Spoločné chudnutie
Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂
@aahajnalka hej meriam a dneska som presvihla prijem🤪..mama dosla dneska babysittingovat,doniesla pol plechu moravskych kolacov a tacku chlebickov..🤐takze 2 chlebicky padli a jeden kolac..no ak to zaratam ako veceru,tak som na nejakych 1800 a viac kedze ona cukrom nesetri a v KT som toto napisala dost orientacne😫..takze uplna zloba..ale no jedine dneska pozitivne ze som cvicila..🤪..
A ako ti vysli KT? Vies co,ja ked si dam silnejsie ranajky,tak mavam neskorsi obed a dobre SA mi to natiahne,ze vecera mi vyjde dost bohata..😄
Az na taketo one-offy ako dneska boha,uz som Isla dobre do olovrantu..
Inac ja dneska na ranajky 2 bielkovinove chleby s avokadom a dvoma vajcami na makko a vyslo to
na nejakychh 380kcal a bola som najedena na 5 hodin..solou som nesetrila,lahodka😄
@nutelka21 ahoj vysla, 1300, ale od 21:30 hladná, pijem vodu, ale neoklamem zaludok...uz uz idem spat. Aj ja mám rada syte ranajky, aj dnes som vydrzala do 14:30 s obedom, ale na veceru, by som sa rada najedla viac. O 19:00 mi aj stacilo, biely jogurt, banán, kakao, potom od tej 22:00 celkom velky hlad, ale stále si hovorim, ved kazdu chvilu ideme spat, uz nebudem jest...takze asi setrim kcal z ranajok a prenesiem na veceru. Pred narodenim druhej dcerky som ani nezvykla ranajkovat, protein alebo musli tycinka cestou do práce, normálny obed, doma vecera. To len teraz, ze som doma som si zvykla a aj pocas tehu, ked som napr kvoli vysetreniam musela ist na lacno bolo mi normálne zle
Hi, iba obed 800kcal :D :D (gril zelenina, 45g eidam, co je fakt kusok, 1 volské oko, 4 velké lyzice varenej cervenej sosovice). Ako dezert cottage, banán, min kakao) esteze ranajky som mala mandarinku a kivi... a to som sa ráno tesila na bohatsiu veceru. Do 1380 sa mi zmesti 1 sedliacka zemla a 10g husacej masti, nová cibulka, tisíc rokov som také nejedla, tesim sa. To bude moja dnesná vecera. Pohyb flákam... @nutelka21 ty ako dnes? @jessicai ty sa más ako? Este cvicis?
@aahajnalka cauko,joj obed znie fajne,istotne aj chutil😄husaciu mast som naposledy mala v den porodu😀velice dobre si to pomatam,z husacich hodov som sla rovno rodit🤣.
Ja som dneska vysla s KT,ale llt vsak,na veceru mi zostala 0,takze som si dala len caj🤣..
Obed som prestrelila, zjedla som synov obed, ktory mi okaslal a to zapekane kuracie so zemiakmi,hrasok,kukurica,brokolica a zaliate s jogurtom a vajickami...musim sa krotit s arasidovym maslom,lebo tuky som schopna prestrelit uz na obed a to si nedavam nejak vela,
Odcvicene za dnesok mam,no musim zabrat hlavne v tej strave..dneska sme boli vyskusat cyklosedacku,joj sa tesim,ze sa malemu v nej paci,tak uz nech je lepsie pocko aby sa dalo jazdit😀.
Inak ty teda mas KT na tych 1300? Ci kolko?🙂
@aahajnalka ja som cvičila naposledy predvčerom 50minut. Teraz prerábame obývačku tak som taká unavená, že na cvičenie nemám síl. Bola som len na prechádzke z fenkou. Oslavujeme Jozefa už druhý deň takže som zjedla aj chlebíky a zákusky. Od pondelka zase na to pôjdem tvrdo.
Ahojte, opat mi nevysla syta vecera, ale aspon musaka bola syta na obed, uz som sa na nu tak tesila, ze som zabudla aj odvázit, dala som 350g. Avokádo na ranajky mi dobre nadhodilo kcal a ja som este dnes plánovala makovy kolác...mmh zabudaj. Minule som ho robila, iba vajco mak je korpus a krém tvaroh s malinami. Tak aspon som si dala ako dezert odtucneny tvaroh s malinovym dzemom, 100g. Velmi treba setrit, aby sa dalo aj maskrtit, ale aspon viem, preco váha stála 🙂 Co ste mali vy na obed?
@aahajnalka ja dneska fajn,len trocha viac sacharidov..na obed som si dala paradajkove cestoviny,ozelela som syr,takze som si doperiala 100g cestovin 🤣inac surovych,dufam,ze to dobre nahadzujem,lebo varene vazili 250g..
Vecera morcacie maso s pecenou cuketou..🙂
Zajtra Este neviem co,uvidim..mam zvysnu cuketu,tak daco vymyslim👍😀
Inak dnes bez cvicenia,styri som makala,tak dnes pauza..
Ako ste na tom s pohybom?🙂
Ahojte, @jessicai, @nutelka21, ako sa mate? 🙂 uz pár dní mám brutálnu chut na mak, tak som si dopriala len tak samotny iba 26g --- 137kcal tyvole, ako kur prsia 100g +30g spenat - 139kcal, nevadi velmi dobre mi padol. Jedine co mi chyba, ze uz nemozem vypekat rozne fit sladkosti, lebo ja nevydrzim si dat len jeden krajec/kusok...aj takto si musim sakra rozmysliet ako to podelim, aby som vysla. Milujem avokado, ale velmi mi navysi ranajky.
@aahajnalka cavko...vies co,ja som videla na nete taky recept,ze nastruhas jablko a trosku ho na panvici udusis,pridas mak,trosku medu a dusis vsetko spolu..zuzka vackova na svojom istagrame toci videjka,tak ma celkom fajn recepty..
Ja som vcera bola behat,muz ma vyhnal,ze mozem ist,tak mi to dobre padlo,lebo veru,uz treti tyzden cvicim pred telkou,tak konecne zmena...za dnesok odcvicene a na obed som mala cuketove placky so zeleninou..👍ranajky ovocie zaliate jogurtom..🙂takze zatial mam malo kcal,ale veru,dala by som si nieco😀..
@aahajnalka, @nutelka21 krásne to dávate. Super👍 fandím vám. Ja mám normálnu stravu a aj prehrešky takže váha stojí. Som však rada, že aspoň stojí a nejde smerom hore lebo už začínam mať zlé sny. Dnes sa mi snívalo, že som musela z nejakého dôvodu ísť na váhu a zrazu tam bolo vyše 100kg. Bola som v tom sne veľmi nešťastná a zároveň ráno po zobudení šťastná, že sa mi to len snívalo.
Ahojte, dnes ráno KONECNE 59.1kg, brucho 82cm /start 101cm/ taká som stastná!! 🌞
@aahajnalka wauuu super,gratulujem..to je vyborna sprava🤩
@aahajnalka gratulujem a prajem nech sa darí aj naďalej. 🙂
@aahajnalka a aky je tvoj ciel?🙂 Ja mam vazenie koncom mesiaca,no som zvedava,zaradila som opat beh..
Dnes bez cvicenia,ale za to som vyumyvala cely dom,take velkonocne upratovanie,tak mam veru dost.
Dnes na obed som robila chilli con carne,celkom fajn,po dlhej dobe zmena👍..
Vy ste co mali na obed?
@nutelka21 ahoj, ideálne by bolo 52_53kg, kvoli satniku, ale budem velmi rada ak sa podari 55kg. Ja mávam hektické dni, ale aspon dlhá prechádzka sa podarila, pozerala som Heather 12week, co cvicis, tu polhodinu by som vedela natlacit do dna, silno uvazujem 🙂 obed: cuketa hranolky, na to kokteljové paradajky, cierne olivy, mozarella light, koreniny a zapiect. Na vecer som este mala dost "volného" sachru, tak som si dala palacinky a kúsok manga. Inak stále málo pijem. Ráno si spravim hned 3 hrnceky cajov a este aj poobede mám, aj vodu tak isto...
@aahajnalka vies co,mne HR vyhovuje,ze to odcvicim cez obedny spanok,je to kratke a dajakych 200kcal pri tom spalim..Este sa stiham v klude najest..
Problem s vodou mam aj ja,ty este pijes viac nez ja,ja som vyprahnuta jak Sahara😀idem sa rovno napit 👍😀
@nutelka21 velmi sa pri HR spotis? Po hodinovom biku som mávala mokré vlasy, ale totál ako zo sprchy, len preto sa pytam, aby som vedela casovo vyhradit na procedúru 🙂
@aahajnalka no ja sa vseobecne malo potim,ale tak sprchu si davam tak ci tak...no podla toho ake je zlozenie, ci je viac HIIT alebo posilovacie..ale kazdopadne do hodky si vybavena istotne😀
@nutelka21 diky 🙂
Ahojte, dnes som spravila zazvorovu limonadu 1l, snad to vypijem + caje. Obed-- pohánková polievka a opat nejak zapeciem cuketu. Na ranajky som si dopriala 3ks vajec na makko s novou cibulkou. Opat mi velmi skoro vstala malá, ale dnes by som chcela vyskusat cvicit HR.
@aahajnalka ako prosim robis pohankovu polievku? Snazim sa prist pohanke na chut..inac,tiez som mala dnes vajcia na makko,robila som ich ako benediktinske,lebo mam cerstve domace a tie nejdu osupat..akurat som to mala na obed,so zeleninou..👍..
Daj vediet ako sa ti cvicilo,ja zacinam dneska treti tyzden prave.
@nutelka21 pohánková polievka: nakrajanu mrkvu, petrzlen, zeler, celu cibulu, prip cesnak, pohanku a koreniny podla chuti nahadzem do hrnca s vodou a dam varit 😀 hotovo, ak je uvarena ja si este davam mlete chilli, velmi mi to chuti. 660g co je fakt, ze porcia pre drevorubaca je len 193kcal a to mi aj stacilo na obed. Zatial bez cvicenia 😒 este do tejto sladkosti pouzivam pohanku, manzelovi velmi chuti https://www.fitrecepty.sk/recept/nepeceny-makov...

Ahojte, ako? @nutelka21 zapisujes? merias? ja zatial ano, dnes som vyskusala bohate ranajky, vajcia, mozarella, mak /biely jog, mak, javor. sirup - ako sladkost, lebo treba si dopriat/ okrem ineho mi dobre vysvihli na 500kcal 😀, obed, gril zelenina iba 114kcal takze wuhuu dajme tam fetu, camambert, hned je to 400kcal. Na to je to naozaj dobre, aby som videla, ze tie nevinne vyzerajúce syry fakt male kusky ako nahodia kalorie. Zatial bez pohybu dnes... dohaneme ucivo so starsou dcerkou