Spoločné chudnutie
Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂
Ja zatiaľ idem s váhou dole. Dnes 93.5kg cvičím každý druhý deň 50minut. Cítim sa trochu lepšie. Včera a dnes som mala poobede jeden koláčik tvarohový. Dúfam, že to nestopne moje chudnutie.
Ahojte, ja som skusila tu mrkvovu s ricottou z fitreceptov dnes, avsak cesto ostalo dost hutné, a to som ani nedala tolko muky. Inak vyvar, bataty, paradajkovy salát, trocha nivy. 4km túra. Bike flákam tento tyzden. @jessicai si sikovná, ze kazdy druhy den cvicis, len tak dalej. @nutelka21 tiez uz dlhsie pozerám tú tortu, urcite bola velmi chutná, aj ty si sikovná, ze cvicis. Musim sa aj ja opat dokopat
Ahojte dievcata...ako sa drzite? Ja nejak polavujem v strave,ah jaj...dneska som cely den dobre isla a na veceru som robila muzovi pizzu,no jasne,ze som si AJ ja dala dajake dva kusy😱😫..takze to bola moja super genialna vecera.
Inak dnes som odcvicila H.Robertsom dalsiu cast,celkom ma to zacalo bavit,je to take dynamicke,kazde video je uplne ine.😊
Davam si zajtra budicek a pojdem pred siedmou behat,veru,som namotivovana,aj na seba nasrata,ze sa neudrzim pri jedle...
Ako ste by na tom?🙂
@nutelka21 som na tom tak, ze vypnem budik a spim dalej :D, takze si super
@aahajnalka haha uvidim aka bude rano realita🤣
Realita bola,ze syncek vstal o 5:30,takze sa nic nekonalo🤣...dnes asi bez cvicenia, boli ma chrbat😫..
Ahojte,ako sa mate?🙂 @aahajnalka kdeze siii?
Ja za dnesny den odcvicene,na ranajky klasika vlocky,jogurt,banan,arasidove maslo...obed kuracie rizoto a veru rozmyslam,co si dam na olovrant🤣..
Vcera som si nastavila KT,veru nemohla som ani nic schudnut za posledny mesiac,kedze vcera som uz o 17.00 mala naplnene tabulky,inac,by som si dala este veceru...takze vyskusam dokonca mesiaca takto,co to spravi...
Inac vsimla som si,ze mam dost taku zosuverenu kozu nad kolenami,brucho to ani nehovorim..myslite,ze nejake kremy na to pomahaju?
@nutelka21 tady, tady :D neuveris, ale tiez mám pokusenie s KT, zatial nepraktizujem, ale pravdepodobne vyskusam. Nejako sa posledné 2 tyzdne neviem dokopat cvicit, asi zavediem opat vecerny rituál, lebo dcérka mi zacala skoro vstávat a ráno uz nestiham...btw ráno mi viac vyhovovalo, nabilo ma energiou. Teraz, ked tak fuka pár dni, len do obchodu chodime nie na dlhsie tury, to mi dost chýba. Jedlo ok, ale tiez mám pocit, ze asi viac si doprajem, neviem KT ukáze. Dnes mám brucho ako v 5mesiaci od rána, normálne ráno mávam ploché, asi som to potrebovala, aby som opat zacala na sebe pracovat. Ty chodis behat?
@nutelka21 k tym krémom...ako citam rozne clánky, fóra, krémy nic moc, furt len sport a pitny rezim pomáha
@aahajnalka vies co,nieco na tych KT bude,Lebo vcera prvy den a dneska -0,6kg..viem,ze je blbost to takto pozerat,ale u mna je to tak,ze ked si dam len drobnu blbost za den,na druhy den mam na vahe urcite vzdy + nieco..na nervy je to vazenie,ale chcem to vyskusat jeden mesiac,ci sa nejak rozhybem..
Teraz ako posledne dni fuka,tak behat som nebola ale cvicim ten 12tyzdenny program,uz mam prvy tyzden za sebou..chcem si to nejak nastavit,ze budem aj behavat aj cvicit a uvidim co to spravi..akurat dneska som sa chystala na beh a zacalo prsat,keby hrozne nefukalo,tak by som Isla..
Veruaj mne ranne prechadzky chybaju,sme len doma na zahrade, uz sa neviem dockat lepsieho pocasia.
Ja som si na veceru spravila cviklovu natierku (cvikla,ricotta,bryndza,korenie a bylinky) tak som si fajn pochutila,je to lahodka..🙂
Kupila som si paradajkove cestoviny,tak uz sa tesim na zajtrajsi obed...s paradajkovym pestom z DM,inac ma super zlozenie a chuti dost dobre.neviem ci poznas,ja som ho dostala a som bola prekvapkana..
Inac s tym cvicenim...jedine kedy sa mi da je cez obed,rano mame budicky pred 6 a zaspavat chodi po 21,takze to uz som taka rozbita,ze jedno ani druhe nehrozi.som zvedava kolko krat Este budeme menit rezim,tesim sa na pretacanie hodin coskoro🤣..istotne AJ Ty😄
@nutelka21 hi, ja som vybrala z mrazáku lososa a spenát, nieco vycarím. Teraz mi zaspala, uz nejdem na bike, kde je vola, tam je cesta, idem spat :D ... vyskusam KT, aby som mala v oku, kolko je dovolené...uvidime... este uvazujem, ze opat budem nejaky cas ranajkovat iba ovocie, ci sa kg, cm pohnú, dobrú noc 🙂
@nutelka21 ahoj. idem podla KT. Ty si kde ratala? Ja cez fitnessrevolution, vychadza mi 1200kcal na chudnutie, v tej KT skupine, pisu, ze 1200 je hladovka, tak uvidim po mesiaci ci pomoze. uz som ochotna aj hladovat, ale uz chcem vidiet tu 5 na vahe 🙂))) inak minule som mala tu cest na par sekund 59,9, ale to bolo vsetko 🙂
@aahajnalka 1200 je malo nemala by si ísť do deficitu, hladovky. Natrapis sa a kilá sa vrátia lebo telo si vypýta čo mu chýbalo toľko.
Pozor na ten špenát z Coop bolo v správach, že sa nejakým spôsobom dostal do neho kúsok jedovatej rastliny. Skús si to vygooglit či tam nájdeš presne o aký mrazený špenát išlo.
@jessicai ahoj, diky, ano videla som ten coop spenat, chvalabohu mam inu znacku. Co sa tyka tych kcal pri 40r, 158cm, 60kg, lahka aktivita mi vyslo 1500kcal a ked chcem chudnut mam znizit toto cislo o 300, 400... tak ja uz naozaj neviem. Tiez som citala, ze 1200kcal je bazal a pod to sa nema ist...
@aahajnalka ahoj,Este tam treba nastavit aktivitu..sedacia,lahka alebo mierna..no podla mna to mas zle nastavene,lebo ja mam 162cm,63kg a mne pri lahkom rezime vyslo 1600kcal a pri miernom 1800kcal.
Ja to mam nastavene na kompromise 1700..ked mas ciel chudnutie,ono ti to uz ponizi v tych KT automaticky..
@aahajnalka ja mam bazal okolo 1300kcal,pozri na ukazku ako to mam nastavene..ja som si dala vlastny ciel nieco medzi 1600-1800kcal..Lebo podla mojich aktivit neviem co si dat..
@aahajnalka skus ešte nájsť nejaký iný prepočet. Moja dcéra mi to niekde nahadzovala a neboli to KT. Škoda, že neviem kde to bolo. Ak zistím napíšem...
Ahojte, dakujem baby ste velmi zlate. Pozrela som viac kalkulaciek, tych 1500 bude optimal 🙂 inak zatial mam spotrebu 400 🙂 a v tom je kivi, pomaranc, losos, varene zemiaky so spenatom... zatial si pripadam ako debil, furt zapinam kuchynsku vahu, odmerala som nezjedenu kožu z lososa... vsetko ratam, vazim... plus minus autobus 😀...ale za pokus to stoji
@aahajnalka kokos 400,tolko mi vysli ranajky..ja uz po obede a mam skoro 1000kcal..obed,dopraj si,mas co naplnat👍..
Inac ja tiez, tak obed som vazila 20 min a priprava 10 min😄..nervuje ma ked neviem najst surovinu a musim scanovat a blbo to priradi makra🤪..Este nie som v tom zbehla no..
Inac ja uz mam docvicene,dala som si aj bike👍..
Vy ako,cvicete dnes baby?
@nutelka21 wow sikulka, ja som sa akurat vratila s dcerou z tury, dnes 6km, konecne slabsie fukalo, velmi mi to chybalo. Nie som hladna, ale dam si jahodovy skyr cca 140kcal. Je to brutal neuveritelne, ze treba tolko jest do tych 1200 - 1500. Kvoli tomu sa nebudem pchat s oskvarkami 😀😀, srandujem, nemam rada take
Výživové tabuľky sa to vola babulky 🙂😊
@jessicai dakujem krasne, nepoznala som tu stranku 🌷

@aahajnalka tvoje susienky vyzeraju velmi dobre,je to na styl lineckych asi,ze?🙂 Alebo skor cookies?
Ja dneska na obed zapekana brokolica a karfiol so syrom,zostala mi polka,tak tu sfutrujem zajtra..
Dost lahke jedlo,k tomu salat,veru,ledva tusim vydrzim do rana🤪😀.
Inac zacala som cvicit 12tyzdenny program od Heather Robertson,no vcera som si povedala,ze to je dost easy,ze vsak ani som sa moc nespotila a dneska veru,znicilo ma to👍🤪..asi preto,ze to bolo na brucho..
Zajtra cvicim tiez,trocha som polavila od behu,tento tyzden nejak fuka (ani vyhovaram sa)😁,ale snazim sa aspon daco stale robit..
Dnes som sa kontrolne odvazila a od posledneho vazenia -0,5kg; nic moc,ale do konca mesiaca je este kopa casu,tak snad sa podari este kilecko.
Ako sa vam dari? Co planujete cez vikend dievcata? Ci uz menu alebo sportovu aktivitu..