Spoločné chudnutie
Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂
@nutelka21 ano je velmi hustá tá polievka, z tej pohanky staci 2-3 kopcovite polievkove lyzice, dopln vodu, aby si ju mala redsiu 🙂
@nutelka21 mam doma velky zeler, tak som vymyslela, ze dnes na obed si spravim zelerove gulky, nastruham zeler, prip mrkvu, pridam vajco, cesnak, okorenim, pomlete ovsene vlocky / miesto struhanky/ upeciem na plechu na papiery a dam si k nemu chedar. Co mi usetri zeler, nahodi chedar / na ranajky som si dala 20g---83kcal/. Vcera na veceru som mala dobre leco s vajcom -- budem to castejsie jest, ma to malo kcal a dobre zasyti
@aahajnalka uz mam po obede,bolo to dobre,dala som si cely tanier a som dost teda najedena..👍😀
Ja moc zeler nemusim,ale tie gulky mozu byt dobre..😉
Dnes som bola s malym na ockovani,po mesiaci som si dala do mesta rifle 38cky,nove,ktore mi boli ltt🤣..a dnes mi boli volnejsie..druhy krat na sebe oblecene,snad nie su roztiahnute🤣ale snad som daco schudla..centimetrovo to nesedi,ale mozno blbo meriam😀..inac kde si meriate stehno? Ja vzdy uplne hore,ako konci noha🤣
@nutelka21 wow super, podla mna si schudla, urcite sa az tak neroztiahli, stehnisko 😀 meriam tam kde je najhrubsie, od rozkroku cca 8cm nizsie. za cely cas som startila najmenej cm zo stehien. zatial len minus 3cm.
@nutelka21 ahoj, tak z dnesneho dna sa nakoniec vyklul krasny cheat day, nakoniec som robila na obed quinoa so zeleninou, olovrant banan biely jogurt trocha arasidoveho masla a potom sa to krasne spustilo 😀 u mojej mamy 1 oblozeny chlebicek, jeden kuscik pizze, 3 male kolaciky a teda ked sa to dototo tak aj doma este kivi a opat jogurt a uz pri olovrnate som mala 1400, takze som planovala max 1 jablko na veceru...hm, tak nevydalo. Mohla by som to zvalit na pms ako je v mode, ale pravda je taka, ze som ani nechcela odolat u mamy a potom mi to uz bolo jedno 😲 takze 2 facky gratis a ide sa spinkat, zajtra na novo.... inak tie nase mamky su neodolatelne pokusenia / zakazdym/.
Zajtra mam v plane kridelka + zelenina. Uz sa mi minulo avokado, tak snad usetrim na ranajkach kcal a povinne vypijem 2l vody, dnes to uz lepsie islo, lebo bolo teplejsie a boli sme vela vonku. Dobru noc 🙂
@aahajnalka ahoj,ja tiez dnes nic moc,privela peciva😫uz som si odvykla,po mesiaci som neodolala a pobede som si dala dva rohliky so sunkou.zloba no..zajtra novy den tak snad nam to pojde lepsie..piseme si,dobru noc😀
@nutelka21 ahoj, dnes som v norme, takze vecer som si mohla dat az 60g arasidového masla s belgickou cokoládou. 🙂 aky si mala den?
@aahajnalka ahoj..fihaaa 60g,to je teda stedreee😀..
Ako to chutilo?🙂
Ja dneska v pohode,rano 6km beh,potom este 10tis krokov pobede..dnes som si dala kus cokoladoveho osieho hniezda,vosla som sa do KT..
Zajtra planujem na obed lososa,dnes som mala light Cesar salat a na veceru mozzarellu s paradajkami..👍
Cvicila si HR?🙂
@nutelka21 ahoj, zial stale som sa nevedela dostat k cviceniu. Aspon prechadzka + cely den vonku, obed pre mna bude opat grilovana zelenina, dam si k nej bud chedar alebo morcaciu sunku. Piekla som torticku z ovsenych vlociek /chcela som sa zbavit rozmrazenej pecenej tekvice, tak som zamiesala do vlociek, spolu so struhanym jablkom, plnka je jeden banan, tvaroh a velkonocne coko zajaciky /vdaka nim/ to krasne nahodilo kalorie. 193kcal na 100g aspon dnes budem mat sacharidy doplnene. Peknu nedelu
@aahajnalka joj vyzera super,vecer popozeram stranku,nejake obmenene ranajky by sa mi zisli😀.
Ja som docvicila HR,momentalne obedujem lososa s grilovanou zeleninou a pobede planujeme ist s malym na bike.
Ahojte dievky .ako sa mate? Ako sa vam dari? 🙂
Ja som sa znova nakopla,videla som svoju fotky spred roka,no ani SA mi nechce verit,ze som bola jak vorvan..
Vcera prisla moja mama a akurat ma nastvala,lebo ze uz vyzeram zle,ze mam zacat "zrat",toto ma vie vzdy nasrat,ked ona ma exttemnu obezitu,ale nie ze by sa motivovala radsej ale kritizuje hluposti..( pre nu je uz konf.velkost 38 anorektik) boha..no musela som sa vyventilovat,Lebo no ako to pisem,znova som nasrata😀
@jessicai ahojky..to verim,je to tazke..ja som minuly rok zacinala v oktobri,tieto vianoce som mala take "netradicne", ani jeden kolaxik som si nedala,ani ziadna kapustnica,sosovica,mala som lososa so salatom..Este ze sme boli s manzelom sami,lebo u mojej mami by to nepreslo..mne velmi pomohol jeden podcast od Marosa Molnara kde hovoril,ze jeden kolac, jeden maly prehresok a vratis sa 3t dozadu spat,tam kde si bola..mytusom je,ked si ludia myslia,ze za jeden prehresok, druhy den zamakaju o to viac a ze sa to vynuluje..odvtedy,vzdy ked si cchem dat uplnu blbost,spomeniem si,ci mi to za to stoji,vratit sa spat,alebo odrezat si od "huby" a ist vpred...
Tymto ta nechcem vsak demotitovat,treba si najst nejaky fajn podnet,ktory by ta motivoval..👍
Na kazdeho plati nieco ine,mne vcera stacila jedna navsteva a som namotivovana minimalne na april🤣..
Ahojte dievcata...ako ste prezili dnesny den? Ja som si odcvicila HR a vecer som dala este 8km beh,no som celkom odrovnana..ale inak strava v postate ok,akurat som si dala nechtiac 2 muffiny,co som neplanovala,ale voslo do KT,az na to ze som bez vecere🤪🤣..takze mi musi stacit pohar vody do rana..to je tak,ked si miniem vsetky kalorie naraz😫..
Zajtra robim rizoto a rozmyslam co z maslovej tekvice,asi polievku...👍.
Ake menu budete mat vy?
Ozaj,dneska som mala vazenie a je tam minus -0,9kg k 28.2...akoze nic moc,ale som rada,ze tam je minus a nie plus..takze akt. 61,8..moj zavazok ku koncu aprila su 2kg.
Majte sa,dobru noc 👍
@nutelka21 ahoj, nebud na seba prisna, akoze nic moc? ved kilo je dole, ak len takto to pojde dalej, tak za chvilku si pod 60kou, takze super, bud na seba hrda, najma kvoli tomu cviceniu. Cm merias? tam bola nejaka zmena? Ides este podla KT, vazis, pises svedomito? 🙂 Ja dnes prechadzka, zahrada, grilovana zelenina+feta obed, rozmyslam, ze spravim psenovy nakyp alebo makovo tvarohovy kolac.
@aahajnalka ahoj,cm meriam,ale som na tom rovnako,takze sa zmeriam koncom mesiaca..a co sa tyka KT,snazim sa,najvacsi problem mam po tej 14.00,dovtedy mavam okolo 1000kcal a potom to uz ide dole z kopca..tam kustek nieco,tam piskot,zvysok bananu po synovi a ani neviem a mam zaplnene tabulky na cely den...potom mam taku veceru ako dnes,ze dve paradajky a 4 platky sunky, lebo uz mi nic nevojde..
Inak dneska som bez sportu,ale so synom som obehla 4 ihriska,cele doobedie a pobedie vonku,takze som celkom dead,viac ako keby som cvicila..
Inak dneska je moj najstastnejsi den v zivote,syncek zacal chodit,troska neskor,v 17.mesiaci,o to je to vzacnejsie pre mna.😀kebyze nemam KT zaplnene,istotne sa ozeriem🤣
@aahajnalka dakujem si zlata..ja dneska bez pohybu ale umyvala som okna,tak snad som daco spalila..dneska jedlo celkom okey,ale mam dost malo kcal,takze vecera moze byt bohata,az priam hostina😀
Baby caute...ako sviatkujete? Chystate nejake dietnejsie menucko na pondelok?🙂 Daco na inspiraciu..ja planujem dietny "majonezovy" salat ale kedze som nezohnala morcacie udene,tak rozmyslam ake maso k nemu dat😀
@nutelka21 hi, skus morcaciu sunku, zoberies z pultu v celku nie na plátky nakrájany. Ja dnes blbo, cely den sa mi toci hlava, nic sa mi nechce, akurát som sa vrátila z prechádzky, cely cas som sa silno drzala madla na kociku, som dufala, ze cerstvy vzduch mi pomoze ale nie. Nezvyknem pit kávu, ale teraz som si spravila, snad mi pomoze s tlakom. Zatial len ranajky, tuniak, medvedi cesnak, ladovy salat, kusok fety. Drzim teda post aj ked neplánovane 🙂 Inak nic extra neplánujem na pondelok co sa tyka menu.
@aahajnalka medvedí cesnak môže znižovať tlak.
@jessicai, @aahajnalka aj vam krasne velkonocne sviatky prajem.
@aahajnalka ked sa citis blbo,tak oddychuj,mozno pomoze trocha cukru👍..
Ja som dneska odbehla 6km,suseda sa ku mne pridala.
Vcera ma zacal pobolievat chrbat,dnes rano uz ok a vyrazila mi bolest teraz na vecer,normalne,ze som sa rozplakala,uplne blesky do lopatiek..takze lezim a mam v sebe ibalgin a vobec mi nezabera,takze uzas.
Dnes som poriadne nic nejedla,akurat na veceru som si dala leco a absolutne nemam naladu na nic😫..
Takze @aahajnalka marodime spolu
Ahojte zeny 🙂 v prvom rade aj Vám krásne Velkonocné sviatky. @nutelka21 to z coho ta bolest? Seklo ta? Skoro sa zotav!!, ja dnes pre zmenu ibalgin na ranajky taky brutal menzes teraz, tak preto mi bolo vcera tak blbo. Poobede som sa uz pozviechala upiekla som zemiakovy chlieb, este ostali varené zemiaky tak makové gulky pre manzela, vyvar, kur.prsia na prirodno so zeleninou, a vecer som este hodila do rury morcacie stehná na dnes. Dnes iba nakrájam to masko z stehna a nieco na styl gyrosu, pripadne chren aby to malo taky velkonocny smrnc 🙂
@aahajnalka dakujem a neviem z coho.podla mna z toho lezania pri malom v noci,sto krat je hore a ja lezim pri nom vselijak,este mam aj skoliozu takze mne je vselico🤪.
Dneska tvoje menu vyzera super👍..ja dojedavam,nic nevarim,az zajtra..👍
Cauteeee,ako sviatkujete? 🙂
Mna uz chrbat neboli,tak dneska 10km beh za super cas,tak sa vytesujem..👍uz mam po obede,spravila som si light "majonezovy" salat bez majonezy k tomu morcaciu sunku s chrenom..450g porciaa len 370kcal,wau 😀,skoro mi oci vypadli,ze tak maaalo..a je to chutne..
Samozrejme od maminky som dostala krabicu domacich napecenych kolacov,zatial som sa ani jedneho nedotkla😀..plan je ze ani sa nedotknut🤣..
Majte sa krasne a oddychujte po svojom👍😀

@aahajnalka tak uz mam pohankovu polievku hotovu😀..vsetko som na to mala doma,tak zajtrajsi obed mam hotovy😀akurat som to mozno s tou pohankou prehnala little bit,mam z toho skor omacku🤣..