Stále priberám a ani neviem z čoho
Ahojte všetci. Ako dieťa som bola vzdy chudsej postavy a takto to bolo až do 3 ročníka vysokej školy potom som začala postupne priberať pri výške 165 som dlho vážila 65 kg potom som v tehotenstve pribrala na 74 do 3 mesiaca po pôrode schudla na 60 a teraz mám zase 72 a vyzerám ako tehotná hlavne sa mi to nahromadilo v bruchu. Fakt neviem čím to môže byť mám veľa pohybu pri malom sa celý deň nezastavim, vobec nejem veľa niekedy zjem za celý deň len jogurt a obed. Už fakt neviem čím to je? môže to mať nejaký zdravotný pôvod?
@ivuska027 ze ruksak na padak 😀 mne sa koza stahuje, ale neviem, ci vo finale nebude tiez plachta naa podbrusku po dvoch detoch 😀 ta od pupka dole. no uvidim. ale nejako mam pocit, ze by som mala zacat odkladat tiez na plastiku. ale aspon to bude ta mini plastika, co je financne vyhodnejsie nez celkova 🙂
este som zvedava na tie moje stehna. zatial neplandaju, no uvidim. dufam, ze sa to stiahne. lebo este lifting stehien a skrachujem, prisam vacku 😀
Kludne si aj doprajem,potom to vykompenzujem slabsim dnom a takto sa drzim roky. Ziadny stres. Ludia mi hadaju o 10 rokov menej.
Mne tu ide hlavne o to ze ked niekto tvrdi ze neje a pribera ze je to blbost.Videla som taky program ked sa venovali obeznym ktori tiez toto tvrdili ze dokopy nic nezjedia a priberaju a nakoniec skrytou kamerou zistili ze tu si nieco dzobnu a tam nieco ale nepocitaju to. 😀
celá veda okolo chudnutia a priberania je len v jednom zásadnom slove a tým je
disciplína
@natalym no však preto viem o čom hovorím......... mám nadváhu a dobre viem, že akákoľvek zmena v mojom konkrétnom prípade musí byť trvalá a na 99,99% musí byť disciplína . Darmo budem hovoriť ako som cvičila , keď potom zožerem pol čokolády................. napríklad.
Ešte by som dodala, že najväčší nosník je pravidelný pohyb nie že raz do týždňa a kontrola prísunu jedla . Najhoršie je to chvatkanie somariniek, však len kúsoček tam, však len tam a je tu nadváha ako brno.
@womankc Ja nepapám ani somarinky, len ja robím jednu zásadnú chybu, nestarám sa o seba. Mala by som si pripravovať jedlo + jesť pravidelne a pod. Lenže nerobím to. Ale urobila som krok vpred, aspoň dačo, kamarátka ma oslovila, že budeme spolu chodiť cvičiť, tak sa spolieham na ňu, že ma potiahne. 😉
@natalym no tak pravidelnosť jedla mám ja nastavenú , len ja zas to mlsanie teraz sa to snažím nahrádzať ovocím a zeleninou , ale akonáhle mi niekto podá čokošku , neznám bratra 😀 a tiež idem na pravidelné cvičenie a dúfam,že to potiahnem trochu do pravidelnosti, u mňa je problém, že keď mám problémy a stres , tak ma upokojuje jedlo ..............
titulna fotka je poskladana z fotiek mesiac po mesiaci... 30 kg dole https://www.facebook.com/pages/Moja-premena/608...
Pribera sa aj pri hormonalnej nerovnovahe a hlavne pri strese, aj kedje pohyb aj ked skoto nic nejes.
@natalym preco naraz? je uplne zdrave dat dole 1-2 kg za tyzden. teda ked sa normalne stravujes a hybes sa. cize to mas niekde 4-8 kg za mesiac. a pamataj, kym je z coho chudnut, ide to rychlejsie. potom je nejaky cas stagnacia a potom to ide zase, ale pomalsie. takze neni nic neobvykle, ked niekto zhodi trebars za 4-6 mesiacov 30 kil. to sa ti len zda vzdialene, kedze si to sama asi nevies predstavit. ale ver, funguje to 🙂 a neni nad ten pocit, ked si zrazu vyberas o cislo, dve, tri mensie oblecenie, ked zrazu mas aj svaly a silu na cokolvek. ono to je ako droga. aspon u mna. cim som v lepsej kondicii, tym chcem byt viac.
uplne najlepsi pocit je, ked si mozes kupit konecne nieco, v com vyzeras absolutne super a dovtedy v tom clovek vyzeral divne alebo nemali jeho cislo 😀 este tri tyzdne a idem si zase kupit o cislo mensiu velkost hovadsky (pre mna) draheho outfitu. ja sa napriklad odmenujem za svoju rpacu na sebe. a neviem sa dockat, ked si to na seba capnem na jednu udalost a kedy moje okolie padne na rit. lebo teraz som v stadiu legin a teplakov, lebo som furt v pohybe a nechce sa mi prezliekat. tesim sa na ten den, ked vylezem medzi ludi s novou frizurou, krasna, lahsia o dost kil, v novom outfite a na hovadsky vysokych opatkoch 😀 normalne budem mat dusevny orgazmus 😀 /samozrejme, musim si kupit gelove vlozky do tych steklov, lebo inak by som skapala 😀 ale efekt byt musi, chapes. dziny na mojich schudnutych nohach, opatky ma este predlzia, aaaaach/
@mawka ja mam mometnalnie viac gatí a funkcnych triciek do fitka ako oblecka do roboty a stale kupujem. MM to uz prestal sledovat, lebo sa v tom uz stratil nadobro 😀 Ale pride jesen a bude to chciet nove outfity, lebo z jari mi bude asik vsetko velke(teda aspon dufam 😅 ) Ale jedno je iste, celkom inak sa chodi po obchodoch a kupuje 40tka ako vel.50 😝

@ivuska027 ty si spominala, ze si mala velke brusko. aj sa ti stiahla koza na nom, ci je natiahnuta?