Sú peptidy na chudnutie efektívne?
Ahojte máte skúsenosť? Je to legálne, pre tých ktorý by chceli nahlasovať.
@anonym_autor legalnych je vela veci
Horsie je, ze to stoji majland a nepomoze 🤷🏻♀️
@anonym_cbc0aa máš vyskúšané?
@anonym_cbc0aa máš vyskúšané?
@anonym_16c547 preto pisem, ze to su vyhodene peniaze 🙂
Schudla som 30kg inak
@anonym_16c547 preto pisem, ze to su vyhodene peniaze 🙂
Schudla som 30kg inak
@anonym_cbc0aa a keď si schudla tak prečo vyhodené peniaze? Ved tak ti to pomohlo ne?
@anonym_cbc0aa nepytam sa či to je legálne, lebo niektoré sú. Zmenilo zo nadpis, ešte že sa dá zmeniť na iné
@anonym_cbc0aa nepytam sa či to je legálne, lebo niektoré sú. Zmenilo zo nadpis, ešte že sa dá zmeniť na iné
@anonym_autor to naozaj sa dá už zmeniť nadpis?
@anonym_autor to naozaj sa dá už zmeniť nadpis?
@anonym_16c547 ano konečne. 😄 kebo by ta otázka vôbec nedávala zmysel keď hneď v 2 vete píšem že sú legálne
@anonym_16c547 ano konečne. 😄 kebo by ta otázka vôbec nedávala zmysel keď hneď v 2 vete píšem že sú legálne
@anonym_autor no, ved mi to aj bolo čudné 😄
zvolila by som tirzepatid
zvolila by som tirzepatid
@procrastique Mounjaro je pre mňa dosť drahé a hlavne mi ho nik nepredpíše
@anonym_cbc0aa a keď si schudla tak prečo vyhodené peniaze? Ved tak ti to pomohlo ne?
@anonym_16c547 nie nie nepomohlo vobec , nepochopila si co pisem
@anonym_16c547 nie nie nepomohlo vobec , nepochopila si co pisem
@anonym_cbc0aa teraz som to už pochopila 😉
@procrastique Mounjaro je pre mňa dosť drahé a hlavne mi ho nik nepredpíše
@anonym_autor asi ho nepotrebujes ked ti ho nikto nepredpise
Skus mat pevnejsiu volu a nezrat ked netreba
Ale jasné že predpíše, vyhľadaj si cez google súkromné kliniky, prídeš, vyvalíš prašule a odchádzaš s perom.
@anonym_autor asi ho nepotrebujes ked ti ho nikto nepredpise
Skus mat pevnejsiu volu a nezrat ked netreba
@anonym_cbc0aa mám bmi 32,2. Snažím sa byt v deficite, aj veľa krát som no kg dolu nejdu. Nežeriem keď netreba ako ty tu pises
Ale jasné že predpíše, vyhľadaj si cez google súkromné kliniky, prídeš, vyvalíš prašule a odchádzaš s perom.
@procrastique keby prečítaš môj komnet poriadne, tak písme že práve ten je drahy
@procrastique keby prečítaš môj komnet poriadne, tak písme že práve ten je drahy
@anonym_autor mam 2 kolegyne - gulky, co mali tuto liecbu, obe diabeticky, ani jedna neschudla.
@anonym_autor skusila som prepocitat BMI tej jednej a teda vyslo mi 45. tadruha bude na tom podobne, jedna 152cm,d ruha tak 155cm a obe urcite cez 100kg. aj tak nepomohlo
Začni cvičiť a neprejedat sa a nepotrebuješ žiadne sprostosti brať, úplne jednoducha matika
akurat vcera som videla jedno video, ked je presne toto popisovane. taketo leiky su zbytocne, lebo ak sa clovek nedonuti zmenit stravovacie navyky, tak do toho padne znovu.
@anonym_cbc0aa mám bmi 32,2. Snažím sa byt v deficite, aj veľa krát som no kg dolu nejdu. Nežeriem keď netreba ako ty tu pises
@anonym_autor to nieje az taka katasttrofa
Tak sa hyb a pozor na skryte kalorie asi tam je chyba a pevna vola samozrejme!!
Začni cvičiť a neprejedat sa a nepotrebuješ žiadne sprostosti brať, úplne jednoducha matika
@zuzubb007 neprejedám sa a cvičím
@anonym_autor to nieje az taka katasttrofa
Tak sa hyb a pozor na skryte kalorie asi tam je chyba a pevna vola samozrejme!!
@anonym_cbc0aa hýbem sa dosť často a dosť dobre to je to.. vserko som si vážila
@zuzubb007 neprejedám sa a cvičím
@anonym_autor skryte kalorie
Niekde robis chybu neexistuje aby sa ti vaha nehybala ked si v naozajstnom deficite
Schudla som sama doma s deficitom a cvicenim doma 35kg za 11mesiacov
ja som tiez z deficitom schudla 22kg, aj ked za 2 jarno-letne sezony, na jesen som sa drzala v ime som trosku nabrala, cize realne som scudla aj viac, ale niektore kg som chudla 2x.
@anonym_autor veľa krát si v deficite? No bolo by fajn, keby si v deficite bola denne, výnimka len ojedinele
@anonym_autor veľa krát si v deficite? No bolo by fajn, keby si v deficite bola denne, výnimka len ojedinele
@anonym_febc01 veľa krát mylsim počas asi posledných 7 rokov.
@anonym_autor skryte kalorie
Niekde robis chybu neexistuje aby sa ti vaha nehybala ked si v naozajstnom deficite
Schudla som sama doma s deficitom a cvicenim doma 35kg za 11mesiacov
@anonym_cbc0aa nemaju byt kde
@anonym_cbc0aa nemaju byt kde
@anonym_autor 7 rokov? Tu chyba pevna vola, skryte kalorie, vyjedanie, malo pohybu
Nemas to absolutne upratane v hlave, neschudnes takymto stylom
A zbytocne hladas skratky, neexistuju
Deficit deficit deficit, hybat sa, nejest somariny
@anonym_autor 7 rokov? Tu chyba pevna vola, skryte kalorie, vyjedanie, malo pohybu
Nemas to absolutne upratane v hlave, neschudnes takymto stylom
A zbytocne hladas skratky, neexistuju
Deficit deficit deficit, hybat sa, nejest somariny
@anonym_cbc0aa 7 rokov prerušovane od puberty, predtým som schudla, potom to zasa pribrala. Cvičím silovo, kardio všetko vážim