Stravovanie podľa Mira Veselého
Ahojte dievčatá....skušali ste sa stravovať podľa Mira?Ake mate skusenosti??Dosť ma odrádza to váženie potravín a počitanie ....velmi sa poteším Vašim radam ....
babyyy, ja som tento tyzden v totalnej ...... strasnu, neskutocnu chut na sladke som mala a aj som si dala a dnes som nestihala obed a na veceru spravil drahy svieckovu na smotane s knedlou... no koniec... od zajtra idem na to, musim, v lete chcem byt kocka
uvazujem, ze si kupim taku tu malu trampolinku, supnem ju do podkrovia a budem tam chodit kazdy den 20 minut skakat...
uz nech je jar, nech mozem ist behat a bicyklovat... ked bicyklujeme, taham maleho v cyklovoziku, tak sa aj namakam trosku
baby neviete v ktorom hypermarkete najdem kus kus.zatial som len pozerala kaufland ale nenasla som,a ostava mi tesco lidl a bila,nevie nekto
Ahojte, ja som teraz trosku polavila. Teda sa mi podarilo vynechat par krat desiatu a olovrant. A flakam cvicenie. Mam vela fotenia teraz, tak nestiham vsetko a zrovna to chudnutie islo teraz trosku bokom. Ale na vahe sa to neprejavilo, teda vaha hore nesla, len skor na vahe stojim. V podstate jem menej ako by som mala. Zasa to bude problem, ze mi to potom bude dlho stat na jednom cisle.
Inak dnes 67,1 kg.
Halo 🙂 Kde ste kto? Ako sa vam dari?
ja som od noveho roku uz schudla viac ako 10 kg a od dnes sa mooja vaha uz zacina na 6 😵 😵 😵
Drzte sa 🙂
Pekny den chcem sa len opytat ci by niekto so mnou nezalozil skupinu chudnutie podla rad mira veseleho
@maminkaalm ja velmi rada
@mima1311 super uz sme dve este jedna tesim sa
@mima1311 tak uz sme tri idem teda vytvorit skupinu
@maminkaalm ahojte, aj ja sa pridam do skupiny : )
@yaya1 radi ta privitame medzi nami
Mám kamošku, ktorá týmto schudla všetko, čo potrebovala - asi 20 kg či koľko. Jej úspech spočíval v tom, že si naozaj poctivo vážila všetku stravu na kuchynskej váhe, plánovala si veci na zjedenie dopredu, balila si jedlo na ďalší deň so sebou do práce do krabičiek, a pila podľa budíka každú hodinu. Hold, čarovný prútik na chudnutie nikto nevymyslel, každá metóda chce asi poctivosť a isté obete.
@katy2 ahoj ja ta poctivo sledujeem:D v tabulke mala si aj dni kedy sa ti vaha zastala? ziadne porusenia ci sladkosti 😀 ?kurna ja im enviem odolat a obcas aj vinku skolou..ale makam 6x v tyzdni poctivo len vaha obcas stoji:(tak zacinam s kalorickym ratanim sakra to je robota celkom sa v tom stracam, kolko prijmes za den KJ?
ahojte kocky...
prisla mi knizka od Mira ale popravde trosku som sklamana z toho ze som cakala viac receptikov konkretnych .. princip stravovania ok.. teoria ok.....to som vedela do coho "idem" ... len tie recepty....... nemate tipy kde by som mohla nieco najst pripadne ochtnu osobku ktora ma nieco a polala mi na e-mail?..... viem ze je to o skladani si vlasneho jedalnika ale predsa... moja fantazia v tomto smere ma svoje hranice 😅 😉 .. vdaka
Náhodou som natrafil na túto debatu a chcel som pogratulovať viacerým z vás ku krásnym výsledkom. Teším sa, že sa vám darí. Žiaľ, chudnutie je celoživotný boj a pokušenie obšas zvíťazí a potom zas kilá idú hore. Je to normálne, s tým máme problém všetci. Ja mám od schudnutia 10 rokov. Hovorí sa, že práve toľko trvá, kým si človek úplne odvykne od sladkostí, či cigariet. Obávam sa, že je to mýtus...
Stravovanie, ktoré odporúčam je naozaj možné riadiť aj podľa váhy. Aspoň na pár dní, pre predstavu. Uznávam, nepohodlná vec. Ale dá sa začať aj tak, že si nebudete nič vážiť. Skúste si dať jedlo 5 krát denne s tým, že pred jedlom porcia zeleniny. To spôsobí veľký pocit sýtosti. Ak k tomu pridáte pravidelné pitie, má to za následok, že človek vôbec nemá chuť maškrtiť. Už po pár dňoch takého režimu sa zvyčajne telo zbaví zadržanej vody, preto sú dole prvé kilá dosť ľahko. Ak ale k tomu pridáte pravidelné prechádzky (denne tak3 až 4 kilometre rýchlejšie tempo, ale nie uštvať sa) tak začne liezť dole aj tuk z brucha a to sa dá merať centimetrom. Pokiaľ sa tieto veci stanú, vôbec nepotrebujete nič vážiť, pretože všetko je v najlepšom poriadku. Kilá pôjdu dolu. Vážiť jedlo potom netreba. Iba keby sa neskôr chudnutie zastavilo.
tanitta, receptov je všade veľa, ale nie je ľahké sa nimi riadiť, ako to na prvý pohľad vyzerá. Ak zatnete zuby a z knihy sa naučíte princíp ako sa to skladá (tu váženie dosť pomôže) máte to na doživotie. navaríte si to, na čo máte chuť. Samozrejme, v rozsahu možností.
Aj v tejto debate ste už viaceré spomenuli najčastejšiu a najhoršiu príčinu, prečo priberáme: nepravidelné jedenie. Takže ak dokážete nájsť spôsob, ako jesť pravidelnejšie, pôjde to ľahšie.
Držím vám palce, nech máte super výsledky.
@mirovesely dobry vecer, chcela by som zacat jest s Vasim jedalnickom, lenze dnes som ho v knihkupectve nezobnala. Kde prosim ho mozem zoh nat ? Monika.

@lucka127 no,len treba pevnu volu 😵