Spoločné chudnutie
Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂
@aahajnalka ahoj,vidim,ze makas na plno👍paraaada..zacina ma znova boliet chrbat,natrela som si fenistilom,snad to uz bude okey..dneska budem len "lenosit",nic nerobit..nic sa mi nechce😀..Este mam pol hod klud,potom maly vstane a je po oddychu🤣..
Este mame papanie zo vcera,to si dam na obed a mam vybavene..s malym sme boli rano sibat u mami,zase nas nabalila chlebickami,2 pagace som si dala,2 oblozene chlebicky,ja som vedela ze mam ist na lacno,tak to beriem ako ranajky a desiatu..kolacom odolavam, manzel sa toho chopil,takze uz zachvilku nebudu🤣chvalabohu..
@nutelka21 hellouu 😀 mna este len caka poobede pokusenie u svokry. teraz mam akoze desiatu: spravila som si turmix, ze mmh ake zdravé, hops 500kcal 😂 2 banany, 250ml mlieko 3,5%, 30g razne vlocky, kakao, 2 jahody, ale aspon zasytilo. obed budu beťárske zemiaky - skoro ako francuzske ale bez vajec a s kyslou kapustou./aspon tam usetrim kcal/
@aahajnalka ahoj,odolala si na navsteve?😀ja vcerajsok uplne zly nakoniec,vkuse som zobala kusok z toho kusok z tamtoho, kt som vcera neriesila takze hanba mi .asi najhorsi den za posledneho roka aj pol.mala som rano pokusenie sa postavit na vahu,ale asi by to bolo na prefackanie sa..vcera sme sa boli prejst,nazbierala som si kyticku medvedieho cesnaku,takze rano som spravila vajickovo-cesnakovu pomazanku so zeleninou..teraz na obed budem mat kelovy privarok,veru,bez nicoho..
Vonku kosa,hrozne fuka,takze z mojho planovaneho behu nic nebude,chrbat mam stale v prdeli,takze idem asi na bike,aspon volaco..
Jedna pozitivna zmena, buduci svagor ma vcera videl po pol roku a veru povedal,ze ma nespoznal😀..tak aspon to ma potesilo...
@nutelka21 ano odolala som, v rámci normy som u nich zobla, mna zas svokor chválil, ze som opat stihla, nevidel ma od vianoc, tiez mi to dobre padlo, i ked S_kové sako som mala na sebe, ale radsej som nezapínala, ja na sebe este vidim citim tie zbytocné kilá. Hnusne fúka aj u nás, bola som rada, ze sme sa vrátili z obchodu. Mna zas driek bolí asi zmena pocasia. Dnes som poprehadzovala nábytok, police v kuchyni, lebo malá mi uz dociahne a uz upratuje, vsetky izbové rastliny som dala na chodbu, tolko moj pohyb :D
@aahajnalka no musim ta pochvalit,ze si sviatky ustala..u mna sa to zvrhlo uz v pondelok..doteraz cheat days jak vysite..no zacinam dneska od znova,zatial sa drzim aj pijem,lebo za posledne 3 dni som denne vypila tak 3dcl..zase sa mi objavila bolest chrbta,takze som ani HR necvicila,k tomu to pocasie,akurat ma depka chytila..
Dneska na obed planujem hovadzi steak s grilovanou zeleninou.vy co dievcata? Ako ste SA mali za tieto posledne dni? Dufam,ze lepsie nez ja🙂
Ahojte, posledne dni chuti zdrava *zmrzlina* aj ked je vonku kosa 😀 mrazene maliny, odtucneny tvaroh, med, kakao zmiesat, je to velmi dobre ako cokomalina, ked uz cokoladu nemozem na kilogramy zrat 😀 a ked sa mi to zmesti do prijmu aj mandlove maslo pridam za lyzicku...taka skoda, ze tie rozne orechove masla su take kaloricke bomby...obed bol vyvar, kridelka a na veceru spravim kelovu polievku s parkom, velmi davno som take nejedla. Pohyb 0 bodov, len prechadzky a domacnost. Nedeptaj, zval to na pocasie...inak aj ja mam dnes den blbec, vyliala som horuci caj aj na seba, vsetko mi pada z ruk, potkynam sa, ale aspon sme sa stihli vratit domov z obchodu pred snehovou burkou 😂
Ahojte,uz sa tesim na taketo zmrzliny,ja som si zvykla spravit zo zmrznuteho 🍌 s kakaom alebo s hocijakym ovocim a naozaj mnamka to je...
Ja som tiez orechova,takze viem o com hovoris😀..
Zajtra mam velke plany,beh a vela zeleniny😁
Ahojte všetci.
Tak, toto som ja:
Výška: 152cm
Váha: 50-51kg
Vek: 25
Brucho: 78cm
Pas: 86cm
Stehná: 54cm
Cieľ: váha 45kg (čiže chudnúť 5-6kg), spevniť stehná a zadok, stratiť 10-15cm z pása. Toto chcem dosiahnuť do dvoch mesiacov s tým, že som začala 07.04.
Pozerala som množstvo videá a na základe nich som si vytvorila osobný plán so cvičeniami. Taký čo mi vyhovuje v rámci priestoru a času. Cvičím 10 cvikov (dĺžka cvičenia 10-15min) poobede.
Nedrzím žiadnu diétu.
Skúšala som rôzne:
- viac krát denne jesť a menšie porcie
- obmedzenie sladkosti, pečiva, príloh ako cestoviny/zemiaky a pod
- kaloricky deficit
- čaje na potlačenie hladu
Nič nemalo pre mňa žiadny efekt. Zistila som, že viac-menej môžem jesť (s mierou) čokoľvek ale potrebujem pohyb
Takmer nejem pečivo, a ak áno, tak tmavé. Sladké si doprajem raz do týždňa a to len keks. Sladené nápoje nepijem (pijem džús 100% a magnézium). Beriem vitamíny D3, omega 3 a vápnik+horčík so zinkom.
Môj jediny problém je pitný rezim. Necítim smäd a neviem sa prinútiť sa napiť. A akonáhle sa napijem, neustále utekám na WC každých 10min (hrozne). Skúsila som mať vždy vodu po ruke a nastaviť si časovač ale nepomohlo.
Takže, ak máte rady ako viac piť, sem s ním.
@22abigail22 držím palce, dúfam, že sa Ti podarí splniť si cieľ. 🙂
@22abigail22 Ahoj,vitaj medzi nami 👍..rovnako drzim palce.
A ake cviky cvicis?🙂 Hmm tych 10-15 min cvicenia neviem ci bude dostatocne,to su nejake HIIT cvicenia?
Co sa tyka vody,zial,overeny recept ako zacat pit nemam, s tym mame v skupine problem viacere.
Ja dokazem fungovat s dvoma decemi vody za cely den,nie som naucena pit,zial,je to boj..
Rano si napustim pol litrovy pohar a vzdy ked si spomeniem,frknem do seba 2dcl..zial viac ako 1l denne nie som schopna vypit,neratam polievky,len cistu vodu/caj
@nutelka21
Časovo sa to možno zdá málo ale robím to každý deň (od pondelka do nedele) 🗓️s tým, že každý týždeň budem zvyšovať o 5-10"kusov" z každého cviku. 🦵
Keďže som úplne začiatočníčka, nehrozí aby som teraz cvičila dajme tomu hodinu denné. 🙈 Idem na to s mierou a postupne pridám. 📈
Sú to "špeciálne" cviky presné určenie na chudnutie na brucho, stehná a zadok. 👍 Keď chcete, môžem poslať zoznam cvikov (poprípade video). 🙂
Aj ten 1l je dobré. Žiaľ, ja nepijem vôbec čistú vodu. 😶 Dokážem piť 100% pomarančový džús a ochutenú vodu.
Ako som písala vyššie, môj problém je to v tom, že moje telo si nepýta a tým pádom ak pijem je to na silu (ako keď človek sa nasilu tlačí jedlom aj keď nemá hlad). 🤷
Ahojte, dnes na to kaslem, na ranajky lievance, obed hovadzi steak grilovana zelenina, grilovany syr, olovrant vianocka s pomarancovym dzemom nevazila som si nic, len tak od oka som zapisala zo zvedavosti kcal,... vyse 1400...aspon som mala pohyb, tura, zahrada, do teraz vonku na nohach. Vy ako vikendujete? 🙂
@aahajnalka ahojjj,treba si raz za cas dopriat AJ taky den,ale stale si na tom dobre,ja mavam o dost kalorickejsie dni😁.
Ja dneska rano jeden sunkovy toust,potom 9km beh,obed morcacie sote zzo vcera a este jeden banan..akurat ideme z lesa,dali sme este 3 hod prechadzku,veru uz basnim co si dam na veceru😀..ale mam bohovsku chut na udenaca,veru,budem si musiet do jazyka aby som ho nedala celeho😁
@22abigail22 ked budes mat cas,kludne posli,necham sa inspirovat,kedze momentalne stagnujem..
Skus si ochutit vodu citronom alebo pomarancovou stavou,resp. si robit take striky s dzusom..ze 1dcl dzus s 1l vody..ja som bola tiez dost dzusova a takto som s tym vybabrala..teraz uz dzusy nepijem,maju brutal cukru inac,za to si obcas spravim ovocne smoothie aj duzinou a zasyti ta to viac ako len dzus,ktory ti "zahasi" smad..
Ja zase dneska problem s vodou,boli sme na ture a zabudli sme v aute pit,takze mozem dopijat liter..
@aahajnalka mne sa nedarí. Mám ťažké obdobie v práci a aj zdravotne. Odzrkadľuje sa to na váhe. Dosť si doprajem a málo cvičím lebo som stále unavená.
@aahajnalka hi,ja zle,dnes som zvracala a k tomu mam chrbat v prdeli...Ty akoo?snad si na tom lepsie👍..dneska som jedla jedno cez deviate,takze mi bolo z toho spatne😱
Ahojte, tiez som mala na p... den, chvilku sme boli vonku, ale dazd zosilnel. Mna zas driek boli uz dlhsiu dobu, a ked náhodou vynechám kolagén kolená v prdeli..., ja jem normálne ale den, dva si nezapisujem, tak neviem ci je tam deficit. Bude aj lepsie...mozno konstalácia hviezd... obcas som aj ja unavená z tejto cesty, potrebujem vsetku silu, aby som sa na to nevykaslala, pomaly to ide velmi
@nutelka21, @aahajnalka čítam nič moc... Prajem vám vylepšenie zdravia. Držte sa.❤️
@jessicai dakujem, nádej umiera posledná, novy den, nová sanca 🙂 a ja Ti prajem zlepsenie na vsetkych urovniach zivota, pekny den 🙂
@aahajnalka ďakujem. ❤️🙂
@aahajnalka ahoojj,pozeram,ze sa v tom vlecieme spolocne,na hovno obdobie..dneska som sa nad tym zamyslala,uz to tahame spolu dlho,clovek nevie byt nonstop vo svungu, asi ta kriza musela prist,aby sme sa stali silnejsimi👍
Verim tomu,ze motivacia zosilnie a dame to ako planujeme..mala som napad,ze sa prihlasim na virtualny beh a zacnem na neho trenovat a chudnutie uz bude lenn k tomu ten benefit..zase mi siblo a vazim sa kazdy den😱,muzovi som povedala,nech ju vydrbe uz...taka som z tej vahy nestatsna ze stoji,ale ma preco,lebo stravu nedodrzujem ako volakedy..
Dovod viem,uz to Len poriesit...a to je asi to horsie,otrhnut si od huby 😀..
Inac AJ mna kolena tiez bolia,mne pomaha colafit..
Beries nejake vitaminy?
@aahajnalka dakujem ti za koment v skupine cesta k mojej premene❤️👍..potesil ma..
@nutelka21 tiez si myslím, ze vyse pol roka sa nedá horiet na 120%. Keby ten progress bol rychlejsí nehovorím... pozeraj sa na to, ze co si uz dokázala...vela, naozaj mozes byt na seba hrdá. Co sa mna tyka, beriem Alavis, zatial fajn, neviem ci by som bola aj tak "ubolená" lebo vekom, ci ma to zehu takto znicilo, ale pred tehu som nemala ziadne zdravotné problémy...samozrejme sa to oplatilo, uz nemám 20 ani 25 :D....len obcas aj mna sere, ze preco to ide tak pomaly...su chvile ked totálne strácam motiváciu, ale potom si poviem, ze vdaka plus kilám som objavila zdravsie jedlá, ako quinoa, vylucila totálne cukor, aj manzelovi viac chutia moje dezerty ako tie smeti z obchodu 🙂 ale popravde uz by som naozaj chcela vyzerat ako predtym a nosit veci z predtehu...tolko na dnes filozofické okienko ;)
@aahajnalka Caves,zlata si,ty si na tom inac tiez super,paradne si schudla a teda myslim,ze sebazaprenie mas lepsie👍..
Tehotenstvo vie riadne zatocit s clovekom,ved ja som sa dostavala este stvrt roka z mojej tehotenskej choroby,predtym som tiez nemala nic,teraz raz chrbat,potom krize,inac jak som schudla zo zadku,tak moj v minulosti zlomeny trtol ma teraz dost trapi,okrem toho ze mi vidno zozadu "Tatry",tak nemozem ani poriadne bikovat,lebo mi trci do sedanky...v mojej objemovke som toto nemala,kedze tuk vsetko zakryl😀..no hruuuza a des..ale potom ma napadlo,ze robila som s manzelom s 10kg cinkou mrtvy tah,co ma akoze ucil,ale neviem ako ma "ucil" ked mi chrbat odisiel...nech skonci korona a asi si zaplatim fitnes trenera nech mi ukaze ako cvicit,dakedy mam pocit,ze cvicim niektore cviky inak,resp nie dobre..tymto stylom mi odide vsetko postupne...
A inac dnesok mam na moje prekvapenie v deficite,na obed som robila cuketove rizoto...
Vy co dievcata? Ako ste sa dneska mali? Nejake novinky?😀
@nutelka21 ahoj, ja som mala taky normálny den, nic extra, quacamole na ranajky, z fazulového mixu polievka, je tam asi 5 druhov fazul plus jacmenné krupy, cottage zemlicky. Oblubeny nizkotucny tvaroh s malinami a s kakaom ako dezert, som na tom asi uz závislá :D ked nemám tvaroh tak biely jogurt, med, kakao, alebo banán miesto medu. Neviem ci som v deficite, ale som si povedala, ze 2tyzdne si dám pauzu, chuti mi takto jest ale az tak ma nebavi zapisovat. Zacala som 18 marca s KT a 24teho som mala konecne 59,1kg a dnes 60,4kg, takze kaslem na to idem na dovolenku 2tyzdne. :D potom budem pokracovat, asi velmi krcovite chcem tu zmenu, neviem sa s tym zmierit, ze vyzerám takto....ale potrebujem sa kvázi odreagovat, fakt je to dlhá doba, viem, ze to dám 🙂

Ahojte, ano sviatkujeme po svojom, uvidim zajtra, ideme ku svokre 😀😇 zatial minutych 700kcal a tiez som mala bohate ranajky, aj obed - polievka s bulgurom, kur stehno, ryza s hraskom, makovo tvarohovy rez /bez muky a cukru/ aj dlha prechadzka 😉 @nutelka21 som rada, ze si uz v pohode 🙂 kto zje tolko kolacov? obetuje sa manzel? susedia? 😂