icon

Strach z fitka

matamare27
2. okt 2013

Ahojte chcem začať chodiť do fitka ale mám psychicky blok s toho že sa tam na mňa každý bude kukat. Už som nakúpila nové tenisky tepláky tričká a všetko okolo len aby som tam išla a nič stále to presuvam.. Bojím sa že nevydržím cvičiť ani 5 minút, med cvičím doma tea bo dam 15 min a už som mŕtva... Nemám až tak veľa kg možno 12 kg ale som strašne lenivá alebo hambliva neviem:( kto poradi ako to prelomiť :p

Strana
z2
h0sher
3. okt 2013

@matamare27 steroidovy manik? skus mu dat behat 5km...milujem takychto borcov 😀

tilly
3. okt 2013

@matamare27 hmm, no, to je blbe... a take tie vakuove cvicenia a tak, nic take tam nemate?

matamare27
autor
3. okt 2013

@tilly no zial nie na to som chodila niekedy to je dobre jedine na celulitidu a spevnenie a to je vsetko

tilly
3. okt 2013

@matamare27 treba to vakuum skombinovat s lymfodrenazou + uprava stravy a pekne to rozbehne chudnutie, samo o sebe to nic neurobi, clovek nemoze cakat zazraky

pragmaticka
3. okt 2013

osobne na ludi s nadvahou zazeram hlavne ked ich vidim sa napchavat v nemenovanych fast-foodovych restauraciach. ak ale vidim niekoho takeho behat popri ceste ci vo fitku, tak si hovorim - super, robi nieco nielen pre svoju postavu, ale hlavne pre svoje zdravie! no a inak takto to vidia aj chlapi v mojom okoli..takze ziadne obavy a hura fitko.. 😉

matamare27
autor
3. okt 2013

@tilly no tu to nie je jedine ak v zv tam som byvala a chodila som na to,,ako ubytok som extra nevidela

13mamicka
3. okt 2013

@katren mozem sa opytat kde v PN je to fitko??

katren
3. okt 2013

@13mamicka na Teplickej Fitness Bella

khaleesi1
6. okt 2013

myslim si, ze sa treba od tychto veci odosobnit a nevsímat si názor druhych, napr. si dat sluchatka a pod 😎

trish31
6. okt 2013

@matamare27 tu na Slovensku je zaluba sa do kazdeho starat a na kazdeho cumiet.Ked som chodievala na taerobic v BA,s mojimi 58 kilami som tam vyzerala ako obezna chudera.V celom fitku boli doslova same modelkovske postavy a ak na hodinu aj prisla nejaka plnsia baba alebo starsia zena nad 40,na dalsi raz uz neprisla,a ani sa necudujem.Kazdy ich tam okukoval a smial sa na nich ze nie su dokonale.Nehovoriac o nabuchanych bezkrkych typkoch,co cely cas zdvihali jednu cinku a ocumovali zadky.

Ked som prisla do Kanady,nepracovala som,muz bol cele dni v praci a ja som tam nemala velmi co robit.Cely cas sa ma pytal preco nezajdem do fitka lenze ja som mala blok este zo SVK takze Ta chapem.Az som sa raz zdvihla,isla som do zenskeho fitka ktore sme mali kusok pri dome,povedala,ze chcem permamentku a na druhy den som uz ficala.Bola som naozaj velmi milo prekvapena,nikto nikoho neocumoval,nikto sa do nikoho nestaral,vo fitku bolo vsetky,ozaj vsetky vekove kategorie a vahove skupiny.Tam sa ludia nezaujimaju o cudzich ludi lebo su im ukradnuti a tak to ma byt.Toto sa mi velmi pacilo a chodila som tam velmi rada co bolo aj vidiet.

Moja rada po tejto skusenosti je,nevsimaj si nikoho,nech na Teba cumia ak chcu.

matamare27
autor
6. okt 2013

@trish31 no tak v Ba to chaepm to je raj pipiek 😀 ja som zila 4 roky v Uk bola som raz s mojou mamou vo fitku ale ze peckove malo vo vnutir bezecku drahu na prizemi bazen vyrivku 2 sauny pernametka ze lacna 37 lib na mes ale musela si platit clenstvo rok inak sa k nim dotat nedalo moja skusenopst s tade ze tam bolo viac tucnych ako chudich no anglicania 😅 nastasti som teraz v Dt co je pre mna dedina kedze tu hra kazdy den rozhlas 😅 a ze okresne mesto 🙄 no uz som psichicky pripravena ze to pojdem skusit ale na to aby som isla do Ba by som nemala

trish31
6. okt 2013

@matamare27 akoze ja som tam chodila aj tak mne bolo jedno ci na mna niekto pozera ci nie ale chapala som tie baby co uz ani neprisli.A to nie som tucna,len nemam 45 kil 😅

bajana
6. okt 2013

@matamare27 ved v DT je predsa zenske fitko....ma ho Janka Stasakova vo svojom vacsom rod. dome za 4.ZS (tusim to patri na Vimpersku ul.), je to cca 1 min. od posty.....ona objednava zeny na urcity cas, vzdycky na hodku, lebo ma malo strojov, ale na zaciatok je to mozno o to lepsie...su tam len zeny, vsetkych hmotnostnych aj vekovych kategorii, Janka poradi a pomoze, ak treba, na zaciatok je to uplne idealne.....a inak aj HappyFit za Papucou je fajn, byva tam cez vikendy prazdno....

sorciera24
6. okt 2013

@trish31 Slovensko nie je len BA.....prave rpeto BA neznasam (nic v zlom)......u nas na stredom Slovensku.....choodime na Zumbu zeny 30+ ....maldych abb je tam menej (tak 3) a vsetko zeny aj obezne a vacsina nad 40.....a nik na ne nekuka, kazdy je tam za seba a praveze je pozizivne, ze aj tieto zeny chcu so sebou cosi robit a ja fandim akzdej......u ans sa pipky nenosia 😀 chvalabohu

trish31
6. okt 2013

@sorciera24 ja som pisala za seba,co som zazila ja 🙂 Je super ze Vy ste tam taka dobra partia,to sa aj lepsie aj cvici aj je lepsia motivacia

matamare27
autor
6. okt 2013

@bajana no ja som nad Happy Fit rozmyslala a kde je to co vravis ze je v tom rodinom dome? od posty smerom na garaze len tam su tusim rodine domy?

bajana
6. okt 2013

@matamare27 ano, smerom ku garazam, ale este pred plotom ZS je odbocka k dvom domom - zlty vidno aj od posty a za nim je vacsi oranzovy, vlavo maju sukr. byvanie a vpravo vchod do fitka....ale neviem, ako mava teraz otvorene
http://www.detva.biz/?id=8&level=2&detail=86200... skus si zavolat....je to tam take fajn rodinne, asi pred 4 rokmi som tam chodila pravidelne

matamare27
autor
6. okt 2013

@bajana kukala som to aj ja teraz na nete,,zavolam dikes za radu 😅 inac ked chodim okolo happy fit so skolky skoro ziadne auto tam nie je rano,,takze by to mohlo byt prazdne okolo tej 8 nie?

bajana
6. okt 2013

@matamare27 ano, to myslim, ze je, ale tam maju dost strojov, na ktorych som netusila, co robit 😅 takze tam by som si na tvojom mieste dohodla nejakeho trenera, ktory ti poradi cviky a nauci ta ovladat tie stroje 😉 inak smelo do toho, kazdy raz zacinal a citil sa blbo alebo hlupo... 😉

matamare27
autor
6. okt 2013

@bajana no ved som chcela aj s trenerom maju tam balik pre zaciatocnikov 33e 6 vstupov s trenerom 😅

Strana
z2