icon

Spoločné chudnutie

8. dec 2020

Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂

aahajnalka
23. dec 2020

A brusko je ráno také super splastnuté 🙂

jessicai
23. dec 2020

Dievčatá prajem vám krásne Vianočné sviatky. Prežite ich v zdraví a pohode. Nech sa vám darí aj v zdravšom stravovaní.

nutelka21
23. dec 2020

@aahajnalka a ked mas ovocny,to jes len ovocie CCA tych 5 chodov,ci napriklad aj orechy?😄a kazdy chod ine ovocie?🙂
Mne dneska mama doniesla plno kolacov,ale zatial nepadol ziaden z mojej strany a pravdupovediac nemam vobec chut,zatial.😆
Planovala som dneska "lenosit",ale kedze ma prekvapilo dnesne super pocasie,tak som si vecer vybehla dat 5km intervalovy predvianocny beh a bol super,super mi padol a spravila som si svoj osobny rekord 👍
Pekne sviatky prajem a drz sa!

nutelka21
23. dec 2020

@jessicai dakujem,podobne,pekne sviatky prajem a hlavne si ich uzi v zdravi🙂

aahajnalka
24. dec 2020

@nutelka21 ako kedy. Kazdé ranajky sú vzdy ovocie. Ked mi uz vadí sladká chut je povolené jest málicko orechov, pistácie, arasidy tie nelupané. Nesledujem vtedy cas, dám si ovocie ked vyhladnem. Aj pecené jabko, alebo ov.pyré s pár kúskami suš.ovocia. Alebo odstavovac a vypijem len stavu cerstvo.

nutelka21
25. dec 2020

@aahajnalka mozno vyskusam👍inak ako sa darii?

aahajnalka
25. dec 2020

@nutelka21 ahoj, tieto tri dni som si dala pauzu, nedelím jedlá, ale ani sa neprezieram. Zobnem si málicko, nechcem mat vycitky 🙂 cvicit budem pozajtra. Ty sa drzis? Cvicis? 🙂 pekny vecer

nutelka21
25. dec 2020

@aahajnalka ahoj,tak super teda,ze sa drzis🙂
ja sa tiez snazim,jedla som len svoje jedlo,nic vianocne,to som si na tento rok odpustila..dneska som necvicila,zajtra planujem...jezisko sa hecol a doniesol mi kettlebelt,expandery a cely outfit na beh,tak sa mozem cinit😆..musim pozriet nove cviky,tak snad dam koncomesacny ciel👍

aahajnalka
26. dec 2020

@nutelka21 čakám na váženie 🙂 úžasné odhodlanie nedat si nic vianocné, gratulujem. Sebazaprenie štihle telo prináša ;)

nutelka21
26. dec 2020

@aahajnalka to anoo.😉zajtra mas aky den,ake menu mas na plane? 😉Ja som zjedla vsetku zeleninu,budem musiet ist zajtra na nakup a nieco dobreho ukuchtit...
Len co..😆

aahajnalka
27. dec 2020

@nutelka21 ahoj, dnes som si dala pôst, voda, caj, cerstvá jablcná stava a zajtra proteinovy den, urcite si dám zajtra syr, rukolu, rajcinu, morcacie prsia na panvicke, horcica, cesnak, cibula, oregano, takéto nieco vyčarím. Ty sa ako más? Co si vymyslela aké menü?

nutelka21
27. dec 2020

@aahajnalka ahooj,fuha tak to si mala teda dobry detox..a nie si vobec hladna?
Zajtrajsie papanie vyzera super.👍moje bude podobne,planujem kukuricne placky s kuracim maskom a dojem polievku z dnesneho dna (porovo-spenatovu)..

Stravu som mala ok,rano zelene smoothie,obed - polievka,olovrant - cottage,sunka,zelenina a vecera - kuraci salat..

Dneska som si dala trochu viac do tela, HIIT trening 45 min s 10kg tycou,dost sa obavam,ze zajtra rano to bude krute,uz teraz citim ruky...
Teraz som dva dni po sebe cvicila,tak zajtra oddych..
Dneska si cvicila? Ak ano,ako ti to islo?😉

aahajnalka
27. dec 2020

@nutelka21 ahoj, ty teda brutálne dávas, sikovná 🙂 ja dnes 60min na rotoped 14km. Chutne vyzerá tvoj jedálnicek. Obcas citim hlad, najma takto na vecer, ale vtedy sa napijem, predstavim si pocit najedenia, stále nieco robím, dá sa to.

nutelka21
27. dec 2020

@aahajnalka vies co,vyuzivam,ze manzel ma dovolenku,pomaha mi s malym a nie som uplne k.o na cvicenie..

Sikulka,ze 14km,to je super..Len tak dalej👍

Z akej vahy na aku chudnes?🙂

aahajnalka
29. dec 2020

@nutelka21 normálne mám 50_52kg a 158cm. Idem z 67kg. Aktuálne 62,5kg. Koncom januára sa vážim opäť. Včera spálenych 800kcal 60min stacio bicykel. Ty sa más ako? Co budes dnes papať? Ja quinoa zo zeleninou.

aahajnalka
29. dec 2020

@aahajnalka so zeleninou

nutelka21
29. dec 2020

@aahajnalka tak super,makas o 106;)to mas moj obdiv ked tolko spalenych kalorii za hodku,to ja mam vzdy o 2/3menej za ten isty cas na biku😳

ja za dnesny den odkracanych rychlou chodzou 6km a este sa chystam na 5km vecerny beh🙂
Dneska som mala na ranajky smoothie,obed- bulgur so zeleninou a na veceru planujem vajickovu pomazanku so zeleninou..
Zajtra si budem robit nieco z karfiolu,co,este neviem😀..

aahajnalka
29. dec 2020

@nutelka21 podla fitness náramku, ci je to naozaj tolko neviem, ale lialo zo mna. Minule som rozobrala karfiol na ruzicky, ale tak a la natur na papieri upiekla, mne to chutilo, trocha chili omácky alebo pesto k tomu. Ale aj zapeceny so syrom je fajn, trocha kyslej smotany,cesnak, muskátovy orech, koriander, petrzlen.

herminka26
29. dec 2020

@mogaa dobry den ja by som.Vas prosila link

mogaa
29. dec 2020

@herminka26 ahoj a čo si cvičila? resp.kedy naposledy si cvičila? kludne mi pošli IP....napíš mi čo od cvičenia očakávaš a aj či chceš skôr kardio alebo statické...a daj tam aj vek a či si začiatočníčka - či si už cvičila.....nech ti nepošlem niečo pre teba veľmi náročné ak si napr.začiatočník alebo si 20rokov necvičila nech ti nepošlem kardio ktoré neudýchaš😉

nutelka21
29. dec 2020

@aahajnalka mozee byt,moj fitness naramok mi ukazuje za dnesny den cez 700kcal..ale som nejaka dost dead,skor riadne..
Dakujem za tip,nieco z toho vyskusam👍😉Ty mas zajtra aky den? Co v plane papat? A na silvestra?😀ja uz rozmyslam nad nejakymi speci chlebickami😀

aahajnalka
30. dec 2020

@nutelka21 https://www.fitrecepty.sk/recept/spenatovy-quiche dnes toto idem vyskusat, manzelovi klasicky so spaldovou mukou a so slaninou. Zajtra ovocny den, ale 😀 na novy rok ceske gulky s kyslou kapustou. 2.januara normalne pokracujem so skrobovym dnom. Ake chlebicky si vymyslela? 🙂 btw cakam velmi na Tvoj vysledok, uz coskoro 💃

nutelka21
30. dec 2020

@aahajnalka ejha,vyzera to dost dobre,spravila si mi nan chut😀..potom daj vediet ako sa vydaril,vyskusala by som ho tiez👍..
Zajtra si spravim z tortily take jednohubky,videla som na fitreceptoch recept a prveho este neviem,ale ziadny majonezovy salat ani udene😀..

aahajnalka
31. dec 2020

@nutelka21 ahoj, nakoniec som slany kolac nerobila, ale v blizkej buducnosti vyskusam, dám vediet 🙂 Vcera som si dala silovy trening, boky,zadok, stehná 40 min, brucho este zial stále neviem a prekáza mi najviac. Som este slabá, ledva vládzem, ale do jari sa to iste zlepsi. Spálené kcal 300. "Hrdzavá"'som co ti poviem. Dnes ovocny den bez treningu. Prajem Ti STASTNY NOVY ROK, splnené ciele a zdravie, samozrejme vsetkym co citaju toto forum 🙂

nutelka21
31. dec 2020

@aahajnalka ahoj,supis,ze si cvicila,to sa coskoro dostanes do tempa a budes sa zlepsovat..ja som v oktobri nevedela spravit ani jeden klik a teraz uz dam za sebou 10..samozrejme tych zenskych😀jaa som nikdy silovo necvicila,zacala som uplne od nuly..tak som rada aj za to...a brucho to je u mna tiez najvacsi problem..slabe,tukove a najhorsie mi ide dole😫
Dneska som sa odvazila,tak za december -3,5 kg..stehno -2cm,brucho -3cm a pas -2cm...oficialne som sa napratala do 38cky😀👍
Od 12.10. k dnesnemu dnu -9kg.
Od jeziska som dostala vahu,ktora meria nejakych 8 parametriv,tak skusim v januari cvicit viac silovo,no som zvedava,ci to zaznamena nejaky progres v svalej hmote a ubytok tuku😀..

Aj ja ti prajem stastny novy rok,zdravia a progres aky si zelas😉

aahajnalka
31. dec 2020

@nutelka21 No tak paraaaada, gratulujem 😎 krasny vysledok, bud na seba hrda 😉 urcite je to vidno i v tvári. Ta 38 je super. Aka je predstva, ciel kolko kg? aka konf. velkost? Prajem krasny pohodovy den 🙂

nutelka21
31. dec 2020

@aahajnalka dakujem,tesim sa.teraz mam 66kg a chcem mat 58..v zivote som tolko nemala pri svojej vyske,tak som zvedava ako budem vyzerat😀

aahajnalka
31. dec 2020

@nutelka21 aká si vysoká? Tiez pisem dennik a dufam, ze koncom januara uz uvidim prvé cislo na váhe 5 🙂

nutelka21
31. dec 2020

@aahajnalka 162cm 😊

aahajnalka
1. jan 2021

@nutelka21 ahoj, drzim palce. Mám motto od Henry Forda : budes si mysliet, ze sa ti to podari, alebo, ze sa nepodari, budes mat pravdu 🙂. Aj tymto sa riadim, dnes 7km prechádzka, malá na mne v nosici, snád som pár kalorii spálila, vecer idem na bike. Ty más co v pláne?