Spoločné chudnutie
Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂
@aahajnalka ahojky, tak super,som rada, ze sa ti dari...🙂 V tomto teple chuti aj mne, akurat nie cvicit..par som mala cheat days,potom som zase nabehla spat na svoju stravu a stale tak dokolecka.
Sama vidim,ze mi je zle z tej stravy,tak sa snazim jest menej ked uz tak..drzim sa na 63kg,nic moc,nesportujem vobec,mala som druhe ockovanie,sanka uz v pohode,akurat mam daco s vedlajsim zubom ako mi trhali,tak zajtra idem zase k zubarovi.Hroza toto posledne obdobie.
Uz aby skoncilo a ja sa dostala spat do formy..Syn od malicka spi velmi zle,dolahlo to asi uz na mna,stale som unavena,vkuse vstava 10x v noci,tak som si zapplatila spankovu poradnu,od pondelka ideme na to..ja dufam,ze do konca leta jeho spanok zlepsime a trocha sa uz vyspim...
@nutelka21 ahoj. Trocha od veci,....ked minule islu tvojmu synovi zubky, kolko dni mal horucku? Trápime sa od stvrtka a zacinam mat pocit, ze to nebude od zubkov, má dost vysoké teploty. Co sa tyka stravy drzim sa, tolko cukiet mám v záhrade, ze po kolená, váha je parádna 58,6_58,4kg. Dufam, ze aj cm na bruchu sa pohnu, ráno je brusko pekné ploché...vecer no comment
@jessicai ahoj, skus si to tak nebrat k srdcu, práca je len práca a tvoj zivot je dolezitejsi.
@aahajnalka ahoj,vies co,cca 4-5 dni,ale nakoniec sa vysypal,takze mal nakoniec 6.chorobu...on mal vtedy az okolo 39,5C az 40C...ja mam taku skusenost,ze ak su to vysoke teploty a dlhsie ako 3dni tak to bola nakoniec choroba..
Vahu mas super🙂 v dobrom zavidim..ja dneska tukam zase KT,tak CCA odhadom aby som vedela..
Inac kupila som si do bazena popruhy na plavanie,takze budem moct plavat ked maly zaspi...nemame taky velky bazen,takze ten popruh ta taha,ze plavas na mieste..zajtra testujem,uvidim,ci to nie je blbost...😆
@nutelka21 aky dobry nápad tie popruhy 🙂 dnes som piekla cuketovy fit kolác, chuti dobre a je vlácny, recept z fitreceptov. Ja nadalej bez sportu, iba chodza, bike mi chyba. Co sa tyka práce ako zamestnania tiez som mala raz taky job, ze po vypovedi som sa citila ako znovuzrodená @jessicai. Drzte sa zeny 🙂
@aahajnalka
@jessicai
Ahojte dievcata,
Konecne sa ochladilo,tak som si dneska s muzom vybehla nejakych 5,5km,veru zase po mesiaci,este ze isiel so mnou,inac by som po kilometri skoncila na kofole😆..tak sa tesim,ze som daco pre seba dneska spravila..
A aky kolacik si piekla? Ja peciem z cukety cokoladovy,recept skoro ako na babovku,akurat plus cuketa,ale fit nie je 😆..ale je fakt vyborny..
Ja som minule robila z cukety posuch..a nakoniec sa mi nic z neho neuslo,lebo cely posuch zjedol manzel za 15min😆..(cuketa,cesnak,cottage,muka,olej,korenie,sol,kypriaci prasok,bylinky,vajcia,mozzarella),takze bielkovinovy...
@jessicai drzim palce 🙂 neboj mozno len blbe obdobie
@aahajnalka ďakujem 🙂
@jessicai @nutelka21 ahojte, ako sa máte? Ja teraz skoro denne peciem cuketovy kolác. Je sezona melónu a nanukov. Dnes hrásková polievka, taky dobry pocit, ze vsetka zelenina ja nasa vypestovaná v záhrade. Detom som piekla palacinky. Inak nic nové. Váha sa drzí. Co robkáte? Bude este dovca? My s manzelom by sme radi este na 2 dni koncom augusta isli niekam sem blizko. Vyslovene len relax pri Dunaji a objavit nejaké čardy pri vode. Uvidíme. Stále je co robit, casto máme návstevy, velmi utekajú dni...
@aahajnalka ahojky,joj to mate super,ja som sadila,zavlahu som horko tazko nainstalovala ale uroda skoro ziadna 😭hadam sa dockam aspon mrkvy😆..ja teraz ficim na ovoci,vcera som dostala od mami 30kg marhuli,takze som robila vyzivy pre drobca,z ceresni tiez..zacala som znova behat,ide to o dost tazsie,asi,ze je teplo..kupila som si celu vybavu na squash,ten ma bavi a na druhy den nam zrusili squash v meste,akoze super 😆..po veroch hrame badminton,aspon nieco..ja sa radsej nevazim,skusim na konci mesiaca..inac jem celkom fajn,akurat musim prejst na svoje zmrzliny..
Momentalne sme v procese zlepsovania spanku drobca,takze dovolenku az v auguste,musime nieco naplanovat,asi tie Tatry..ale Tuto noc som sa prvy krat vyspala,co prespal celu noc,to je na sampus 😆🥳..takze tak,rychlo ubiehaju tie DNI,naozaj ..
A vy dievcata ako?
@jessicai @nutelka21 ahojte zeny,. Ako sa máte? 🙂 nutelka, ako v bazéne s popruhami? U mna stále len chodza, ale to sa nedá nazvat sportom. Uz som sa odvázila s dcérkou na bicikli, celkom dobre, iba ku koncu fnukala. Neranajkujem, iba citronová voda, vela ovocia jem, najma melon, broskyne, je koniec mesiaca váha ukazuje 57,4kg co som nesmierne rada, ze sa to pohlo po tolkych mesiacoch.
@aahajnalka ahojj,krasne ti to ide,klobuk dole🤩.aky je vlastne tvoj ciel?🙂
Ja som zacala zase aktivnejsie behavat,chodim rano ked nie je este tak teplo,dnes o 5:30..no som bola az prekvapena,kolkych bezcov som stretla,takze som skonstatovala,ze nesibe len mne😀.
K popruhom,no,chce to doladit techniku a bude to parada..Plavam hodinu cez obedny spanok a vcera som este vecer pol hodku dala..manzel,sestra k nam chodi na popruhy,vsetci zacali plavat zrazu😆..
Inak s jedlom sa krotim,vazit sa nevazim,radsej..odvazim sa koncom augusta a snad budem na 60.0..to bude moj cielom..kazdopadne sa zacinam znova citit podstatne lepsie ako pocas vypadku.
Drz sa💪
@aahajnalka fajn, že Ti to ide tak dobre. Nemám na chudnutie názor ako Ty, ale je to Tvoja voľba a keď Ti to funguje je to fajn. Ja by som raňajky nevynechavala a ovocie tiež obsahuje cukry tak niesu až také dobré na jedenie vo väčšom množstve. Prajem Ti nech sa darí a nech čo najskôr príde cieľ.
@jessicai je to vlastne opasok,ktory si das okolo pasa a potom mas "lano",ktore priviazes o okraj bazena.To lano je ako keby opruzene a vlastne ta taha dozadu..tym padom,ti robi tzv.protiprud.Plavas teda na jednom mieste..Je to naozaj dobre ak nemas velky bazen na plavanie,my mame ten klasicky 3,6m s priemerom a ide to v nom paradne.
@jessicai
@aahajnalka
Ahojte,ako sa mate?🙂 Ako sa vam dari?
Ja som vhupla do augusta v plnom nasadeni,zatial odbehnutych 40km,len mam problem trosku so stravou,skusam znova KT,ze na com som..Jem zdravo,len trochu nad limit😀
Dufam,ze si uzivate v zdravi leto a bojujete nadalej👍
@nutelka21 ahoj, akurát dnes som na Vás dve myslela. Chcem sa podelit s receptom, ako inspirácia 🙂 je sezona sliviek. Ja mám velmi rada studené ovocné polievky. Len robim zdravsiu verziu. Uvarim nakrájané slivky, skorica, erytritol, klincek, badián. A miesto smotany, dám mlieko+vanilkovy puding. Váhu udrzujem, samozrejme chcela by som este chudnut, ale idem na to schodikovo, teraz si uzivam leto a ovocie.
@nutelka21 chuti uzasne
@aahajnalka ahoj,jej som rada,ze pokracujes..👍podla receptu to vyzera ako fajny dezert😃👍.Este som ovocnu polievku nejedla,asi musim vyskusat.
Ja mam momentalne domace broskyne,ine lopty,takze mam prisny pridel 2ks na den,co je pol kila😃..ale ked su take uzasne..ja by som zjedla denne aj 5kg😃
@aahajnalka obdivujem keď niekto vie takto zdravo variť a stravovať sa. Klobúk dole a ďakujem za recept ale už teraz viem, že ho ani ne vyskúšam. To by bolo škoda roboty. Držím palce nech sa darí aj naďalej. Ja stále stagnujem...mám nervy a stresy zo všetkého ešte aj z toho, že stále jem niečo.
@nutelka21 @jessicai ahojte, zacala som trochen nezdravo, mám 2kg navyse :D, aktuálne 59. Milá suseda, sa spytala ci cakám bábo? :D inokedy by som vrazdila, ustipacne poznámky....teraz? Nic. Totálny klud. Cm sa nezmenili. Zacala som vedome ovela viac pit, nie kvoli chudnutiu, ale mocové cesty... takze tak, nemám veselé obdobie, a napriek tomu ma teraz neseru kilá... Od sept skusim vacsiu disciplinu. Vy ako? Pekny vecer

@nutelka21 Ahoj, tu som 🙂 snazim sa nadalej, v auguste ideme na svadbu, tak mám nadalej motiváciu. Inak teplo neteplo ja mám chut do jedla, najma vecer, tak po novom neranajkujem, iba voda, okolo 11 uz obed, s tym vydrzim az do 19:00 potom vecera, spávat chodime okolo 22:30, tak mám dodrzané tie 2 hod nejest pred spánkom. Vcera som mala kur prsia soté, opat taká panvicka, olivy, pór, paradajky. Potom melon. Teraz nesledujem KT, viem, ze ovocie má vela cukru, avsak teraz je sezona, v záhrade ribezle, maliny, egrese, ale to len zobnem. Ty ako? KT bez? Celust lepsie?