icon

Spoločné chudnutie

8. dec 2020

Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂

jessicai
1. jan 2021

Dnes som si spravila prvé váženie v tomto roku. Mám 95.00kg. Musím dať dole najmenej 15kg.

nutelka21
1. jan 2021

@aahajnalka ahoj,urcitee si spalila..🙂 Este si mala na sebe istu zataz😀👍..vykrocila si do noveho roka super🙂
Ja som dneska s manzelom odbehla 5 km,bol moj sparing partner,tak sme si dali do tela😀plus 10x sprint do 50m kopca..skoro som sa po tme zabila,cakam uz na celovku z alie😀..
Zajtra planujeme tiez..akurat neviem co papat..dneska rano zeleninove smoothie,obed hokaido polievka a vecer oblozeny tanier sunka,cottage,zelenina..
Vcera som zozrala CCA 50g uz olupanych pistacii,tak dneska som mala dietnejsi den😀..
Len co zajtra..bohvi😀

nutelka21
1. jan 2021

@jessicai ahoj,drzim palce,hlavne treba zacat a vytrvat👍

aahajnalka
1. jan 2021

@jessicai vitaj späť, prajem vytrvalost a nech sa ti podarí 🙂

aahajnalka
1. jan 2021

@nutelka21 ahoj, 700kcal na bike, a vyse 10tis krokov, snád som cosi z tych ceskych guliek spálila :D Ja budem zajtra sampiony, ementál, grecky salát spravím, este sa pozriem na fitrecepty. Minule som odtial robila spenátové palacinky s lososom, to bolo nieco uzasné, odporucam, dobru noc 🙂

nutelka21
1. jan 2021

@aahajnalka sikulka si,tesim sa uz na tvoj vysledok,lebo si sa rozbehla👍
Hej ten recept som videla,mozno teda vyskusam 😆mam viacero typov z fitreceptov,uz len to zrealizovat😆
Vytvorila som v skupine "ceste k mojej premene" januarovu vyzvu na odbehnutie 100km za mesiac...Ak sa ti chce,mozes sa kludne pridat👍uz sme 4😆

aahajnalka
2. jan 2021

@nutelka21 ahoj, jej milé od teba dakujem za pozvanie, zatial sa na beh necitim, ale vám ostatnym drzim palce 🙂

nutelka21
2. jan 2021

@aahajnalka ahoj🙂 dakujeme..ako sa ti darilo dneska?🙂
Ja som dneska nejaka unavena,strava dodrzana na 100percent a odbehla som si 5ku..zajtra si dam asi volno,lebo som mala tazke nohy a nejak som nevladala,stale mi hodiny ukazovali ze som v extremnom tempe aj ked som isla ako slimak😫..

Este ma napadlo,ci nejem moc malo..zajtra si skusim vazit a zapisat si..

aahajnalka
2. jan 2021

@nutelka21 ahoj, opät dhlá prechádzka, bike 700kcal, potom 15 min cviky na diastázu, cottage, sampiony, vajco na makko, tuniak, rajcina _obed. Sunka, cibula, chutney a trochu domáceho figového lekváru, lad.salát. Aj zajtra si dám prechádzku tym sposobom lahko nazbieram vyse 10tis krokov do vecera. Ráno brucho vyzerá relativ dobre, ale vecer opät ako v 5.mesiaci :( dobru noc

nutelka21
2. jan 2021

@aahajnalka super,tak si davas do tela ako pozeram👍papanie vyzera tiez fajn tak myslim,ze na konci mesiaca budes spokojna😊

aahajnalka
3. jan 2021

@nutelka21 ahoj, dnes je pekne, urcite behás. Ja mám za sebou 6km rychlo chodza, bábo v nosici, 300kcal spálenych. Dnes skrobovy den, mix strukovin polievka, na veceru zemiak peceny v supke a spinning 🙂

jessicai
3. jan 2021

@aahajnalka ďakujem za podporu. 🙂

janka257
3. jan 2021

Dobrý deň, nemal by niekto z vás záujem o tieto kokteily? Čokoláda a lesné ovocie. Oba 500 g balenie. Čokoláda otvorená, minúta jedna porcia, lesné ovocie úplne nové. Objednané zo stránky bestbody.sk za 17,20 eur. Predám oboje za 11 eur

nutelka21
3. jan 2021

@aahajnalka Ahojj.ja som bola dnes leniva,dala som si oddych...zajtra planujem cvicit/behat..Este uvidim..😊ja dneska na ranajky avokadovu pomazanku,obed karfiol s vajcom na styl prazenice (fitrecepty),olovrant jablko s tvarohom,vecera salat👍..zajtra co mas na plane?

aahajnalka
3. jan 2021

@nutelka21 ahoj, zajtra chrumkavé cestoviny so zeleninou. Dnes som dala diete riadne, piekla som jablkovo makovu strudlu, strasnu chut som dostala na mak, aspon ze ten spinning páli kalorie, nemám vycitky, len nechcem byt sklamaná potom na váhe :D

nutelka21
3. jan 2021

@aahajnalka to ta uplne chapem😆👍jaa poznam fajny recept na dietny makovo-jablkovy kolac😆👍nechuti az tak ako strudla,ale neni uplne na zahodenie😆

aahajnalka
4. jan 2021

@nutelka21 ahoj, aky si mala den? Ja som teraz skoncila s cvicenim, hodina spinning, pol hodina joga, mám dost, zajtra pauza a ovocny den. Ty ides podla kalor.tab. co sa tyka stravy? Za pár dní som v polke, blizi sa 45den, chvalabohu ten cas letí :D

nutelka21
4. jan 2021

@aahajnalka ahoj..tak si si zamakala slusne 👍ja dneska ok,ranajky som mala hrianku s pestom a zelenina,obed jasminova ryza s masom a zeleninou a vecer uz len salat..🙂
Odbehnutych 6km, islo sa mi o dost lahsie nez naposledy👍..den volna mi prospel😆
Zajtra planujem silovy trening po dlhej dobe a vybrala som prave morcacie stehna z mrazaku,tak idem vygooglit nejaky mnam recept na zajtra👍..

herminka26
5. jan 2021

@mogaa ahoj môžem aj do súkromnej správy?

mogaa
5. jan 2021

@herminka26 môžeš😉

aahajnalka
5. jan 2021

Ahojte, tak predsa som si zacvicila zadok, chrbát, diastaza, a som rada, ze dalsi ovocny den za mnou. Kupila som syry, avokádo, jelenie mäso, zajtra bude nebicko v papulke 🙂 @nutelka21 aky si mala den?

nutelka21
6. jan 2021

@aahajnalka Ahoj,no ja som sla vcera behat 6km nakoniec,bolo pekne pocasie,dnes nam snezi..tak som si to tak vymenila..dneska by som mala mat volno,mozno vecer dam pri telke bike len..😊
Vcera som stretla susedu vecer vonku pri behu a povedala,ze som hrozne schudla😆 (to hrozne zvelicila,ona vzdy dramatizuje😆)..tak ma to celkom potesilo,ze si to aj niekto iny vsimol😀AJ dnes manzel,ze kokos,ty uz mas take brucho ako ked ho zatahujes😆..tak aspon daco..👍
Dnes dojedam morcaciu nohu na obed,na ranajky som si spravila vlocky s jogurtom,kiwi a chia...a vecera asi ako vzdy,zelenina,sunka,syr,vajce...

Ale ako pozeram,ty budes mat dneska hody👍co planujes z diviny? Ja som tusim len raz mala a to jeleni gulas..
Pozeram,ze cvicis teraz veelmi casto..od zajtra ide manzel do prace (homeoffice) ale nebude mi tolko uz vediet pomoct,tak som zvedava,ako budem casto cvicit..teraz som nastavena tak,ze ked nejdem,tak som normalne nervozna z toho,ze necvicim..asi mi preplo uz z toho😆..dnes mam nutene volno,lebo manzel chce cvicit,ze som ho namotivovala..ze nebudem len ja vyzerat dobre v lete,ze chce aj on😆..
Za poslednych 7 dni som mala raz volno..ziadna svalovica uz mesiac..napadlo ma,ci vobec cvicim efektivne...

aahajnalka
6. jan 2021

@nutelka21 gratulujem, bud na seba hrdá, ked aj dramatizujuca suseda si vsimla 🙂 celkovo lepsie padne ak ta pochvali zena. Naozaj super. Aj si pisala, ze oficialne konf. velkost 38 a to je paradicka. 😇 A to prepnutie je uz tvoj novy zivotny styl a podla mna to je hlavné, ze ty sama chces, tesis sa na cvicenie. Podelte si to s manzelom, aby si mohla kazdy vecer cvicit. My to aspon robime tak, 1,5-2 hod su moj cas, vtedy je s malou on a to sa meni raz o 18.00 inokedy od 20.00, ale doprajem si vzdy. Napr vcera mala cez den malo spala, vynahradila si to vecer, tak som si zacvicila a dobre to padlo. Kg su smerodajne ano, ale podla mna je dolezite ako sa v tom tele citis. Ja bezne mam 50-52, ale v minulosti v praci som mala vela stresu a mala som 47kg, vobec som sa tak necitila dobre, potom klud a pekne pomalicky to vyslo na 53kg a dobre mi bolo a podarilo sa aj otehotniet 🙂 Teraz mam 62,5 a keby som mala ploche brucho tak som spoko, samozrejme chcem schudnut do svojho satnika.
Ano dnes bude jeleni na cervenom vine, ja len samotne, manzel so zemiakmi. A uz som dnes jedla avokadovu pomazanku guakamole, so stropkovym zelerom - mam velmi rada avokado. Kupila som 2ks, z druheho idem vyskusat z fitreceptov https://www.fitrecepty.sk/recept/zdrava-avokado...
Nie som fitnes trener, ale podla mna nemusis mat svalovicu k efektivnemu cviceniu, si dobre hydratovana, mas dostatok Mg a dobre sa po treningu ponatahujes, tak ta obide svalovica. Celu litaniu som napisala 😀

nutelka21
6. jan 2021

@aahajnalka ahoj,no to je super,ze to mate takto podelene,mne teraz vyhovieval hocikedy,budeme si musiet spravit rozvrh😆..akurat mi maly spi,tak idem planovat👍😊
Ja som najviac schudla jednoznacne zo stehien,40ky rifle ma mne visia v stehnach,na bruchu je tam rozdiel ale o dost mensi..napadlo ma,ze motivacne si kupim nejake 36ky saty na leto a ked do nich schudnem tak budem spoko...
Ja som od malicka bola vypapkana,ploche brucho som tusim mala naposledy v 6r takze byt stihly neviem ani poriadne co je...
V roku 2016 mi takto preplo tiez,vtedy som schudla zo 72 na 57,co som bola najstihlejsia na tu vysku,ale zial vydrzalo mi to len mesiac..uz som bola spoko so sebou,prestala som behat,co sa tyka stravy tak tiez som polavila a zase som nabrala..nekonecny pribeh u mna..
Tento krat by som chcela vydrzat na fest do druheho tehu,nech nezacinam z vysokej vahy ako predtym..mam hrozu z toho brucha,ked vidim,ake ho mam po prvom tehu..

Ja tiez avokado zboznujem,zacalo mi chutit nejak teraz viac,ja si z neho robim smoothie alebo len tak na chleba..ten puding vyzera dost dobre,asi vyskusam vecer😀..
Zajtra si varim svoju kapustovu polievku so sosovicou na dva dni,tak sa uz tesim..
Co sa tyka tej svalovice,ja sa skoro vobec nerozcvicujem pred behom napriklad,co je chyba,ja viem,no nikdy sa mi nechce..toto musim zmenit👍

aahajnalka
6. jan 2021

@nutelka21 prosim Ta, ty ides podla KT? zapisujes? vazis vsetko? Ja budem mat zajtra tiez sosovicu, tu ruzovu, este sa rozhodujem ci falafel alebo s paradajkovou omackou a cesnakom

nutelka21
6. jan 2021

@aahajnalka nejdem praveze,zo zaciatku som aj isla,ale nestihala som vazit vsetko..
Jedine co dodrzujem,ze mam v kazdom jedle C,T,B.
Zo srandy si skusim zajtra vsetko zmerat,lebo dakedy sa mi zda,ze jem dost malo hlavne..zeleniny kazdy den no okolo 2 kg isto😀,tukov mam podla dost vzdy z avokada a bielkoviny si musim zmerat..Ty si sledujes KT?

jessicai
6. jan 2021

Dievčatá gratulujem vám k pekným výsledkom. Nech sa vám aj naďalej darí a približuje sa cieľ. 🙂
Ja som začala od soboty cvičiť 30minut denne. Jedlo obmedzujem trochu. Idem na to pomaly lebo mám problém s dojedaním potravín a sladkostí z Vianoc.

nutelka21
6. jan 2021

@jessicai ahoj,dakujem🙂
to je super,treba nejako zacat a hlavne nie sokom.drzim palce🙂
Kolko planujes schudnut?

aahajnalka
6. jan 2021

@nutelka21 nejdem podla KT, nebaví ma to. Obcas sa mrknem, ze cca kolko kcal má daná potravina.

aahajnalka
6. jan 2021

@jessicai sikulka, super. Mne trvalo mesiac, kym som sa dala na cvicenie. Drzim ti velmi palce, upravis trochen stravu a tie prvé kilogramy pekne rychlo zlezú dole.