icon

Stravujete sa podľa Macingovej počas tehotenstva?

leria
26. apr 2012

Zaujimalo by ma, ci je tu niekto, kto vyskusal jej 28-dnovku...aj sa nadalej podla nej stravuje. Ako ste boli spokojne, v com sa zlepsil napr.vas zdravotny stav,popripade ci ste schudli. Ja som v january chcela zacat tu 28dnovku,no prvy tyzden som nedodrzala jej pravidla...len som vynechala sladke a pecivo a velmi mi zachutil cviklovy salat,tak ten som jedla do zblaznenia.Vo februari som zistila,ze som tehotna.Mali sme akurat podstupit inseminaciu,ked som to zistila.Doteraz som mala problem otehotniet,mam uz 38.V marci som zial musela podstupit missed,pretoze od zaciatku nebola akcia srdiecka.Mam ist na hematologiu,pretoze som mala zvysene trombocyty.Neviem mam dojem,ze ta cvikla mala trosku podiel na tom ze sa mi podarilo otehotniet.Viem ze obsahuje kyselinu listovu,no nechcem predbiehar,kym nemam vysledky z hematologie,no ak mam problem s krvou,tak asi tiez ta cvikla v tom obdobi zabrala.Teraz som zase zacala tu 28dnovku a poctivo,som doma,takze mozem varit osobitne pre seba.Nejde mi ani tak o schudnutie,aj ked mam faldiky,ktorych sa chcem zbavit...no hlavne o ocistu organizmu.Som velmi prekvapena ake su tie jedla chutne,zasytia a navyse su zdrave.Neviem ci som to v tej knizke prehliadla,no nie je tam spominane ci je ta strava vhodna aj pocas tehotenstva.Chcela by som sa tak stravovat natrvalo,osvojit si navyky podla Macingovej knih.Myslim,ze nemal by to byt problem ani v pripade mozneho tehotenstva,no nie som si ista....preto som zvedava na vase skusenosti,rady🙂

janulik030209
24. júl 2013

Dobry vecer,mam podobnu skusenost 🙂 ,mam úpodozrenie ze som otehotnela pocas 28dnovej ocisty.Ako ste to na koniec vyriesili? starvovali ste sa pocas tehotenstva podla Macingovej?dakujem Jana