Spoločné chudnutie
Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂
Ahojte dnes 60ty den, wow " az" 0,60kg dolu /61,9kg isla som z 67kg/ a cm to iste ako koncom dec /brucho 101cm teraz 88cm/, este aj menzes zavital takze mam uplne ze paradny den 🙄 avsak z druhej strany som zdrava, lebo mam menzes a tie radsej nepisem privlastok kila ma raz opustia, viem, zakazdym si vizualizujem, ze som stihla v lete. Niektory den som pozerala premeny v tej druhej skupine a veru kazda zena potrebovala na to pol rok, kym sa dostala do formy, takze nech nehystercim, ze som furt willendorfska venusa po 2 mesiacoch. Ideme dalej!! Utri sople, postav sa a chod 😀
@aahajnalka ahoj,progres tam je,takze treba sa z toho tesit👍😉..keby to islo rychlejsie,viac by sme sa tesili,to ano,my zeny nedockave..😀
Ja mam vazenie o tyzden,tak som zvedava,ked tam uvidim 64 a nieco tak budem spoko😄..mala som ambicioznejsi ciel,ale zial plan a realita bude ina🤪..
Za hodku idem behat,zatial sa mi nechce nejak
Ahojte dievcata...ako sa vam dari?
Ja vcera nakoniec HIIT a k tomu 45 min bike..dneska beh 10km..no hecla som sa a dost ma to dneska znicilo..takze zajtra regenerujem..
Ja som dala včera len prechádzku s manželom a fenkou. Dnes plánujem 45minutove cvičenie. Pokúsim sa nejesť mimo hlavných chodov.
Zacvičila som ale stále myslim na jedenie. Som z toho nešťastná, že nemôžem jesť čo chcem a mám to rada. Som z toho unavená...
@aahajnalka ahojky,dnes volny den,dobre mi padol.dneska som mala indicku sosovicou na obed a grecky salat na veceru..
Lasagne som nikdy nerobila ale super napad..
inac,stale mam pocit,ze jeme to iste dookola..
@jessicai mozno by ti pomohla krabickova dieta na rozbeh..ja som ju mala pred dvoma tyzdnami (darcek od jeziska) a padlo mi vhod,ze som nemusela vyvarat a kazdy chod bol iny,same dobroty..dokonca aj kolac som mala..tak som si pochutnala a zaroven dodrzala kaloricky prijem...
Osobne si myslim,ze na stiahnutie zaludka je to pre vecnych chudnucich fajn krok😀...clovek realne vidi velkost porcii a moze sa inspirovat do buducna..🙂
U nás také niečo neexistuje. Aspoň o tom neviem. Tie krabičky by som si musela robiť sama. To by mi však bolo skôr na príťaž. Dnes som si dala grahamové pečivo s maslom a šunkou.k tomu jednu rajčinku a kúsok papriky. Na desiatu bude ovocie s kávou.
Ahojte, dnes sa opät podarila dhlsia prechádzka, vecer 18km bike a trocha jogy. Manzel zabudol kupit zemiaky, ale chvalabohu avokádo kúpil :D
Zajtra skrobovy den, chcela som zemiaky upiect len tak v rúre, dám si leco a mám este tekvicu na pecenie, nieco vycarim 🙂
https://varecha.pravda.sk/recepty/mzdara-zo-syr... poznáte mždara? Mne chutí, k cibuli pridávam aj skoricu
Ja som dneska mala zase Pad Thai z fitreceptov,zajtra ho dojem..zacala som si ficat na arasidovom masle,jooj na bielkovinovy chlebik s bananom,take americke kaloricke ranajky🤪..
Na zajtra som si spravila chia pudding s cucoriedkami,uz by som si ho dala aj teraz😄..
Dneska 5 km beh,isla som na cas,kedze nebolo moc priaznive pocasie,zacalo snezit a fukat,ale zlepsila som z 7:45min/km na 7:12..
@aahajnalka nepoznam veru..vyzera to zaujimavo..inac nerobila si ten spenatovy kolac uz?
@nutelka21 chia puding aj ja milujem, ten kávovy som spravila, bol uzasny. Dnes som spravila ten struhany jablkovy kolác, nevydarilo sa cesto, pritom bol aj v mrazáku. Cesto bolo po upeceni také tvrdé, tebe sa podaril ten kolác? Neva, vyjedali sme tvarohové jablcné vnutro. A na ranajky som spravila tvaroch, mak, kiwi z fitreceptov, iba mne chutil 🙂
@nutelka21 robila som ten spenátovy, bol mnam. A sikovná si velmi, ze posuvas hranice. Ako si na tom s vyzvou 100km?
@aahajnalka vies co,vrch bol taky tvrdsi ale spodok bol vlhky z tych jablk a tvarohu.ja som tiez mala cesto v mrazaku ale vyse 2 hod, v recepte bolo tusim pisany kratsi cas
@aahajnalka chyba mi este do nedele 25km..ako ked zajtra bude sneh tak som v prdeli,lebo to uz nedam🤪😀do snehu nemam obuv na behanie,jedine ist v snehulach a to je na drzku😀
Ahojte, pred pár dnami som dala klicit mungo fazulu uz je hotová, spravím nejaku cinu. Vcera sa nepodarilo cvicit, iba prechádzka 4km, bol hnzsny vietor. Uvidime co sa dnes podari
@aahajnalka držím palce.
@aahajnalka ahoj,u nas bolo vcera veterno doobeda ale pobede uz v pohode,tak som bola cupkat (8km),uplne lahko sa mi islo,tak dneska mam free day..
Akurat som dojedla ten spenatovy kis,fakt super,pridala som extra porciu mozzarelly,tak doma pochvalili..
Vyskusala som z fit receptov orechovy kolac,ale konzistencia cesta bola fakt divna,tak som tam Este pridala jogurt,no som zvedava,ci bude jeditelny😀..
Poslem link ked bude ok😄
@aahajnalka
No vyzera lepsie nez chuti...moc tuhy na mna,zjest som zjedla ale druhy krat uz robit nebudem🤪
Ja by som teraz zjedla hocijaký koláč. Som hladná stále.

@jessicai ahoj, no to poznam,ja som pocas roka mala take stavy viackrat..tyzden som vydrzala so stravou,potom som si dala kus pizze a uz to zase islo...
Mne pomohlo seknut s tym tak,ze som si hned nasla nahrady za to,comu som vedela lahko podlahnut..u mna vsetko z peciva..suchare,polystyreny a vsalijake knackebroty mi vobec nejdu krkom,nasla som si vecerny bielkovinovy chleba..uzasny...takto som si nasla rozne nahrady a velmi mi to pomohlo k tomu aby som sa prenastavila..chudnut neznamena jest kuracie na vode a zit na polystyrenoch..👍
Drzim palce a pevnu volu 👍