icon

Stále priberám a ani neviem z čoho

tanula222
29. júl 2015

Ahojte všetci. Ako dieťa som bola vzdy chudsej postavy a takto to bolo až do 3 ročníka vysokej školy potom som začala postupne priberať pri výške 165 som dlho vážila 65 kg potom som v tehotenstve pribrala na 74 do 3 mesiaca po pôrode schudla na 60 a teraz mám zase 72 a vyzerám ako tehotná hlavne sa mi to nahromadilo v bruchu. Fakt neviem čím to môže byť mám veľa pohybu pri malom sa celý deň nezastavim, vobec nejem veľa niekedy zjem za celý deň len jogurt a obed. Už fakt neviem čím to je? môže to mať nejaký zdravotný pôvod?

Strana
z2
mawka
30. júl 2015

@ivuska027 ty si spominala, ze si mala velke brusko. aj sa ti stiahla koza na nom, ci je natiahnuta?

ivuska027
30. júl 2015

@mawka ale kdeze, po dvoch tehotenstvach ho mam ako ruksak na padak. Teraz uz poriadne zavadzia, ze je to neesteticke, ani nehovorim, ale mam pred sebou este nejaku cestu, na konci ktorej je plastika brucha 😉

ajkava
30. júl 2015

@tanula222 málo jesť a telo si ukladá zásoby. Skús využiť čas keď máš doma muža a priprav si jedlo na nasledujúci deň. Daj si pripomienku do mobilu vždy a zjedz. A hlavne veľa piť a papať zeleninku.

ajkava
30. júl 2015

@tanula222 no a keď ešte cvičíš Jillien a tak málo ješ, máme odpoveď na problém.

mawka
30. júl 2015

@ivuska027 ze ruksak na padak 😀 mne sa koza stahuje, ale neviem, ci vo finale nebude tiez plachta naa podbrusku po dvoch detoch 😀 ta od pupka dole. no uvidim. ale nejako mam pocit, ze by som mala zacat odkladat tiez na plastiku. ale aspon to bude ta mini plastika, co je financne vyhodnejsie nez celkova 🙂
este som zvedava na tie moje stehna. zatial neplandaju, no uvidim. dufam, ze sa to stiahne. lebo este lifting stehien a skrachujem, prisam vacku 😀

ajkava
30. júl 2015

@peneloppe tak to asi málo vieš. Ak je nedostatočný príjem, telo si všetko ukladá do zásob. Takže nemáš pravdu s tým že príjem a výdaj. Za bežného jedenia áno, ale ak má príjem podddimenzovaný, tak telo síce vyzerá ako vypapané, ale je podvyživené.

peneloppe
30. júl 2015

@ajkava

Ja to nemam nejako extra nastudovane ale riadim sa starym znamym "Cica nezer" a funguje to.Som stihla aj po detoch, aj pred detmi, no stale. 😀

ajkava
30. júl 2015

@peneloppe no len keď začneš náhodou viac jesť, váha môže ísť hore raketovou rýchlosťou.

peneloppe
30. júl 2015

@ajkava

Kludne si aj doprajem,potom to vykompenzujem slabsim dnom a takto sa drzim roky. Ziadny stres. Ludia mi hadaju o 10 rokov menej.

Mne tu ide hlavne o to ze ked niekto tvrdi ze neje a pribera ze je to blbost.Videla som taky program ked sa venovali obeznym ktori tiez toto tvrdili ze dokopy nic nezjedia a priberaju a nakoniec skrytou kamerou zistili ze tu si nieco dzobnu a tam nieco ale nepocitaju to. 😀

ivuska027
30. júl 2015

@mawka no ja som po dvoch cisarskych, cize brucho rozrezane, aj koza, aj svaly. To uz sa nestiahne nikdy na povodnu podobu a o "fodričku" nad pipkou nestojim 😀 😀

womankc
30. júl 2015

celá veda okolo chudnutia a priberania je len v jednom zásadnom slove a tým je

disciplína

natalym
30. júl 2015

@womankc Trafila si klinec po hlavičke, veru. A tú ja nemám. 😠

womankc
30. júl 2015

@natalym no však preto viem o čom hovorím......... mám nadváhu a dobre viem, že akákoľvek zmena v mojom konkrétnom prípade musí byť trvalá a na 99,99% musí byť disciplína . Darmo budem hovoriť ako som cvičila , keď potom zožerem pol čokolády................. napríklad.
Ešte by som dodala, že najväčší nosník je pravidelný pohyb nie že raz do týždňa a kontrola prísunu jedla . Najhoršie je to chvatkanie somariniek, však len kúsoček tam, však len tam a je tu nadváha ako brno.

natalym
30. júl 2015

@womankc Ja nepapám ani somarinky, len ja robím jednu zásadnú chybu, nestarám sa o seba. Mala by som si pripravovať jedlo + jesť pravidelne a pod. Lenže nerobím to. Ale urobila som krok vpred, aspoň dačo, kamarátka ma oslovila, že budeme spolu chodiť cvičiť, tak sa spolieham na ňu, že ma potiahne. 😉

womankc
30. júl 2015

@natalym no tak pravidelnosť jedla mám ja nastavenú , len ja zas to mlsanie teraz sa to snažím nahrádzať ovocím a zeleninou , ale akonáhle mi niekto podá čokošku , neznám bratra 😀 a tiež idem na pravidelné cvičenie a dúfam,že to potiahnem trochu do pravidelnosti, u mňa je problém, že keď mám problémy a stres , tak ma upokojuje jedlo ..............

natalym
30. júl 2015

@womankc Vitaj v klube. Ja jem keď som unavená.

dollynkaa
30. júl 2015

@tanula222 no toto poznam. Ja to iste a ani za boha schudnut. Skor by som povedala ze nespravne stravovanie a spomaleny metabolizmus

bambicka
30. júl 2015

titulna fotka je poskladana z fotiek mesiac po mesiaci... 30 kg dole https://www.facebook.com/pages/Moja-premena/608...

natalym
30. júl 2015

@bambicka Vieš čo si fakt super, ja Ťa obdivujem, ale nedala si trochu dole priveľa. Napr. na tvári Ti to teda nepridalo. Nie v zlom to myslím, ale ja mám obavu, že do ksichtu by som bola jak smrť. Nestačilo napr. 20 kg?

bambicka
30. júl 2015

@natalym nech budem vyzerat akokolvek, nikdy sa nebudem pacit vsetkym...dolezite je, aby som bola spokojna sama so sebou...a ja som...spokojna a stastna 😉

elise
30. júl 2015

Pribera sa aj pri hormonalnej nerovnovahe a hlavne pri strese, aj kedje pohyb aj ked skoto nic nejes.

mawka
30. júl 2015

@natalym preco naraz? je uplne zdrave dat dole 1-2 kg za tyzden. teda ked sa normalne stravujes a hybes sa. cize to mas niekde 4-8 kg za mesiac. a pamataj, kym je z coho chudnut, ide to rychlejsie. potom je nejaky cas stagnacia a potom to ide zase, ale pomalsie. takze neni nic neobvykle, ked niekto zhodi trebars za 4-6 mesiacov 30 kil. to sa ti len zda vzdialene, kedze si to sama asi nevies predstavit. ale ver, funguje to 🙂 a neni nad ten pocit, ked si zrazu vyberas o cislo, dve, tri mensie oblecenie, ked zrazu mas aj svaly a silu na cokolvek. ono to je ako droga. aspon u mna. cim som v lepsej kondicii, tym chcem byt viac.
uplne najlepsi pocit je, ked si mozes kupit konecne nieco, v com vyzeras absolutne super a dovtedy v tom clovek vyzeral divne alebo nemali jeho cislo 😀 este tri tyzdne a idem si zase kupit o cislo mensiu velkost hovadsky (pre mna) draheho outfitu. ja sa napriklad odmenujem za svoju rpacu na sebe. a neviem sa dockat, ked si to na seba capnem na jednu udalost a kedy moje okolie padne na rit. lebo teraz som v stadiu legin a teplakov, lebo som furt v pohybe a nechce sa mi prezliekat. tesim sa na ten den, ked vylezem medzi ludi s novou frizurou, krasna, lahsia o dost kil, v novom outfite a na hovadsky vysokych opatkoch 😀 normalne budem mat dusevny orgazmus 😀 /samozrejme, musim si kupit gelove vlozky do tych steklov, lebo inak by som skapala 😀 ale efekt byt musi, chapes. dziny na mojich schudnutych nohach, opatky ma este predlzia, aaaaach/

natalym
30. júl 2015

@bambicka Veď ja som to v dobrom, je to všetko ok.

ajkava
30. júl 2015

@mawka ty tuším duševný orgazmus máš už teraz 😀 . Ale chápem, v dobrom závidím a držím palčeky.

mawka
31. júl 2015

@ajkava mam, zatial len maly 😀 ale bude velky 😀 dakujem

ajkava
31. júl 2015

@mawka 😀 😀 😀

ivuska027
31. júl 2015

@mawka ja mam mometnalnie viac gatí a funkcnych triciek do fitka ako oblecka do roboty a stale kupujem. MM to uz prestal sledovat, lebo sa v tom uz stratil nadobro 😀 Ale pride jesen a bude to chciet nove outfity, lebo z jari mi bude asik vsetko velke(teda aspon dufam 😅 ) Ale jedno je iste, celkom inak sa chodi po obchodoch a kupuje 40tka ako vel.50 😝

mawka
1. aug 2015

@ivuska027 no presne. tiez som teraz taka teplakova, sportova. a koncom augusta si uz kupim sezonne, jesenne veci. sak mam pekne veci, ale su mi velke. a budu. ale nevadiiii. presne ako pises, je skvele kupovat stale mensie a mensie cisla 🙂

Strana
z2