icon

Spoločné chudnutie

8. dec 2020

Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂

nutelka21
22. jan 2021

@jessicai ahoj, no to poznam,ja som pocas roka mala take stavy viackrat..tyzden som vydrzala so stravou,potom som si dala kus pizze a uz to zase islo...
Mne pomohlo seknut s tym tak,ze som si hned nasla nahrady za to,comu som vedela lahko podlahnut..u mna vsetko z peciva..suchare,polystyreny a vsalijake knackebroty mi vobec nejdu krkom,nasla som si vecerny bielkovinovy chleba..uzasny...takto som si nasla rozne nahrady a velmi mi to pomohlo k tomu aby som sa prenastavila..chudnut neznamena jest kuracie na vode a zit na polystyrenoch..👍
Drzim palce a pevnu volu 👍

aahajnalka
23. jan 2021

Ahojte dnes 60ty den, wow " az" 0,60kg dolu /61,9kg isla som z 67kg/ a cm to iste ako koncom dec /brucho 101cm teraz 88cm/, este aj menzes zavital takze mam uplne ze paradny den 🙄 avsak z druhej strany som zdrava, lebo mam menzes a tie radsej nepisem privlastok kila ma raz opustia, viem, zakazdym si vizualizujem, ze som stihla v lete. Niektory den som pozerala premeny v tej druhej skupine a veru kazda zena potrebovala na to pol rok, kym sa dostala do formy, takze nech nehystercim, ze som furt willendorfska venusa po 2 mesiacoch. Ideme dalej!! Utri sople, postav sa a chod 😀

nutelka21
23. jan 2021

@aahajnalka ahoj,progres tam je,takze treba sa z toho tesit👍😉..keby to islo rychlejsie,viac by sme sa tesili,to ano,my zeny nedockave..😀
Ja mam vazenie o tyzden,tak som zvedava,ked tam uvidim 64 a nieco tak budem spoko😄..mala som ambicioznejsi ciel,ale zial plan a realita bude ina🤪..
Za hodku idem behat,zatial sa mi nechce nejak

jessicai
23. jan 2021

@nutelka21 ja to všetko dobre poznám. Poznám aj večerný bielkovinovy chlebík. Ja mám problém s tým, že keď sa najem tak by som stále niečo jedla.

nutelka21
23. jan 2021

@jessicai tak uz len zacat a vydrzat. U mna boli kriticke prve dva tyzdne...ked som vsetko dodrzala,uz som stratila chut na blbosti..

jessicai
23. jan 2021

@nutelka21 však aj u mňa je najhorší začiatok. Stále si poviem však ešte toto a už nebudem a stále jem a jem.
Teraz to bude mať ale aj výhodu dostanem skôr vakcínu keď budem chcieť. 🙂

nutelka21
24. jan 2021

Ahojte dievcata...ako sa vam dari?
Ja vcera nakoniec HIIT a k tomu 45 min bike..dneska beh 10km..no hecla som sa a dost ma to dneska znicilo..takze zajtra regenerujem..

jessicai
25. jan 2021

Ja som dala včera len prechádzku s manželom a fenkou. Dnes plánujem 45minutove cvičenie. Pokúsim sa nejesť mimo hlavných chodov.

aahajnalka
25. jan 2021

@nutelka21 fiha riadne davas. Ja len klasika - bike a trocha jogy na brucho. Na zajtra som vybrala mlete bravcove, spravim lasagne, dcerka miluje, - urobim na dietny styl, bez besamelu. @jessicai ano, skus vydrzat, bude to mat prinos, tie prve kila sa rychlo topia ako jarny sneh 🙂

jessicai
25. jan 2021

Zacvičila som ale stále myslim na jedenie. Som z toho nešťastná, že nemôžem jesť čo chcem a mám to rada. Som z toho unavená...

nutelka21
25. jan 2021

@aahajnalka ahojky,dnes volny den,dobre mi padol.dneska som mala indicku sosovicou na obed a grecky salat na veceru..
Lasagne som nikdy nerobila ale super napad..
inac,stale mam pocit,ze jeme to iste dookola..

nutelka21
25. jan 2021

@jessicai mozno by ti pomohla krabickova dieta na rozbeh..ja som ju mala pred dvoma tyzdnami (darcek od jeziska) a padlo mi vhod,ze som nemusela vyvarat a kazdy chod bol iny,same dobroty..dokonca aj kolac som mala..tak som si pochutnala a zaroven dodrzala kaloricky prijem...
Osobne si myslim,ze na stiahnutie zaludka je to pre vecnych chudnucich fajn krok😀...clovek realne vidi velkost porcii a moze sa inspirovat do buducna..🙂

jessicai
26. jan 2021

U nás také niečo neexistuje. Aspoň o tom neviem. Tie krabičky by som si musela robiť sama. To by mi však bolo skôr na príťaž. Dnes som si dala grahamové pečivo s maslom a šunkou.k tomu jednu rajčinku a kúsok papriky. Na desiatu bude ovocie s kávou.

aahajnalka
26. jan 2021

Ahojte, dnes sa opät podarila dhlsia prechádzka, vecer 18km bike a trocha jogy. Manzel zabudol kupit zemiaky, ale chvalabohu avokádo kúpil :D

aahajnalka
26. jan 2021

Zajtra skrobovy den, chcela som zemiaky upiect len tak v rúre, dám si leco a mám este tekvicu na pecenie, nieco vycarim 🙂

aahajnalka
26. jan 2021

https://varecha.pravda.sk/recepty/mzdara-zo-syr... poznáte mždara? Mne chutí, k cibuli pridávam aj skoricu

nutelka21
26. jan 2021

Ja som dneska mala zase Pad Thai z fitreceptov,zajtra ho dojem..zacala som si ficat na arasidovom masle,jooj na bielkovinovy chlebik s bananom,take americke kaloricke ranajky🤪..
Na zajtra som si spravila chia pudding s cucoriedkami,uz by som si ho dala aj teraz😄..
Dneska 5 km beh,isla som na cas,kedze nebolo moc priaznive pocasie,zacalo snezit a fukat,ale zlepsila som z 7:45min/km na 7:12..

nutelka21
26. jan 2021

@aahajnalka nepoznam veru..vyzera to zaujimavo..inac nerobila si ten spenatovy kolac uz?

aahajnalka
26. jan 2021

@nutelka21 chia puding aj ja milujem, ten kávovy som spravila, bol uzasny. Dnes som spravila ten struhany jablkovy kolác, nevydarilo sa cesto, pritom bol aj v mrazáku. Cesto bolo po upeceni také tvrdé, tebe sa podaril ten kolác? Neva, vyjedali sme tvarohové jablcné vnutro. A na ranajky som spravila tvaroch, mak, kiwi z fitreceptov, iba mne chutil 🙂

aahajnalka
26. jan 2021

@nutelka21 robila som ten spenátovy, bol mnam. A sikovná si velmi, ze posuvas hranice. Ako si na tom s vyzvou 100km?

nutelka21
26. jan 2021

@aahajnalka vies co,vrch bol taky tvrdsi ale spodok bol vlhky z tych jablk a tvarohu.ja som tiez mala cesto v mrazaku ale vyse 2 hod, v recepte bolo tusim pisany kratsi cas

nutelka21
26. jan 2021

@aahajnalka chyba mi este do nedele 25km..ako ked zajtra bude sneh tak som v prdeli,lebo to uz nedam🤪😀do snehu nemam obuv na behanie,jedine ist v snehulach a to je na drzku😀

aahajnalka
28. jan 2021

Ahojte, pred pár dnami som dala klicit mungo fazulu uz je hotová, spravím nejaku cinu. Vcera sa nepodarilo cvicit, iba prechádzka 4km, bol hnzsny vietor. Uvidime co sa dnes podari

jessicai
28. jan 2021

@aahajnalka držím palce.

nutelka21
28. jan 2021

@aahajnalka ahoj,u nas bolo vcera veterno doobeda ale pobede uz v pohode,tak som bola cupkat (8km),uplne lahko sa mi islo,tak dneska mam free day..
Akurat som dojedla ten spenatovy kis,fakt super,pridala som extra porciu mozzarelly,tak doma pochvalili..
Vyskusala som z fit receptov orechovy kolac,ale konzistencia cesta bola fakt divna,tak som tam Este pridala jogurt,no som zvedava,ci bude jeditelny😀..
Poslem link ked bude ok😄

nutelka21
28. jan 2021

@aahajnalka
No vyzera lepsie nez chuti...moc tuhy na mna,zjest som zjedla ale druhy krat uz robit nebudem🤪

jessicai
28. jan 2021

@nutelka21 vyzerá fakt dobre... 👍

nutelka21
28. jan 2021

@jessicai vyzerat vyzera ale no jedla som uz lepsie fit kolace😄

jessicai
28. jan 2021

Ja by som teraz zjedla hocijaký koláč. Som hladná stále.

nutelka21
28. jan 2021

@jessicai ja som po nom 6 hod nebola hladna 🤪😄