi prestávka a ideme dalej, do leta to dáme, ja si v nás verím... a som velmi rada, ze sme si dali tuto vyzvu, lebo by som si dala bez nej viac oddychovych dní tzn zlenivela.
@aahajnalka ahoj,vies co,tiez som nad tym rozmyslala,ze joj keby bolo uz teplo,aspon tych 10C a viac,aby som vedela ist behat..kazdopadne od stvrtka ma byt uz teplejsie,tak sa tesim..
Ja som zacala zatial den dobre,na ranajky tvarohovo-ovocne smoothie,na obed si dam polievku a do vecera uz planujem len zeleninu..snad si to nepokazim..
Mala by som sa obzriet aj ja v zrkadle,brucho mam stale dost zoslahane..
Prosim ta aky mas obvod horneho stehna a brucha?aky si typ postavy? Ja budem asi jablko,mne to brucho nesedi k celkovym proporciam..najsirsi obvod brucha mam 92 a horne stehno 54..
Jasne,ze to dame do leta,potom bude vyzva to udrzat😆👍..ja dnes tiez bike,uz sa tesim,pomohlo mi,ze vykuklo slnko😆..
@nutelka21 ahoj, boli sme tiez vonku, pripinam fotky. Brucho teraz 88cm zo 101 a stehno 56cm zo 60, avsak tieto miery som aj 15teho decembra, takze uz to ide velmi pomaly. Ranajky sardinková nátierka so suchárom, obed morcacie prsia zo vcera a spravila som krém: struhaná kora z pomarancu, kakao, tvaroh, med.
Typ postavy jablko
Dievčatá ja sa nemám čím chváliť tak preto sa nepíšem... fandím vám. Ja som sa dostala zase o 3kg hore už na 98kg teraz zase na 95kg a dnes Valentín tak zase mlsoty. Som hrozná...
@aahajnalka krasna priroda,kde to je? Ja verim,ze cm budu ubudat este...inac schudla si na cm v pomere k vahe viac nez ja aspon co sa tyka brucha a noh..👍
Ja sa dneska drzim,posledna vecera o 17:30.
Uz si nedam asi nist,vydrzim do rana...mam o kilo viac za tie moje cheat days..takze budem rada,ked budem na tom istom koncom mesiaca...dneska som ani necvicila,zacina sa vsetko topit,zajtra snad uz nebude jak na sibiri,takze pojdem behat...pri tom najviac palim tuk😆👍..
Vidis sardinkovu pomazanku by som si dala,sto rokov som nemala,tak asi spravim cez tyzden..skvely tip..
Zajtra spravim rizoto asi,na dva dni nech nemusim vyvarat..na ranajky mam uz nachystany cucoriedkovo-jogurtovy pohar..
Uz si skoncila 90dnovku,resp.kedy ti konci?🙂
@nutelka21 ahoj, 131km za minuly tyzden. Pozerala som, ze si nemozem dovolit vela oddychovych dni, lebo potom to nestihnem, uz mam 4 volne dni vycerpane z 8 😵 90dnova mi konci 22.2. /vazit sa budem par dni po, lebo menzes mi tiez tak vychadza okolo 21-22, takze koncom febr/ avsak uz ju nedrzim tak striktne, lebo mi velmi chybali bielkoviny. skor ako barlicka, ze mam jest aj skroby napr, a uhlohydraty zasa netreba prehanat + som sa sklamala, ze iba 0,60kg za cely mesiac, takze sa snazim skor ten deficit drzat...obcas sa aj podari 😂 Byvame nedaleko Sturova, par km mame Dunaj, uz mi velmi chybal + sme si boli vybrat nas platz na leto :D predtym sme byvali v BA, potom v Sturove, teraz v Muzli, vzdy blizko Dunaja. Ina tema, vsade citam, ze po 40 sa spomali matabolizmus a chudnutie ide pomalsie, aj by som uverila, lebo predtym som dala dole 12kg za 3 mesiace, avsak kamoska schudla za 3mes 23kg, kojila, nemohla hocico zjest, lebo maly vrestal...takze som sa ukludnila, ze to pojde. Obe mame 40 a obe sme rodili 2020 jun. Len ja som este furt willendorfska venusa, kym ona je tip top :D, ale inak by som s nou nemenila, velmi jednostranne sa stravuje, lebo maleho boli brucho skoro zo vsetkeho. Ja som zas typ co pri kojeni tlstne. Dnes planujem grecky salat a minestrone. Rodina bravcova panenka s hribami.
@aahajnalka ahojky..neboj,ono to pojde..Staci sa neprezierat,byt v deficite,potom neni sanca neschudnut😆lahko sa hovori,tazsie praktizuje..hlavne ze cloveka to bavi,ja som z vahy vyhodila baterky dneska,takze odvazim sa az asi koncom marca,lebo by som sa len nahnevala a motivacia by isla do haaaja...uz teraz mam co robit aby som sa drzala na uzde....
A inac,tiez mam kamosku,v rovnakom veku,spplu sme rodili a tiez,ona uz mesiac po porode bola na svojej povodnej vahe..iny metabolizmus,genetika,predispozicie,hormony...ved ja som prisla domov z porodnice lahsia o 5kg,co bola vaha dietata a vody😆..a navyse kojenim som tiez nechudla ale este mala objemovku...😱
Ja som dneska dieta nechala tatkovi a vybehla som si na cyklotrasu...dnes som mala nohy jak srnka,uplne super sa mi islo,najdlhsi beh mojho zivota bez prestavky 1h 12 min a 9,2km...cas neni extra ale ze som sla na jednu supu,tak z toho sa tesim..
Inac dneska strava za mna ok,zajtra asi kuracie a salat
@nutelka21 sikovná si, gratulujem vyse 9km beh, klobok dole. Ja bez biku ale aspon 3,5km prechádzka, konecne trochu dlhsie vonku. Cely den jedlo ok, a teraz susene banány, ved povedz dovod preco to nepokazit :D
Dakujem,akurat nam snezi,takze dneska dam bike,uz sa tesim..ani inac necitim,ze som vcera vobec daco robila..
Ja tiez vcera vecer o 22 som si supla jablko...som mala vydrzat do rana ale vidis to..
Pokial to nebolo cele balenie,tak si v pohode😆..
Ahojte, rano som odkrutila svojich 22km, rozmyslam, ze spravim nieco z cervenej sosovice, mozno kysly salat s vajcom na tvrdo. Nemam na nic obzvlast chut, idem na nakup a ked sa bude dat aj na kratku turu. Jedla by som cokoladovy puding, pozriem fitrecepty 🙂
aha, hned prvy recept: https://www.fitrecepty.sk/recept/najlepsi-fit-t... je to cokoladove a je to zdrave
Termix vyzera fantasticky 🙂
Ja dneska cez obed som dala 20km za 45min..jedla som salat a potom tvaroh s jablkom na desiatu..na veceru som dojedla polievku po synovi,zeleninovu..dufam,ze som v deficite..👍😆..
Čaute kočky ako to ide? Ja sa už blížim k cieľu, váhu neviem ale miery 95, 52, 91💪 pôvodne radšej nedávam 😁
@1stlilith wau, gratulujem, 52 je stiahnuty pás prosim ta?
@aahajnalka ďakujem, môžme otehotnieť 😁😁 stiahnutý? Nie, ale pravda meram sa ráno 😁

@nutelka21 nijako :D. Idem hned na bike, u mamy som zjedla lángos, dobru fazulovu, cheat day ako vysity jaj a este aj slivkovy kolác a doma mandlové mlieko, normálne rozmyslam, ze zajra si dám vodovy den, lebo toto co som dnes stvárala je na dve velké facky