Spoločné chudnutie
Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂
@nutelka21 ale teraz si uz ok? Myslim citovo. Aj ja tuzim byt stihlejsia, ale aj takto som celkom spoko. Od zaciatku hovorim, ze najma kvoli satniku. Uz som ale kupila pár peknych M, L vecí, maju pekny zensky strih, takze su dni, ked sa vyslovene sebavedomo citim...vtedy si hovorim, ved som dospelá zena, 2x rodila, uz nie som 16rocná gymnazistka, nech sa vykaslem na tych 5_7kg plus. Zacala som jest biele rozky a tiez v poho aj vecer 21.30 vecerat, tazke som si vedomá, kde robim chybu. Vcera som napr piekla detom skoricové slimáky pekne s cukrom a tiez som si dala. Vek nie je vyhovorka, svokra (60+) nádherne schudla teraz delenou stravou. Ona je ale vysoká, mi nizke zeny máme smolu hned vidno kazdé kg navyse. Minule si pisala, ze nechces byt tehu, zmenila si názor? Ked tuzis po bábatku drzim palce 🙂
@aahajnalka ahoj,vies co,nie som uplne ok,stale mam niekde na pozadi v hlave Cierneho Petra😀..mordovat sa teraz s poslednymi kilami vlastne na to aby som mala 59,9 asi tka mesiac SA mi vazne nechce,zase sa nechcem ani nejak vyzrat totalne naspat.ja sa toho najviac bojim,ze padnem do starych kolaji a zase budem mat 70...od tej 65 to uz ide rychlo hore...teraz mam s bozou pomocou 63,5..hruuzaa..som na tej istej vahe uz niekolko mesiacov,ak neratam tie vykyvy +-2kg..mne sa tiez paci,ked si dam nieco M,pripadam si viac sexi😀co by bolo keby som mala S,fuuha....😀vlastne hlavu k takemu telu si ani neviem predstavit😀...
Co sa tyka tehu,mala som teraz dost casu o tom premyslat,volali ma spat do prace,to som odmietla,synovi pomohla spankova poradkyna,neuveritelne,najlepsie investovane prachy v mojom zivote,teraz prespi uz celu noc,20mesiacov som k nemu vstavala 10-15x v noci...ked je to uz lepsie,mam viacej energie,pojdeme do toho,dame to uz jednym vrzom..manzel mi vravi,ze nechce mat druhe vo veku Karla Gotta 😀..ale zase neni taky stary,len prehana....
Inac mas pravdu,ja priberiem 2kg a mam pocit,ze vsetko mi islo do brucha.
Hruza...
@aahajnalka dievčatá ja priberám a priberám. Štve ma to hlavne kvôli tej operácii žíl na ktorú by som mala ísť. Neviem čo mi na to povie doktorka.
Už som sa do septembra vzdala.
Pôjdem na začiatku septembra s manželom na dovolenku do Tatier tak z toho možno niečo vychodim za tie tri dni. Keď prídem domov musím ísť na seba tvrdo. Už sa zle cítim.
Som rada, že vám sa darí..
Pokračujte a užívajte si koniec leta. (ale jedlo si užívajte len zdravé 😉)
@jessicai krásne fotky 🙂 uži si dovolenku 🙂
@aahajnalka ďakujem. ❤️
Ahojte, @nutelka21, @jessicai 🙂 ako sa mate? ako zijete? Ja fajn, stale sa hybem okolo 58kg, avsak uz velmi neriesim, kupila som si M/L veci. Zdrave stravovanie ostalo. Sladke peciem z fitreceptov, alebo arasidove maslo jem z grizly. Dnes napr coko-pomaranc torta z ciceru. Objavili sme na blizku bio farmu, tak maso uz len odtial kupujeme. Pred mrazmi sme zachranovali papriku tak som robila paprikovy krem, a z chilli - mlete surove so solou, takze uz ani to nekupujem. Sport 0 bodov, i ked by som rada sla na rotoped, to mi tak v celku chyba, vsak dcerka mi trocha odrastie, nebude v kuse na mne visiet budem viac sportovat, zatial ostali len prechadzky a vynechavam ranajky tak na 80%, prve jedlo mam okolo 11tej.
@aahajnalka ahojte ja som pribrala tak sa nemám čím chváliť. V utorok idem na operáciu žíl na nohe. Dufam, že keď budem chvíľu doma a nebudem mať stresové obdobie tak to zase rozhýbem smerom dole. Držte sa dievčatá a majte sa zdravo. 🙂

@aahajnalka ahojj,neuveris,akurat som na teba myslela,ze ako sa ti dari😉🤩..
Zivot je raz taky,raz si hore,raz dole,obcas si treba od toho stereotypu oddychnut..ved sme uz v jednom kolobehu pomaly rok😒..
Ja som august zacala super,chodim pravidelne kazdy druhy den behat,zacalo ma to naozaj ze bavit,uz to nie je pre mna horor rano vstat a ist,uz sa kazde rano tesim.
Ale,kriza na mna prisla pred CCA 1,5t dozadu,odvazila som sa v strede mesiaca a napriek vsetkej snahe plus 3kg,akoze nervy som mala,ze v ten den som do seba hodila 3000kcal,muz mi zobral vahu,dokonca si ju vzal do prace lebo ze mi sibe..no pravdupovrxiac,mala som ju vyrazit do kosa,Lebo ma to totalne demotivovalo...beham stale,jem zdravo akurat sa nevazim a nemeriam,kaslem na to...snad casom bude nejaky progres a ak nie,tak co uz..koncom roka planujem byt tehu,inac nestiham retazovku.takze na nejaku speci rysovacku sa uz nechystam...