Stravovanie podľa Mira Veselého
Ahojte dievčatá....skušali ste sa stravovať podľa Mira?Ake mate skusenosti??Dosť ma odrádza to váženie potravín a počitanie ....velmi sa poteším Vašim radam ....
@tamichloe
ahoj, ja som sa podla neho stravovala a aj teraz niektore veci praktizujem este, a zhodila som velmi vela kil... velmi mi to pomohlo a hlavne ma to aj bavilo a aj bavi ale ja celkovo som potrebovala zmenit zivotny styl, pretoze som mala vypestovane velmi ale velmi zle stravovacie navyky. Takze urcite to chudnutie a zmenu zivotneho stylu kazdemu odporucam.
ja som kedysi držala oddelenu a pekne som s nou schudla 18kg za pol roka...no to je už 11rokov........a neviem sa do toho dostať....podla mira,je to super.....daš si aj sacharidy aj bielkoviny,len to važenie a počitanie ma odradza,je to zdlhave
@mima1311 to je velmi dobry napad s tou vlastnou kucharskou knizkou.. ja mam zatial len taky blok kam si pisem jedla s vahou a s hodnotami, pisem aj jedla pre mna a aj pre muza.tiez by chcel dat nieco dole,ale vela krat sa stane ze mi jedlo ofrfle :D no asi si kupim taky sikovny tvrdy zosit a budem to mat ako vaznu kucharku 🙂 ja som tiez hrozne leniva co sa tyka pripravy jedal... asi zacnem krabickovat aj ja. vies s cim mam najvecsi problem? s nakupmi, chodime raz do tyzdna na velky nakup, lenze teraz nevjem co budeme papat,tak chodim nakupovat aj cez tyzden a to je horor.to sa peniazky len minaju a potraviny kazia. ja budem muset vymyslet jedalnicky na tyzden a podla toho nakupovat. a este aj malemu, no strasne.nevjem ako to zkombinovat
@tamichloe zemiaky su rovnake ci varene ci surove ...cca 170-180 g , ryza a cestoviny surove 40 g a varene to je 3 nasobok surovych , teda 120 g +- , mäsa zalezi od dalsieho receptu a ostatnych ingrediencii , ale suroveho tak okolo 80 g , varene teraz narychlo netusim kolko tho je, tiez je na to ,, vzorec ,, ako si to lahko vyratas , napisem ti potom ....poznat ze som flakala dlhu dobu , pozabudala som ...ja ale pripravujem a vazimveci za surova , napriklad na 2 porcie a po uvareni len dam na polovicu 🙂
@tamichloe odporucam velmi dobru pomocku http://www.kaloricketabulky.cz/
@1ingrida1 no vidim ze mame vela spolocneho 🙂 , ja som tu knizocku zaviedla aj muzovi a teraz ako sa zisla ze som ju nevyhodila .....ja som sa stravovala takto presne rok a dala dole rovnych 50 kg , z velkosti 58-62 na velkost 42-44 , potom som rok si vahu drzala , potom operacie , stresy , potrat , tehu , po porode som mala navyse len 5 kg a potom som to posrala 😖 a polka je spät ...moj chlap to drzal necele tri mesiace so mnou a dal dole cez 20 kg ...no a teraz zacal zas , drzime od utorka a uz za 3 dni je o 4 kila lahsi , mne to uz tak rychlo nepojde ale to nevadi , hlavne nech to ide uz len dole ....
@mima1311 no ja mam velkost 46, tak dufam ze to pojde dole, teda verim ze to pojde dole, len uz treba zacat riadne 🙂 ako vidim tak si dala dole krasne cislo, ale necudujem sa ti ze to slo naspat... po tom strese a hormonalnych vykyvoch.. :( chlapom to ide asi aj rychlejsie ked hovoris ze za tri mesiace 20 kil.to je krasa. tak vam drzim palce a ked chces mozme obcas popisat, vymenit recepty, namotivovat sa a tak 🙂
@1ingrida1 tak to si riadna ,, suchotinka,, 😀 oproti mne , no ale aj ja tento rok budem 😝 , treba si verit , aj to pomaha , ovzbudit sa a nie deprimovat , kolko chces schudnut ? ja by som pre zaciatok rada tych 25 -30 kg ...ano muzom to ide ovela rychlejsie , ja som dala za prvy polrok dole 30 , druhy polrok potom este 20 , cize cca , prvy polrok tak 5 kg mesacne , ale ked som to rzratala na tyzdne v roku , co tyzden to kilo 😀
Jasne ze popiseme , vsak mame spolocky problem aj ciel aj chut 😉
@mima1311
@1ingrida1 veru chlapom to ide omnoho rychlejšie dole.....ked ja kolkokrat nemam ani predstavu čo mam jest,aby to nebolo jednotvarne......polievky to neviem vyrata kolko ma kj......to si krasne schudla 50kg,klobuk dole,to som ta veeelmi obdivovala...no fotečku si nedala.....ja potrebujem 35kg...a tu zeleninku papaš pred jedlom vždy?
@mima1311 no mne by ta velkost az tak nevadila, ale nevjem na seba zohnat oblecko.mam obrovske brucho a zaroven uzzsi pas,takze nohavice mi bud padaju, alebo ma tlacia na bruchu.ale v kazdom pripade mi z kazdych vylieza zadok ked sa zohnem,fuj :D uz je mi trapne ze si kazdy mysli ze cakam babo :/ raz som tak isla vo vytahu zo susedmi, muz zo zenou, a muz s usmevom na tvary, ze no co mamicka, tak kedy sa vam to narodi? a ta zena mu dala taku laktovku ze ma bit ticho :D vtedy som sa na tom zasmiala a odpovedala som,ze som len tucna,a ze to je v pohode.. no ja som dost mala, mam 160cm, preto to vyzera dost zle.vazim 86, chcela by som mat 60, aby som sa mohla lepsie pohybovat, a aby uz ma tolko klby neboleli.nasledkom zleho stravovania mi byva dost zle, takze toto bude vitana zmena.waw, kiez by mi to islo tak krasne ako tebe pred tym 🙂
@tamichloe ja mam tiez problem s polievkami. ja ich milujem a ked nemam polievku, tak mam pocit ze ten zaludok nie je pripraveny na tuhe jedlo.. tiez nevjem ako polievku zapocitat. a ano papat zeleninku surovu pred kazdym jedlom odporucam a myslim ze aj mima ti to odporuci, pekne si zaplnis brusko a potom ti bude stacit to navazene jedlo.ja som bola zvyknuta prejedat sa,takze mne to velmi pomaha
@1ingrida1 no vravim , ako ja 😀 pas ,, tenky,, a brucho a hlavne nohy ☹ ☹ ☹ z tych som total nestastna , tiez mi nic nesedi , v pase pada a zips praska 😀 ja mam 171 , tak aspon ze to ale tu vahu ti brutal zavidim 😲 , pocuj daj mi ju a ja ti od niekoho corknem tu 60 tku 😝 beries ?
@mima1311 no presne, brucho a nohy :D no my sme sa nasli :D inak na forum u mira som sa zaregistrovala aj ja, pod tymto istym nickom.inak co sa tyka noh, tak ja som ich mala po mame siroke aj ked som bola chuda, ja si nevjem zohnat boty ked chcem po kolena,alebo aspon po lytka :( jasne taku vymenu beriem :D
Mne sa veľmi páči Mirov program...pred pár rokmi som sa riadila jeho radami a bolo to super 🙂 Schudla celá rodina.... 😀 Naozaj! Je to vhodné stravovanie pre celú rodinu.
Na prvý pohľad sa to zdá zložité počítať kalórie a kontrolovať zloženie stravy. Je to však iba preto, aby sa nám to dostalo do krvi a potom váženie a počítanie môžeme zanechať.
@mima1311 gratulujem 😉

@tilly sladke vody a čaje nepijem už ale 4roky.....no mam problem vypit 2l vody......celkovo malo pijem...no a v poslednej dobe je to sladke blbosti ... 😠