icon

Spoločné chudnutie

8. dec 2020

Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂

nutelka21
14. jan 2021

@aahajnalka ahoj..varit dneska nic,mne chodi do soboty ta krabickova dieta..tak mam na obed cvikovu polievku a potom nejaku dietnu zivansku...olovrant mam grecky salat a vecera morcacie maso na paradajkovej omacke..')cez pobedny spanok budem cvicit doma pravdepodobne a zajtra ma caka beh..no uvidim aky bude teren,Lebo dneska znova nasnezilo..
Veru vyzera super 🙂

nutelka21
14. jan 2021

@aahajnalka prosim ta a aky protein pouzivas?kojis ci nie? Muz si kupil gold standard 100percent whey od optimum nutrition..Len neviem ci si ho mozem dat..aky mas na to nazor?🙂

aahajnalka
14. jan 2021

@nutelka21 ahoj, uz nekojim. Protein pouzivam len sporadicky gymbeam true whey vanilka. Teraz som si ho prvy krat v zivote objednala, chcela som ochutnat. Pridavam obcas do receptov, napr do toho kolaca, alebo minule do palacinkoveho cesta, raz som si po treningu spravila napoj, to je cele 🙂 Ja mam dnes taky hekticky den, dufam ze sa dostanem ku cviceniu. Zajtra si pripravam nieco z karfiolu. Na fitreceptoch som videla z karfiolu pizzove cesto, uvareny rozmiovany s vajcom...uvidim 🙂 Tebe kolko dni trva tato krabickova dieta? Pekny vecer, dobru noc 🙂

nutelka21
14. jan 2021

@aahajnalka ahojky,no ja som rozmyslala,ze po cviceni vecer by som si ho dala namiesto jedla..ked dakedy dobikujem o 21,vecne by som si este daco dala...
Tu pizzu z karfiolu som uz skusala a bola dobraaa,ani mi to neprislo ako z karfiolu.potom som niekde este zaregistrovala cesto na pizzu z tuniaka a tvarohu..ked najdem link,poslem 🙂tiez si to vychvalovali,ale odskusane nemam..
Mne sa dnes podarilo cvicit cez pobedny spanok 40min silovy trening(4kola po 7cvikov)..tak aspon daco...
A krabickova mi zacala v pondelok a mam ju do soboty...na skusku,odkukala som nejake kombinacie,CCA porcie,mam nejaku novu inspiraciu,ale uz si ju nepredlzim😆.
Snad sa ti podari cvicit..daj vediet,dobru noc

aahajnalka
15. jan 2021

@nutelka21 ahoj, nepodarilo sa vcera cvicit, hovorim si ráno, kym malá spí...nevyslo, dnes just vstala o 8 a cez den mala 20 min spánky, snad teraz. Zas mi to nevyslo s tou pizzou, len som uvarila karfiol a namácala do avokádovej pomazánky. Online vyucovanie + gramatická sutaz, cely den v kuchyni, furt daco, kazdému nieco iné. Polievka, fit kolácik, franc.zemiaky. Ja rada varím, len som casto deťmi vyrusovaná, ale uz je vecer, snád sa dostanem na bike

aahajnalka
15. jan 2021

@aahajnalka inak ma napadlo, ako sme sa zmenili, máme normálne vycitky ked sa nepodari cvicit :D dávno by ma to ani nenapadlo :D síce vtedy som nebola moletka :D

nutelka21
15. jan 2021

@aahajnalka ahoj,no to poznam,ked chces a ani za boha sa k tomu nevies dostat😆..
Verim,ze vsetko sklbit je dost narocne,ja mam co robit a to mam len jedno dieta😆..teraz sa mi zacal stavat,vsade mozne sa postavi a po minute krici,lebo si nevie sadnut...takze som stale v strehu,ucim ho ako padat,ale zatial mi na to kasle...takze denne 200x k nemu dobieham,uz som sa na to raz vykaslala,ze ho necham sameho nehc skusi a sup na hlavu😣..takze momentalne mi zacalo taketo kardio😆
Dneska som mala free day,normalne mam po dlhej dobe svalovicu (vcera som zobrala muzove 10kg cinky),takze cvicim az zajtra..uz sa tesim,poslem muza na hodku von so synom a vyoeckujem si hudbu a pojdem na to..😀nikdy som si nemyslela,ze ma to bude takto bavit,sranda..to je asi jedina hodina za den,kedy si oddychnem a vyvetram hlavu...
Dneska som bola doobeda na mojom 4km okruhu s kocarom,no som sa skoro prizabila,neodhrnute chodniky,neposolene,no rovno na zlomenie si vazov...takze behat asi tak skoro nepojdem...

aahajnalka
16. jan 2021

@nutelka21 ahoj, detto toto je moj cas, pocuvam moju hudbu, pri 40min uz aj endorfín, a totalne vypnem. Dnes sa konecne podarilo bike. Ano vonku je kosa, my sme boli len na pol hod, tak som vymrzla a nedá sa svizne krácat, kvoli poladovici. Wau gratulujem, si iná category s cinkami, sikulka 🙂

nutelka21
16. jan 2021

@aahajnalka ahoj,hej kosa je,tak aspon,ze sa da vo vnutri cvicit...a co planujes na jedenie zajtra?
Ja dneska doobeda HIIT trening taku rychlovku 30min...
Dneska som spravila na obed ten Pad Thai z fitreceptov,takze budeme mat aj zajtra na obed..
Dnes som mala na ranajky tvarohovo-bryndzovu pomazanku z krabickovej diety a bola dost dobra...(tvaroh,bryndza,jogurt,cervena,paprika,cibula,cierne korenie,citronova stava) pre inspiraciu 🙂

aahajnalka
17. jan 2021

@nutelka21 ahoj, aj ja robievam tu pomazanku ale bez bryndze, je vyborna. A natieram ju na kapiu miesto peciva. Inak ma napadlo, tiez pre inspiraciu papriku naplnim syrom, sampionmi na cibuli, korenie a tak zapeciem, skor v lete zvyknem robit, ked je v zahrade paprika, teraz je to drahsi spas 🙂 Dnes mam ovocny den. Varim pre rodinu vyvar - morcacie masko, dcerka miluje spravenu ako ragu polievka s estragonom, skontrolujem Kcal a aj ja si ju dam zajtra. Dnes som nasla v lidl rozne cinske cestoviny, nema to ani vela kalorii, aj tie milujem chrumkave so zeleninou, pravdepodobne ich spravim v stredu. Samozrejme kupila som aj avokado, normalne som zavisla uz :D Kupila som aj celozrnny wrap, tak sa tesim na menu tohto tyzdna. Pekny zvysok nedele este 🙂

nutelka21
17. jan 2021

@aahajnalka ahojj,hej cinske rezance pouzivam casto a hlavne sa rychlo spravia..ja som dnes tiez robila vyvar a avokadovy puding ako dezert,bol skvely..🙂
Ja mam tiez zasobu avokada,zajtra si dam na hrianku a s vajcom na makko,uz sa neviem dockat zajtrajska😀
Dneska som sa odvazila,trocha som to porusila ze v strede mesiaca ale chcela som vediet ci aspon trocha zaucinkovala ta slavna krabickova dieta..no ma skoro piclo,lebo od 31.12.som schudla doteraz 400g..teraz neviem,kde robim chybu..Stravu si podla mna drzim lepsie ako v decembri,akurat som zacala viac posilovat namiesto kardia...ze by to bolo v tom?ja netusim teraz na co sa viac zamerat...v cm mam este aj viac dopekla..
Svaly to nebudu,moje slavne brucho +2cm..
Co si myslis?
Asi zacnem viac kardia..dnes som dala 5km prechadzku a 1hod bike 24km..
Uvidim co to spravi do konca mesiaca..dost som sklamana,ze takyto minimalny progres..

aahajnalka
17. jan 2021

@nutelka21 presne kvoli tomu sa nevazim, aby som nebola sklamana. Je to tazke, mozno stagnujeme, ale musi sa to pohnut skor ci neskor. Sklamanie je vzdy ked mame nejake ocakavania. Tiez som netrpezliva, bola by som rada, keby tyzdenne islo kg dole, aby sme neustale videli progres. Uz sa k tomu staviam tak, ze ak nie do jari tak do leta musi byt rozdiel predsa. Drz sa, makas na tom silno. Ty casto cvicis na svaly, mozno tie svaly vazia tolko. hlavne nezufaj otazka casu, blizkej buducnosti a budes mat postavu aku si priala 🌷

aahajnalka
17. jan 2021

@nutelka21 fitnessrevolution.sk poznas? paci sa mi styl ako pise o chudnuti a celkovo su tam dobre clanky na citanie

nutelka21
17. jan 2021

@aahajnalka hej no radsej som sa asi nemala ani ja..ale tak skusim zapojit viac kardia a snad sa to rozbehne.
Co si myslis o tzv.cheat day?

nutelka21
17. jan 2021

@aahajnalka hej stranku poznam,som tam varena-pecena😀

aahajnalka
17. jan 2021

@nutelka21 cheat day, podla mna zalezi kolko a akych kvázi blbostí, resp prázdnych kalórií dávas do seba. Minule som mala chut na Magnum, tak si ho dala. Podla mna ked s rozumom ides na to nepriberies spat. Obcas a málo neuskodi. Odkedy poznám fitrecepty, zdravé dezerty nejem vobec blbosti. Minule som nevedela odolat wasabi arasidom, vybrala som 10 ks a ostatné odlozila, ze nech nerobim uz diétu zbytocne

nutelka21
18. jan 2021

@aahajnalka ja tiez vobec nemam chut na blbosti,akurat som citala clanok,ze ked clovek stagnuje,tak jednodnovy cheat day dokaze nakopnut zase chudnutie😀..co je na tom pravdy...neviem

Dneska mam na houby den,boli ma hlava,resp.ma picha do spankov,nechapem,mna snad nikdy nebolela hlava,tak neviem co to mam...k tomu este som bola snad 20x hore v noci,idu zuby zase....tak mam bohovsku radost..mala som dneska ist na bike ale kaslem na to,lezim a dufam ze zajtra sa k niecomu odhodlam...v stredu ma byt uz teplucko,ze 6C,tak pojdem behat..uz sa teraz tesim...
Aky si mala den?🙂

aahajnalka
18. jan 2021

@nutelka21 asi citis zmenu pocasia, vtedy zvykne hlava boliet. Dufam, ze si dobre oddychnete tuto noc a bude opat vsetko v poriadku. Ja som mala dobry den, podarilo sa na hodku bike, spravila som wrap, morcacie stehno a vela zeleniny, a ako sladkost chia puding ten latte kokosovy, je to velmi syte a chuti rodine este ostalo aj na zajtra.

nutelka21
19. jan 2021

@aahajnalka ahooj,tak si mala same dobroty ako pozeram 🙂
Ja som dneska bola prevazne na zelenine,dobre mi to padlo..upiekla som dneska fit kolacik https://www.fitrecepty.sk/recept/fit-struhany-j... a teda budem mat zajtra na ranajky...je celkom dobry,akurat som mala riadne kysele jablka a nehcela som dat nejak extra vela sladidla,tak je taky nesladky.. 😀ale staznosti neboli,dokonca aj malemu chutilo...
Inac dneska bez sportu,chcela som dat po vecernom uspati bike,avsak zaspal mi az teraz😫..takze nic z toho..utesujem sa,ze zajtra mam free 2 hod na beh...takze ich vyuzijem a nepridem domov skor za toho boha😆🤣,kedze posledna aktivita bola v nedelu...
Ty si aky mala den,ako sa ti darilo?

aahajnalka
20. jan 2021

@nutelka21 ahoj, akurat som rozmyslala o niecom s jablkami, tvoj recept prisiel vhod 🙂 nemoze byt náhoda :D. Ja som vcera mixla tvaroh s banánom, do polky dala kakao a trocha mrazenej nasej ceresne. Bolo to velmi dobré. Vcera som spravila z cervenej sosovice polievku a la turecky sposob, vareny s koreninami a s par. pretlakom, na konci dochuteny citronom. Rodina si nedala citron, ze co je to uz za blbost :D ale polievka im chutila. Ako vyvádzanie som si dala kusok pizze, tentokrát bolo cesto z lidl, tak som mala kvázi cheat day, a ked ma to nenakopne idem reklamovat do lidl :D Vecer hodka spinning a vycitky z tej pizze. Dnes by som chcela tie cinske cestoviny so zeleninou a je uz teplejsie ideme do blata na chotár :D

nutelka21
20. jan 2021

@aahajnalka haha,vies co vsetko mam v plane...ja mam doma aktualne 5kg tvarohu..muz zacal cvicit,aby som sa zacala pomaly bat,ze aky bodybuilder z neho bude 😀😀..uz mi ten tvaroh ide hore krkom...takze pol kila som uz minula,juchu😆..planujem inac cviklovo-tvarohovu pomazanku,bryndzovo-tvarohovu a este tvarohove sulance😀...
Malemu som spravila smoothie (vysiel z toho puding), tvaroh,banan a avokadko (musi byt),no zjedol asi tak 2xmoju porciu,az som sa bala,ze sa dogrcia...😆..
Veru napraskal sa,6 hod nechcel nic jest,co on je ze nonstop😀
Inac ja tiez robim sosovicou,ale na indicky sposob...ale inac to je asi to iste,len ine koreniny...tiez tuningujem,dala som naposledy do nej kus skorice a klincekov😆..Este ze muz nefrfle, len konstatuje,ze uz ani do restiky nemusi...
Ja dnes som si na obed dala granatir...mam vycitky svedomia,strasne...uvidime,co nam cheat daj pomoze😀

aahajnalka
20. jan 2021

@nutelka21 hehe, cheat day obe, musí pomoct

sticker
nutelka21
21. jan 2021

@aahajnalka no uvidime na konci mesiaca😀co ako sa dari dneska?

aahajnalka
21. jan 2021

@nutelka21 ahoj, 🙂 zajtra asi vyskusam https://www.fitrecepty.sk/recept/fit-banoffee-pie . Mna este neomrzel tvaroh 🙂 Dnes som objednala samé zdravé dobroty z grizly. Uz sme po prechádzke. Rodina si priala vypr syr, hranolky. Ja som si dala mandarinku.

nutelka21
21. jan 2021

@aahajnalka ahoj,no tak daj vediet ako sa vydaril potom🙂..co konkretne si si objednala?nieco na inspiraciu😀..
Ja som vcera dala 10km beh,dneska 7,6km..v strede trasy ma dneska zacalo pichat v kolene,no reku,super,ked mi v nom rupne,jak manzelovi vysvetlim kde som - v strede pola🤣..nakoniec v pohode nastastie...uz som si supla kolafit na klby,tak snad mi to pomoze..
Dneska som bola na salatoch cely den,na veceru som si spravila sardinkovu pomazanku so zeleninou..
Zajtra co na obed,netusim..😀idem pokukat fitrecepty..😉

Fuuu hranolky a syr som nemala dva roky,ale slavnostne,ked budem stihla,tak si daaaaam🤣

jessicai
22. jan 2021

Dievčatá supet to dávate 👍. Ja som začala cvičiť dokonca včera som si zabicyklovala neplánovane pretože cvičenie mám pondelok, stredu a piatok. Jedlo mi však stále robí problémy. Som stále prejedená. Uvedomujem si to a aj tak s tým neviem pohnúť. Chvíľu keď si dám aj niečo dietnejšie o chvíľu to niečim zabijem.

aahajnalka
22. jan 2021

@nutelka21 grizly: napr mandlovy krém, susené marhule, datlovy sirup, muka z lieskovych orechov. Vcera som bola nejak extra slabá, nevládala som iba 40min bike, dnes by som v kuse spala, snad to prejde. Rodine som varila králika na smotane. Ja to inak mám rada tiez, ale dnes na to nemám chut. Zatial som jedla toto https://www.fitrecepty.sk/recept/snehove-gulky-...

aahajnalka
22. jan 2021

@jessicai sikula si, ze si zacala. Uvidis pojde to aj s tym jedlom 🙂

jessicai
22. jan 2021

@aahajnalka ďakujem za podporu. 🙂

nutelka21
22. jan 2021

@aahajnalka ja som si kupila arasidove maslo,100percent arasidov,som nadsena..co som mala z lidla raz,tak to uplne onicom..
Z muky z lieskovych co take kuchtis napriklad?
Ja som si nachystala na ranajky chia pudding s bananom a na desiatu planujem zelene smoothie (salat,zelene jablko,avokado (musi byt🤣),uhorka,banan,mandle,voda)..dnes som ho mala a v celku dobre,vypijes a ani nevies😄
Objednala som si z AliExpress expandery,dnes mi dosli,tak cez vikend mozem cvicit..😄

Inac v oktobri,ked som zacinala,tak som ledva spravila za sebou 25drepov,dneska na jednu supu 100vka...tak sa tesim,ze kondicia sa mi o nieco zlepsila...😄necvicim cielene drepy,len tak raz za cas si ich zratam😄

Tak rodinka mala fajnovy obed,receptik vyzera super,zajtra vyskusam...mam vsetky ingrendiencie,tak ku kavicke sa mi akurat sikne👍..

Drz sa,asi si len pretrenovana..makas ako pila na sebe👍