Spoločné chudnutie
Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂
@aahajnalka ahoj,super vysledok..keby si chcela mozme si dat bikovu vyzvu...ja som za..mne chyba do nedele este 16km,oh ale neni dobre pocasie,tak bikujem prave...uvidim kolko dam,zial mam cas Len do zobudenia krpca,duffam,ze posli tych 40 min aspon..
Neboj kila pojdu dolu,ja mam v nedelu vazenie,no som zvedava,Lebo tento mesiac do toho idem na 120percent..dufam,ze uvidim 64, nieco...
Ja som si kupila v zlavach S,tak mam veeelmi velku motivaxiu😀😄
Inak dievcata,vcera som stratila vonku obrucku,oh som taka z toho nestastna...dneska som este bola pokukat kade som Isla ale to uz ju asi nenajdem,no resp.istotne..v lese,na poli...
@nutelka21 co si kupila? Oblecenie? Dúfam, ze nájdes prsten... drzim palce, aby si bola stastná, ked uvidis cislo na váhe 🙂 Dnes je uprsany den, tak som triedila detom satnik. Dnes dosla objednávka z grizly, spravím zdravú marlenku z fitreceptov niektory den z tej muky z lieskovych orechov. A ten arasidovy krém s belgickou cokoládou je velké pokusenie, kalorická bomba, ale je vynikajúci
Ja keď som v roku 2019 schudla 23kg tiež som stále strácala prstene. Ani som nevedela kedy sa mi zošmykol z prsta. Zatiaľ som však našla prišla som na to skoro hneď, že ho nemám. Dúfam, že nájdeš svoju obrúčku. Treba len dúfať, že ju raz nájdeš. Myšlienka pozitívna Ti pomôže.
@aahajnalka joo oblecko,prevazne saty a este cyklisticky overal,vsetko M..🤪rozmyslame nad cyklovozom - preto ten overal😀
Ok tej Marlenke pokukujem uz dlho,som zvedava ako vyjde..popripade hod foto,som zvedava😄
Manzel uz vcera nacal, preto nie je cely 🙂
Takze ochutnané, záver: citit lieskové orechy, je velmi syty, nemala som dost tvarohu, iba jednu krabicku, takze nabuduce viac, nech je kolác krémovejsi. A napriek tomu, ze je velmi, velmi chutny, nie je to marlenka chutovo
@aahajnalka a budes ho robit este niekedy?😄vyzera dobreee,hned by som si dala..
Prave som si dala moje dnesne druhe jedlo - obed,dnes mam zhon,ale stihla som si uz zabikovat 50min..
@nutelka21 budem. nabuduce natuningujem krem s cucoriedkami alebo inym drobnym ovocim a pouzijem aj vlasske orechy. dnes 6km rychlochodza, velmi dobre padla. jedlo hovadzi gulas bez zemiakov, zajtra zapec. brokolica so syrom. vecer dufam bike. co hovoris na 400km vyzvu, to vychadza na 20km za 20dni, za februar? co budes papat? @jessicai ako sa mas?
@aahajnalka včera som dodržiavala stravu cvičila a dnes oslavujeme....Svokor má 85rokov.
@jessicai jeej, vsetko najlepsie prajeme, velmi sympaticki ludia 🙂🎂
@aahajnalka ďakujeme 🙂.
@aahajnalka tak si pekne makala dneska..
Vyzva vyzera fajn,mozeme ist do toho🙂
Ja som dostala dneska jelenie masko z Daniela..rozmyslam,co z neho...v zivote som divinu nerobila,tak asi skusim svieckovu..ja bez knedle..a namiesto smotany skusim dat jogurt..no som zvedava co z toho bude..😀
Ahojte dievcata..ako sa mate?ja mam po mesacnom vazeni -3kg,t.j 63,1kg,juchu....dost ma to prekvapilo,lebo este do 17.1.to bolo Len -0.6kg...jednoznacne mi pomaha viac kardia...
Plan na februar -2kg..
Akurat bikujem,pripravujem sa na vyzvu 400km😄👍
Manzelovi zajtra konci homeoffice,takze som zvedava ako si naplanujeme cvicenia...to bude moja DU na dnes si to nejak rozumne rozvrhnut..
A vy ako vikendujete?
@aahajnalka krátko... Dedko už veľa nežúruje a bola to malá rodinná oslava v rámci bubliny.
@aahajnalka dakujem,tesim sa..
Na akom stupni bikujes? Ja dneska za 1hod 22,2km..takze sme na tom skoro rovnako🙂
Este ohladne vyzvy..mame podmienku to dat do 20 DNI v ramci februara?🙂
@nutelka21 na 6,7 obcas 8 tvárim sa, ze idem na kopec :D , , tych 20 dní som tak myslela, ze do konca feb, aby sme mali aj oddychové dni, resp niekedy mám hekticky den a jednoducho nevyjde. Dnes som tiez dala 22km, ale za 68min. Mám stary typ bicykla pozicany od mamy 🙂
@aahajnalka ahoj..super,ja chodim cely cas na 8 a po 30min idem tak ze 30eekund uplne rychlo na plne bomby a potom zvysok do minuty v klidku...takto 10min z tej hod a je to super..😀👍
Inac 8cky ako 8cka prevod neni to iste..u mami na biku ledva slapem a ja mam na 8cku docela lahky prevod..nechapem...kazdy bike je asi iny..
Inac,uz bikujem,ja budem moct vzdy cez pobedny spanok,kym sa nezobudi,to je presne na Tu hodinku,dufam..👍
Ako si to budeme ratat? Dame si nejaku statistiku tyzdennu?🙂
Inac kraasna priroda,ja si tiez fotim a archivujem k vykonu😄..
Ja chodim vacsinu po cyklotrase,mam svoj okruh...doobeda tam nik neni,par cyklistov a kocikov..👍
@nutelka21 kde to je, karloveske rameno? pekne fotky. Ano mozme v pohode tyzdennu statistiku. Sikovna, ze cely cas na 8ke, ja idem 10sec velmi rychlo /25-30km/h/ potom 30sec normalnym tempom/20km/h/ ako kedy sa mi chce, a aku hudbu si pustim, ked musim byt tisko tak aj rychlost je len 17,7km/h - hudba vela robi 🙂

Ahojte, vcera sa podarilo 22km za 70 min na bike u. Mozno aj ja si dám, nejaku splnitelnú vyzvu za mesiac. Ráno som vázila 61,6kg to je uz skoro 1 kg za január, predtym tyzdenne odchádzali kilá, ale je to zial normálne, ze po case sa spomalí chudnutie. Otvorím sampanské, ak tam konecne uvidím tú 5ku prisahám :D. Ach, chcela by som uz nosit svoje oblubené veci, tychto pár L kovych sa mi uz velmi zunovali. Aj ked nikam nechodim, len pre dobry pocit