Stravovanie podľa Mira Veselého
Ahojte dievčatá....skušali ste sa stravovať podľa Mira?Ake mate skusenosti??Dosť ma odrádza to váženie potravín a počitanie ....velmi sa poteším Vašim radam ....
@mima1311 veď je to výhra: nové telo, viac energie a pevnejšie zdravie 😉
@tamichloe ked sa zacnes rozumne stravovat, tak ti ta voda bude chybat, ja som zacala pit tri litre, stale som bola smadna...
je dobre, ked si najdes vzorovy jedalnicek alebo celkovo vzor v chudnuti, ale aj tak si ho budes musiet prisposobit pre seba, kazdy clovek je iny, jedinecny, preto nefunguje vsetko na vsetkych... take tie vseobecne pravidla platia, ale ostatne si treba napasovat...
rano som jedla ovsene vločky,biely jogurt,poliate medom a posypane škoricou
obed 113g ryže udusenej,120g masa,200g udusenej mrazenej zeleninky na oliv.oleji(mrkva,hrašok,kukurica)...no a pečiem babovku,dufam že odolam....musim...bože baby,ja som kedysi mala taku silnu volu.......no už ked sme večerali na Silvestra,tak mm povedal,že by som mohla schudnut 20kg.......moc dobre sa to nepočuvalo,aj to zabolelo...keby to bolo take jednoduchee 😢 😢
@tamichloe no moja pekna , to je foto ked som schudla tych 50 kg 😀 , teraz mam polku spät 😠 😠 😠
A kolko mas pas ? takze dalsia ,, hrusticka ,, 😉
no ja mam vypocitane podla mojej hmotnosti a vysky , kolko mozem zjest - vyhodila mi to kalkulacka , ja idem na prijme cca 8000...zrejme babenka co ti radila mala prijem nizssi - iny ...to akoze 120 g vareneho mäsa ???? vies kolko by to bolo bielkovin na porciu ? to by bolo cca 170 g suroveho mäsa a to ma 39 bielkovin , cize dvojnasobok odporucany kolko telo dokaze zuzitkovat a potrebuje ...
Ja teraz pitny rezim zvladam s odretymi usami cca 3 l
@mima1311 zdutáá??????som nasrataaaa!!!!!!!!
v marci 2012 som držala deto 28 dni,schudla som zo 103 na 94kg....vieš ako super som vyzerala???opeknela som o tvare...ja vždy ako prve schudnem v tvari a kozy(tie by mi mohli ostať).....
neratala som to kolko je to kj..a ty kolko teraz važiš??
@tamichloe niekde som citala, ze len tym, ze prestanes pit sladke vody, schudnes cca 13 kg za rok 🙂 ja som sladka rit, teda, dufam, ze som bola sladka rit 🙂 uz mi fakt velmi zacalo chutit to zdrave jedlo, vymyslame aj s mm kazdy den, aby to bolo pestre a ani som neverila, ze mi to bude tak smakovat
baby kolko teraz vazite, len tak pre info? a aky je vas ciel?

@zdraviezprirody Dakujem , prvy moment ma napadlo ze som nieco vyhrala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , mas pravdu , je to vhodne a super pre celu rodinu , nieje to dieta, je to zdrave stravovanie 😉
@tamichloe k tomu mäsu , varene je - 30 % zo suroveho
100 g surove = 70 g varene
80 g = do 60 g
50 g = do 40 g