icon

Spoločné chudnutie

8. dec 2020

Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂

nutelka21
2. feb 2021

@aahajnalka nie to je Cierna voda - cyklotrasa pri BA..
Vcera som dala 23km bike a vecer este 45 min posilovacie cviky..poviem ti,mala som za vcera teda riadne dost..dnes si davam volno po 4 dnoch cvicenia a zajtra zase makam..👍
Aky mas den? Co budes papat?
Nerobila si nieco niekedy uz z tekvicovej muky?
Muz mi ju kupil nadsene,ze ma vela bielkovin,ale nic poriadne neviem najst co z nej..

aahajnalka
3. feb 2021

@nutelka21 ahoj, bikujem podctivo denne 22km, v pondelok 5km tura, vcera iba krátko, neskoro poobede sme sa dostali von a uz neprijemne fukalo. Vcera som robila zemiakové lokše z raznej muky. Skus aj ty takto vyuzit tu tekvicovu muku, alobo focaccia., prip sulance. Neskusala som este, len nápad.

nutelka21
3. feb 2021

@aahajnalka sikovna,ked bikujes pravidelne👍
Ja som to asi prepalila posledne dni s cvicenim,neviem ale je mi divne,celkovo ako keby na mna Isla choroba alebo co..som si dala magnesium,dnes mam cvicit,tak snad vecer uz budem na tom ok a aspon by som si chcela na kratko vybehnut alebo aspon ten bike..
Dohodli sme sa s manzelom na cviceni obden,ak nepojdem dnes,tak az v piatok😒..
Ja dnes na ranajky makovu ovsenu kasu,na obed budem mat porovu polievku a indicku sosovicou a vecer asi nejaky salat..
Nasla som recept na kaiserky z cottage cheesu,tak skusim tekvicovu muku aspon Pol na Pol😀dufam,ze nebudem vyhadzovat..😀

aahajnalka
3. feb 2021

https://www.fitrecepty.sk/recept/psenovy-nakyp-... vybrala som slivky z mrazáku, zajtra plánujem ten nákyp, a hovadzie maso. 22km splnenych. @nutelka21 ty teda brut tréningy dávas 🙂

nutelka21
4. feb 2021

@aahajnalka po tom recepte pokukujem uz dlhsie..tak aspon mi povies ako vysiel,cez vikend by som asi skusila🙂
Inac vcera som bola behat nakoniec 8,5km,islo sa mi paradne a zrazu ako keby mi nic nebolo a uz som zase fit😄👍..dneska som bola na 3 hod prechadzke,takze bike som nedala uz,ale zajtra idem na to..🙂
Dneska som zozrala pribinacika,resp som polku dojedla po synovi,hodila som do seba cestoviny s kecupom...takze strava dneska nebola moc ok..🤪

aahajnalka
4. feb 2021

@nutelka21 ahoj, tiez mam den bez biku. Nakyp sa zjedol hned, na vrch som uz nedala tu "kasu", kasa, slivky, na vrch tvaroh zmiesala som trocha slivkovej stavy a ako sladidlo som dala datlovy sirup - peknu farbu ziskal a vonal nadherne. Boli sme na prechadzke 4km, hladali sme miesto kde je zavetrie taky oddychovy den mame, co sa tyka sportu, inak od rana ako fretka, furt daco. Zajtra bud skusim tu karfiolovu pizzu alebo daco z kyslej kapusty /kur.prsia zapecene na kapuste/. Malása mi strasne rehotala ked som skakala cez svihadlo--nech sa paci motivacia 😂

nutelka21
4. feb 2021

@aahajnalka hej,tak skusim zajtra spravit😀
Ja skakat na svihadle neviem,dupem jak slon na paty,to je vtedy hotove zemetrasenie😀ale makacka to je riadna..dakde ho musim najst,ked som o nieco lahsia,mohlo by mi to uz ist lepsie..Musim vyskusat..

aahajnalka
5. feb 2021

Ahojte, aky ste mali den? 3km túra, bez biku. Zaspala som pri malej, teraz som sa zobudila. Vcera resp dnes som sla o pol 1 v noci spat, dolahlo to na mna. Teraz mi je luto toho bicyklovania, ale nevládzem. Aj zajtra je den...idem vylovit recept na to pizzové cesto z karfiolu

nutelka21
5. feb 2021

@aahajnalka ahoj..dobre,ze si si dala free day,aspon nacerpas silu na zajtrajsi den🙂
Treba aj oddychovat,aj ked sama to niekedy neviem praktizovat..
Ja dneska som mala celkom fajn den,6,5 km easy beh,zmenila som trosku taktiku na tento mesiac,skusam behat na nizsich tepoch aby som spalovala tuk a nie cukry...a veceru som zabila (mama mi doniesla poctivu domacu zemlovku,samozrrjme,ze pol plechu,tak som zozrala tak 300g bez hanby)...ale dovtedy som mala len dva chody,z toho jeden salat..tak snad som na nule za dnesny den,ked uz nic ine..
Zajtra planujem daco z hovadzieho mleteho masa,idem vygooglit daco zdrave,na fasirk moc nemam chut..

aahajnalka
6. feb 2021

@nutelka21 skus lasagne, ked chces. Minule sme ju mali z hovadzieho mletého. Aj burger som mala, hovadzie, iba, sol, korenie, kvapka oleja, malinké ploché maská, mensia ako dlan. Ja som piekla aj spaldovu zemlu, rozkrojila som, iba spodnu cast som zjedla a vela vela zeleniny, bolo to uzasné. Zapecené je tiez dobre so zeleninou.

aahajnalka
6. feb 2021

Ahojte, celkom sa vydarila, karfiolová pizza, bude zasluzená, uz sme sa vrátili, 6km odkrácanych 🙂

nutelka21
6. feb 2021

@aahajnalka jooj vyzera to dost dobre,ja som este v lete robila cesto na pizzu z cukety a chutila vsetkym..
Dnes u nas prsalo,dala som si free day,doobeda Len mensiu prechadzku..ale zajtra sa rozbijem,dam HIIT a plus bike👍😀 uz sa tesim..

nutelka21
6. feb 2021

Moje dnesne zemle...vsetky su uz fuc..

aahajnalka
7. feb 2021

Potrebovala som sa zbavit jablkové pyré. Ja dnes doobeda 4km, potom sa rozprsalo, vcera som dala 22km, bolo citit, ze som vynechala 2 dni, po 18km uz tazsie, ale dala som to do 70min, aj dnes plánujem.

nutelka21
7. feb 2021

@aahajnalka ahoj,super to vyzera🙂 ako chutil,robila si prvy krat?;)
Hej aj Tu vkuse prsalo,dala som si 20 min HIIT a 20km bike,takze plan vysiel 🙂
Zajtra uvidim co,navarene mam,cvicit uvidim este,ked tak na bike 🙂.

aahajnalka
8. feb 2021

@nutelka21 áno je skvelý, šťavnatý, budem ho este isto robit, rychlo sa mína. Vecer som nestihla bike, akurat teraz tocim km_re. Dnes si dám dobré lečo s vajcom.

aahajnalka
8. feb 2021

Ráno som spravila 20km, potom sa malá zobudila..potom prechádzka, a ako by som vycítila, smykla som sa zo schodov, parádne ma bolí ruka a laket, esteze nohy mi fungujú, mozem zajtra bike

nutelka21
8. feb 2021

Krasna priroda, to je radost sa v takej predhadzat..;)
Este ze nohy z toho vysli dobre,na ten bike👍.

Ja som v ramci obedneho spanku dala trening 30 min zostavu 6 cvikov po 3 kola a zial len 15km bike,maly SA mi skorej zobudil,ale tak aspon daco..
Inac mam brutal svalovicu zo vcera,asi som konecne robila poriadne kliky..Lebo ruky ani zdvihnut neviem,preto som dnes dala cviky a nohy a rit...zajtra planujem 25 km bike (musim dorovnat dnesok)..takze tak..

Na zajtra mam pripravenu skoricovu ovsenu kasu s ananasom,obed este neviem,asi vyberiem z mrazaku rybu..

nutelka21
9. feb 2021

Dievcata..ako sa vam dari?🙂 Nejaky tip na obed?🙂
Ja mam treti den odmakany,dnes som bola nakoniec behat,7km,dobre mi to padlo,kedze vcera cely den prsalo,takze sa nedalo ist von..
Zajtra free day...akurat som zacala cvicit kazde rano a vecer take 10min video,ako spravit snuru😀..som ako drevo...😒

aahajnalka
9. feb 2021

@nutelka21 ahoj, dnes ráno som odkrutila 23km, obed zeleninová polievka, tuniak, ladovy salát. A dezert jáhlové vlocky s banánom, to bol korpus, vanilkovy puding, protein prások a mak, velmi chutné to bolo. Vecera cottage, do toho cervená mletá paprika, cesnak, cibula, korenie akoze dip a pecené zemiaky na papieri. Co si nakoniec jedla?

nutelka21
9. feb 2021

@aahajnalka sikovna si..a ako ruka? Este boli?
Ja som na obed mala spenatovu polievku a peceneho sumca s cviklou a teraz na veceru zeleninovy salat s bryndzou..zajtra budem robit hovadzie na hrasku a dojem polievku..

aahajnalka
9. feb 2021

@nutelka21 este boli, pár dni a bude ok, dakujem za otázku. Zajtra spravím batát, avokádovú pomazánku. Minule som spravila tie spenátové palacinky, asi aj zajtra, pozrem spajzu este prip nákup. Este zajtra má byt takto dazdivo, snehovo ale potom sa uz tesim von, dnes cely den prsalo, poobede sneh neboli sme vonku

nutelka21
10. feb 2021

@aahajnalka to verim,mne dneska pride nakup,tak uz sa tesim na salatove uhorky,nejak mi zacali chutit😀..spravim si taky dobry sendvic..
Dneska som sa orientacne odvazila,ale mam +400g viac ako k 31.1...asi som to radsej nemala robit..Stravu mam ok si myslim,akurat som trosku viac cvicila posilovacie cviky...cm su rovnako...
Co si myslis..mam cvicit teraz este teraz radsej kardio 2 mesiace,kym schudnem a potom prejst na posilovacie cviky...ja sa bojim,ze mi takto odidu svaly spolu s tukom,ked budem mat len kardio.🤪

aahajnalka
10. feb 2021

@nutelka21 aky más ciel? Som laik, ale ja najprv chcem schudnut az potom svaly. Inak ani nevládzem velmi posilovat, teraz ruka, inak kolená mi vrzgaju, inak by som uz robila drepy. Ked budes robit aj aj nestratis tolko svalstva podla mna. Samozrejme je to na tebe. Ráno som nestihla bike, dufam, ze vecer, mna este bavi, nie je to nuda. Pred detmi sme casto chodili na cyklotury, obcas pádlovat a mierna turistika, inak som nikdy nesportovala nejak pravidelne, avsak musim povedat, ze mám ovela viac energie odkedy robim toto málo kardio

aahajnalka
10. feb 2021

https://fitnessrevolution.sk/ako-rychlo-schudnut/ moj oblubeny clánok a fotka. Chápem, ze nejde o kilá, a mat vyformovanu postavu je wow, ale po pravde mne by stacila mensia verzia toho co som teraz :D preto chcem v prvom rade schudnut. Je to ako stavba domu, hrubé práce idú skor a formovanie je ako kvázi dekorácia, dufam, ze mi rozumies 🙂

nutelka21
10. feb 2021

@aahajnalka tak ciel mam schudnut pod 60kg,ale je dost zvlastne,ze na to kolko mam kg (63) tak mam este vela tuku,mne sa po tehu zmenil pomer tuku/svalov..v minulosti pri tento vahe som vyzerala o dost lepsie..
Teraz v januari mi ta moja biometricka vaha ukazala -2kg tuku a -1kg svalstva.neviem co je na tom pravda..ale CCA by mala ukazovat realitu..zda sa mi vela to -1kg..
Kazdopadne na to aby som sa zbavila tuku,budem musiet mat okolo 55kg..uvidim kolko stihnem zhodit,o rok ma caka druhe tehu,aspon taky je plan😀...
Tak som sa chcela dat trocha dokopy,nech nezacinam z vahy slona ale srnky😄..rysovacku asi nestihnem mojim tempom😄

nutelka21
10. feb 2021

@aahajnalka take super telo by som chcela maaat,ale to je asi rysovacka niekolkych rokov..🙂 ale prexo nie😀

aahajnalka
10. feb 2021

@nutelka21 veru, zivot je dlhy, vsetko je len o pevnej voli :D Budes laň uvidíš, vraj sa potom aj kg lahsie zhadzujú. U mna nie, ale vynimka potvrdzuje pravidlo :D zaciatok 52koniec 75

nutelka21
11. feb 2021

@aahajnalka ja som tiez vynimka,takmer vo vsetkom🤣.
Ako sa dari dneska?🙂