icon

Stravovanie podľa Mira Veselého

tamichloe
2. jan 2012

Ahojte dievčatá....skušali ste sa stravovať podľa Mira?Ake mate skusenosti??Dosť ma odrádza to váženie potravín a počitanie ....velmi sa poteším Vašim radam ....

mima1311
13. jan 2013

@zdraviezprirody Dakujem , prvy moment ma napadlo ze som nieco vyhrala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , mas pravdu , je to vhodne a super pre celu rodinu , nieje to dieta, je to zdrave stravovanie 😉
@tamichloe k tomu mäsu , varene je - 30 % zo suroveho
100 g surove = 70 g varene
80 g = do 60 g
50 g = do 40 g

zuzu8655
13. jan 2013

@tamichloe ano, tyzden som to robila, teraz mam uz aky-taky prehlad. Ked idem vyskusat nieco zbrusu nove, pre istotu si odvazim KJ

zdraviezprirody
13. jan 2013

@mima1311 veď je to výhra: nové telo, viac energie a pevnejšie zdravie 😉

tilly
13. jan 2013

@mima1311 ako ktore, zemiaky, ryzu a biele cestoviny nejem, z priloh jem len taky ten hutny lanovy chlieb a celozrnne cestoviny, pripadne ryzu natural... ale vacinou si davam miesto priloh zeleninu, sacharidy si potom nahradim malym kuskom cokolady 😅 😀

tilly
13. jan 2013

@tamichloe ked sa zacnes rozumne stravovat, tak ti ta voda bude chybat, ja som zacala pit tri litre, stale som bola smadna...
je dobre, ked si najdes vzorovy jedalnicek alebo celkovo vzor v chudnuti, ale aj tak si ho budes musiet prisposobit pre seba, kazdy clovek je iny, jedinecny, preto nefunguje vsetko na vsetkych... take tie vseobecne pravidla platia, ale ostatne si treba napasovat...

mima1311
13. jan 2013

@tilly ved ano , ja pod pojmom ryza ,cestoviny , myslim samozrejme celozrnne - nie biele 😀 a to vydrzis uz vobec nikdy jest zemiaky a podobne ? ci to len ked si chudla , ci este chudnes ...ja som to z toho prispevku pochopila ze si ich vylucila uplne ..

tamichloe
autor
13. jan 2013

@mima1311 prosim ta a ty chceš z čoho chudnuť???ved vyzeraš suuper.....

tamichloe
autor
13. jan 2013

@1ingrida1
@mima1311 takže baby,hnabim sa to tu napisat...ja mam 175cm a cez sviatky som sa dostalaa na 100kg.......ale nevyzeram na tolko...tiež som typ hruška,velke brucho,ritisko,tučne nohy..... ☹ ☹

tamichloe
autor
13. jan 2013

@mima1311 ale mne jedna pisala že 120g mesa a možem 120g ryže........podla man pripraveneho.....podla tvojho možem viac sacharidov,zemiakov......ako bielkovín, masa

tamichloe
autor
13. jan 2013

@zuzu8655 ja mesiac minuly rok...no bola som velmi presytena,najedena....

tamichloe
autor
13. jan 2013

@tilly ked ja nemusim celozrnne cestoviny a ryžu ostatne v pohode.......inač ty vyzeraš chudučka na foto,tak prečo chceš chudnuť??chceš byt ešte krajšia,čo??

tamichloe
autor
13. jan 2013

@mima1311 aj pri delennej som jedla normalnu ryžu a cestoviny a chudla som

tamichloe
autor
13. jan 2013

@tilly ja mam problem vypit naraz jeden pohar....no dnes už maam za sebou 2 😀

zuzu8655
13. jan 2013

@tamichloe je to super, pomaly chudnem, citim sa lepsie...konecne som nasla nieco co mi vyhovuje

tamichloe
autor
13. jan 2013

rano som jedla ovsene vločky,biely jogurt,poliate medom a posypane škoricou
obed 113g ryže udusenej,120g masa,200g udusenej mrazenej zeleninky na oliv.oleji(mrkva,hrašok,kukurica)...no a pečiem babovku,dufam že odolam....musim...bože baby,ja som kedysi mala taku silnu volu.......no už ked sme večerali na Silvestra,tak mm povedal,že by som mohla schudnut 20kg.......moc dobre sa to nepočuvalo,aj to zabolelo...keby to bolo take jednoduchee 😢 😢

mima1311
13. jan 2013

@tamichloe no moja pekna , to je foto ked som schudla tych 50 kg 😀 , teraz mam polku spät 😠 😠 😠
A kolko mas pas ? takze dalsia ,, hrusticka ,, 😉
no ja mam vypocitane podla mojej hmotnosti a vysky , kolko mozem zjest - vyhodila mi to kalkulacka , ja idem na prijme cca 8000...zrejme babenka co ti radila mala prijem nizssi - iny ...to akoze 120 g vareneho mäsa ???? vies kolko by to bolo bielkovin na porciu ? to by bolo cca 170 g suroveho mäsa a to ma 39 bielkovin , cize dvojnasobok odporucany kolko telo dokaze zuzitkovat a potrebuje ...

tamichloe
autor
13. jan 2013

@zuzu8655 aj mne to vtedy vyhovovalo....no uvidime,či sa nakopnem...už je dnes 13,1 už som mohla mat niečo dole.... 😵

tamichloe
autor
13. jan 2013

@mima1311 ja si to tiež ratavam,aky mam mať prijem...no v reale neviem kolko mam jest,aj ked mi to kalkulačka ukaže kolko na 1 porciu....pas mam 54cm.....bože ale z opaku 😲 😀 😀 ja umrem 105cm....toloko som nemala 1.1.13 😠

zuzu8655
13. jan 2013

@tamichloe nakopni sa, stoji to za to, ved to sama poznas 🙂 ja som oficialne zacala 7.1. aj ked uz skor som sa snazila trochu zdravsie 🙂

tamichloe
autor
13. jan 2013

@mima1311 ty kokso no bud som sa zle merala 5.1. mam zapisane 99cm 😠 😠 alebo sa mi scvrkol meter 😢 😢 6cm za 8dni.....no ale ako priznam sa mam,nervy jedla som dost sladke,čo som až tolko nejedla.....

mima1311
13. jan 2013

@tamichloe no a aky prijem ti teda vyhodilo ? na cely den ? ...neviem veru ale ten pomer B ti strasne vyskoci , kolko ti vychadzaju hodnoty toho obeda ?
Jaaaj viem o com pises , ja som po schudnuti mala pas 88 cm , teraz 103 cm 😖

tamichloe
autor
13. jan 2013

@zuzu8655 musiiim.... 😢 😢

mima1311
13. jan 2013

@tamichloe mozes byt trochu ,, zduta ,, 😀 😉 , ak si sa merala teraz , uz tam mozes mat stravu co si jedla a zaludok este nestravil , preto ten narast , vzdy sa meraj rano nalacno ...

zuzu8655
13. jan 2013

@tamichloe aj ja som mala problem pit, len sama cola, tej by som bola aj 5 litrov zvladla. No zacala som tazko, teraz uz vypijem aj 2 pohare po 3dcl naraz 🙂

mima1311
13. jan 2013

Ja teraz pitny rezim zvladam s odretymi usami cca 3 l

tamichloe
autor
13. jan 2013

@zuzu8655 mne nikdy necchutili tie sladke vody.......ja len čistu pijem,alebo čaje.....

tamichloe
autor
13. jan 2013

@mima1311 zdutáá??????som nasrataaaa!!!!!!!!
v marci 2012 som držala deto 28 dni,schudla som zo 103 na 94kg....vieš ako super som vyzerala???opeknela som o tvare...ja vždy ako prve schudnem v tvari a kozy(tie by mi mohli ostať).....
neratala som to kolko je to kj..a ty kolko teraz važiš??

katy2
13. jan 2013

Jej, ale sa tema pekne rozbieha 🙂
@tamichloe nevazim, nepocitam, jem len tak od oka.... Snazim sa jest striedmo, zdravo a vela zeleniny... Denne tak okolo 1/2 kg. Pijem ale zatial nie 3 l.
Som s tymto chudnutim spokojna.... A cvicim Jilien...

zuzu8655
13. jan 2013

@tamichloe niekde som citala, ze len tym, ze prestanes pit sladke vody, schudnes cca 13 kg za rok 🙂 ja som sladka rit, teda, dufam, ze som bola sladka rit 🙂 uz mi fakt velmi zacalo chutit to zdrave jedlo, vymyslame aj s mm kazdy den, aby to bolo pestre a ani som neverila, ze mi to bude tak smakovat

zuzu8655
13. jan 2013

baby kolko teraz vazite, len tak pre info? a aky je vas ciel?