icon

Spoločné chudnutie

8. dec 2020

Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂

nutelka21
30. máj 2021

@jessicai v lidli som ich nasla dneska..maju 4 prichute,dnes som mala cokolada-cucoriedka a fajn😀..
Proteinove som veru zatial nemala..nechutia umelo?

jessicai
1. jún 2021

@nutelka21 nechutia umelo. Sú celkom ok. Ja si na to dávam niekedy trošku čokoládového sirupu.

nutelka21
2. jún 2021

@jessicai Super,vyskusam,hodim do kosika pri najblizsej objednavke👍..
Ja som vcera bola behat po vyse 3t o 6:30..no dala som 6km,ale horko tazko😫..moja kondicia ja znova dost zla..Este k tomu take slimacie tempo..
Idem vytiahnut na terasu bike a idem slapat..cez vikend sme natiahli konecne zelenu plachtu,tak uz ma nebudu vsetci ocumovat😁..mozno sa opalim,skoda ze slnko netopi tuky😀

jessicai
2. jún 2021

@nutelka21 keby slnko topilo tuky tak ja by som sa splnila celý deň ako tuleň. 😄😄😄
Ani potenie v práci nezabralo. V lete 32stupnov na pracovisku. Ja mokrá ako keby som vyšla práve zo sprchy a tuky nič...žiadne topenie.

nutelka21
6. jún 2021

Ahojte dievcata,ako sa vam dari? Ako vikendujete?🙂
Drzite sa?
Ja som zacala rano behavat,je to des v tom teple,minule som bola uz o 6 a skoro cely cas som v bola v extreme zone,nic moc veru..
Konecne som sa dostala do stravy,jem o podstatne viac zeleniny,ziadne prezieracky..
Snad mi to vydrzi nejaku dobu💪

jessicai
6. jún 2021

@nutelka21 ja som sa zase rozjedla. Nervy a stresy robia u mňa svoje.
Som rada, že to zvládate a idete k svojmu cieľu.

aahajnalka
6. jún 2021

Ahojte, ja cez vikend nic moc, opekacka, takze slanina, oba dni nanuky, u mamy plnena paprika, u nas na obed bravcova panenka, tak od zajtra...

jessicai
7. jún 2021

@aahajnalka niesi sama ja som na tom so stravou podobne.

nutelka21
10. jún 2021

@aahajnalka ahoj,podarilo sa znova nastartovat?🙂

Baby,ja som treti den po chirurgickej extrakcii 8cky a mam -2kg,skoda,ze svalov a minimum tuku..neda sa mi jest a dost ma to vyviedlo z rezimu..riadne bolesti mam,dufam,ze do konca tyzdna budem fit..
Drzte sa🙂

aahajnalka
10. jún 2021

@nutelka21 @jessicai ahojte 🙂 nutelka Tebe skoré uzdravenie, ja som to mala tiez, nepotesim ta, mna este dlho bolela sánka. Ale aspon 2kg dole, to je dobrá správa. Áno uz som spat v hre, akurát som sem prisla s receptom, chutil celej rodine. Lasagne na zeleninovy sposob to nazvime ;) klasika mleté hovadzie na panvici, cibula, vela korenin. A parafajkovy pretlak. Do zapekacej misy som dávala miesto cestovín plátky zemiaku, cukety a paradajok a vrstvila s uvarenou bolognanskou. Chvilu som zapekala, aby sa uvaril zemiak, na koniec posypala struhanym syrom a tiez zapiekla. Velmi chutné a light kcal 🙂 Onedlho bude mat dvérka jeden rok, zajtra idem vyskusat krtkovu tortu z ciceru z fitreceptov. Ked bude premiera, aby som vedela ako chuti. A dnes sa mi podarilo 40min bike, vyse 10tis krokov, takze uspesny den. Velmi chcem schudnut, akurát dnes som prezerala satnik, tolko peknych kuskov a len pár siat si viem obliect.

jessicai
10. jún 2021

aahajnalka a nutelka21 ja som z toho už nešťastná keď sa konečne nakopnem a začnem menej a zdravšie jesť, začnem cvičiť a kilečká idú dole zrazu bum a toľko stresov a nervov v robote, že sa zase neviem prestať napchavat.
Ja neviem variť zdravé jedlá. Vždy som varila také tie slovenské nezdravé tak ako naša rodina vždy varievala. Už som to chcela skúsiť ale po pár dňoch som mala veľkú nechuť aj k vareniu aj k jedlu.
Ja môžem chudnúť len tým, že jem menšie porcie a na večer si vyberám čo zjem.
Už mám určenú kontrolu u doktorky na cievnom a stále nemám dole tie kila čo musím mať dole do plánovanej operácie žíl.
Dievčatá držte sa... Fandím Vám a držím palce.

aahajnalka
11. jún 2021

@jessicai ahoj, to sa mi smutno cita. Aj u klasickych jedál vies usetrit kalorie. Vareny zemiak má málo, k tomu ryba upecená v rúre. Alebo taky segedin, miesto bravcového dás kuracie prsia a kapusta má málo kcal. Samozrejme bez knedle ci halusiek. Ja sa hybem stále medzi 59_60kg uz mi to leze na nervy, nie a nie nizsie, potrebujem vela optimizmu, aby som si verila. Pises, ze stres zajedás, zajedaj bielkovinami na zaciatok. Iné ma teraz nenapadá, drz sa 🙂 minule som odvázila krajec chleba, ze 150kcal, diky nie...setrim kde sa dá, logicky by sa to malo spustit, sekla som kcal, prax ukazuje nieco iné...uvidim, ak do konca roka to nedám, tak nakupim M oblecenie a hotovo, tiez som z toho unavená, ze ked nedávam pozor mám 60kg, ked si strázim kcal mám 60kg...

aahajnalka
11. jún 2021

Vydarila sa a necitit tam cicer, je vynikajuca a krajec má len 167kcal ;) posledná foto je gastanová z fitreceptov

jessicai
11. jún 2021

@aahajnalka ďakujem za povzbudivé slová., ❤️

jessicai
11. jún 2021

@aahajnalka wau vyzerá super.

nutelka21
11. jún 2021

@aahajnalka dakujem,uz sa mi to lepsi,odpucham,chvalabohu👍.
Neboj,kila pojdu dolu,ved pohyb mas a stravu tiez dodrzujes,ono sa to musi len zase rozhybat...navyse konecne uz bude aj zelenina lepsie chutit,zacina sezonne ovocie,tak sa na to tesim..snad sa bude lepsie chudnut nez v zime..
Posledne dni ficim na mliecnych smoothickach,jednak,nic ine poriadne nemozem a studene mi robi dobre na chrup..mam domace jahody,s tvarohom,medom,vlockami,ladom,mliekom,je to naozaj super..vedela by som vypit aj pol litra naraz.
A ako pozeram fotky, vsetky tvoje dezerty vyzeraju fantasticky..Tu gastanovu tortu som robila aj ja a veru bola naozaj dobra..

@jessicai ahoj,viem,ze tazsie sa vyvaraju ine jedla ako tie, na ktore je clovek zvyknuty...ja som najprv spravila vzdy nejake obmeny jedal,ttadicne ale predsa zdravsie,presne ako pise ahajnalka..a navyse,pri niektorych by si ani nepovedala,ze je tam daco zmenene..
Vsade kde sa dava smotana som dala mlieko,namiesto muky vlocky,miesto cukru med,dolezite je si menej solit,namiesto majonezy grecky jogurt..
Mozes si spravit morcacie pecene stehno s majonezovym salatom (das namiesto majonezy jogurt),akoze fakt dobre..a mas bielkovin az az...🙂
Ja ked mam chut na daco sladke,vzdy si dam ovocie,ked je to velmi zle,tvaroh s medom a teda medom nesetrim..a stale si myslim,ze je to lepsie ako si supnut nejaky keks alebo cokoladu,z ktorej sa clovek ani nenaje..

jessicai
11. jún 2021

@nutelka21 pekne si to napísala až mám zlý pocit zo seba, že nie som dosť trpezlivá a nemám pevnú vôľu. Neviem sa naučiť tak dobre stravovať.

nutelka21
12. jún 2021

@jessicai nemaj,treba si najst system..neni to lahke,ved to vidim na sebe..ja mam problem s mnozstvom,ja rada papam a teda ked aj zdravo tak vela😀

jessicai
14. jún 2021

@nutelka21 ja veľa a väčšinou nezdravo. Milujem jedlo.

nutelka21
16. jún 2021

Ahojte dievcata,ako sa mate?🙂
Ja uz nabieham pomaly spat,odpuchnuta som,tak uz pomaly chcem zacat znova so sportom,akurat,je riadne teplo,uf..paradoxne,opuch mi pomohol,ze sa mi stiahol zaludok😆💪ason na nieco to bolo dobre..
Dneska som mala na ranajky ryzove smoothicko,akoze naoza velmi chutne ( uvarena studena ryza,mlieko,skorica,ananas,banan,trocha vlociek a chia semienok),synovi som spravila z toho kasu a zjedol skoro vsetko..
Na obed porovo-cuketova polievka na vecer planujem hamburger (ja budem mat namiesto zemle salat..) takze skorej oblozene masko.
Vy co papate?🙂

aahajnalka
16. jún 2021

@nutelka21 ahoj, to ryzové smoothie znie dobre. Ja som sa doteraz drzala na nizkych kcal, dnes som si trochu viac dopriala, vyvar, grilovaná zelenina, tvaroh+gastanové pyre a na veceru som mala tatransku natierku a drevorubacky chlieb, velmi dobre padol, melon + jahodovy nanuk mroz, nie vsetko naraz, vela som chodila dnes, tak som celkom unavená, ale inak sa tesim ze je leto 🙂

jessicai
18. jún 2021

@nutelka21 ja papám všetko čo nezje mňa. Milujem jedlo a tak sa snažím jesť aspoň menej a na večer sa stravovať zdravšie.

aahajnalka
19. jún 2021

Ahojte, 3dni sme boli na dovolenke, tak som nestrázila kalorie, od zajra som opat pod kontrolou, pekny vikend este 🙂

jessicai
20. jún 2021

@aahajnalka to je super, že si bola na dovolenke oddýchnuť si. Dúfam, že si si užila pohody a nabrala veľa pozitívnej energie.

aahajnalka
23. jún 2021

@jessicai @nutelka21, ahojte, ako sa máte? Ja niektoré dni ok, potom hedonismus, este melon, este nanuk, ok tak trochu rose strik... po dovci ukazovali váhy prijemnych 59kg a to som sa nekrotila. Dnes má dcérka jeden rok, ideme k mame dozreli ceresne. Vcera na obed som robila cestovinovy salat, cestoviny 100% cervená sosovica, vecera hovadzie + ladovy salát. Gastanovu tortu som piekla z fitreceptov, dala som si 2 krajce ked uz bola návsteva...

nutelka21
23. jún 2021

@aahajnalka ahojky,joj tak to ma tesi -pozitivna sprava😊👍dcerke prajem vsetko najlepsie🥳🤩..

Ja totalne na nic,mala som zapal sankovej kosti pred par dnami,samozrejme som nemohla ani usta otvorit,takze som sa totalne vyhladovala a posledne 3 sni som do seba davala hocico.....takze dneska som sa poatavila na vahu a skoro ma j.eblo...uz som mala 60,6 a dneska 64,6...takze som sa vratila spat vyse o roka,pekne som si zatlieskala,za jaaj aka som sprosta...
Je mi jasne,ze to nemoze byt cisty tuk,aj tie ryxhlo zhodene 2kg ako boli dole su hore,plus daco navyse😫..
Takze dnes ranajky citronova voda,obed salat,odcvicene HR zase od zaciatku 1.cast..takze som sa prefackala a idem od znova..
Som cista ukazka toho,ze ked clovek z rezimu vypadne a dostane sa do starych nezdravych kolaji, ako tazko vydrete zhodene kg moze lusknutim prsta prinavratit.
Inac nie som zdeprimovana ale mega na seba nasrata!

jessicai
23. jún 2021

@aahajnalka gratulujem dcérke a prajem hlavne pevné zdravie a spokojnosť v živote.
Veľmi pekne sa stravuješ. Ja si v robote môžem dať takú stravu a nedávam si ju. Vôbec mi to nechuti. Dnes bol dokonca losos a ani toho som sa neprinutila zjesť. Radšej som si dala vymazaný encian s hranolkami a tatarsku omáčku.
Prišla som domov a svokor mal
napečené dva plechy koláčov kysnutych.
Čerešňové s posypkou maslovo cukrovou a buchty s makovodzemovou plnkou.
Nuž a ja som neodolala.
Hneď dve buchty a dva štvorce som si dala. Po jednom by mi to ani nestačilo trube jednej.

jessicai
23. jún 2021

@nutelka21 mám dojem, že Ty chudneš tak ako ja za mlada. Najskôr som sa zdržala jedenia 2 až 3 týždne a potom som to za chvíľu do hnala a jojo efekt ešte pridal. ☹️ Presne viem ako sa cítiš... Skús zmeniť len zopár veci na stravovaní tak aby si sa vedela tak stravovať po celý život. Nerob tu istú chybu ako ja, že sa necháš vyhladovať
Odopieraš si skoro všetko čo máš rada a potom si to raz telo začne pýtať a nebudeš sa vedieť zastaviť a kilá pôjdu rýchlo spať. Ja som si mladý život už pokazila a budem rada keď si zoberieš mňa ako odstrašujúci príklad a nespravíš to čo som robila celý život ja.

nutelka21
25. jún 2021

@jessicai ahoj,no veru, ale vies co,dobre,ze som padla na hubu,dost rychlo som sa vratila spat do rezimu.👍

sledujem si KT,zatial za posledne dva dni splnene na 💯.
Dnes som bola rano behat,po zase neviem akej dlhej dobe a zistila som,ze tie rana AJ ked som fresh dost tazko davam..skusim zacat ked maly zaspi,o 21 15 start,aspon uz nebude take teplo..

A vam sa ako dari inac?

Teraz v lete mam problem s ovocim,mame domace ceresne,jahody..tie ja zboznujem,akurat ich nemozem v takych mnozstvach pre plno cukru ..

nutelka21
1. júl 2021

Halo halo dievcata...ako sa mate? 🙂 Nejak je tu ticho..😆