Svet zdravia - skúsenosti

henrietta77
11. sep 2013

Máte niekto skúsenosti s chudnutím pomocou svet zdravia?

zirafienka
15. okt 2015

vitaj v klube, tak nezabudni informovať

matkakovacova
16. okt 2015
Používateľ matkakovacova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matkakovacova.

Kto sa nevie rozhodnúť, tak pekný článok o tom je sem: http://www.mojavyziva.sk/vyzivove-poradenstvo-svet-zdravia/ ... ja osobne odporúčam! spokojnosť nadovšetko 😉 ... držím palce kočkám, ktoré začínajú!!! 😎

petrakopecka
3. nov 2015

Dobry den, cena za konzultáciu v poradni Komplexnej vyzivy je uz od 10 eur, vypracovanie komplexneho vyzivoveho planu na zaklade hormonov, metabolickeho typu...) v ktorom je cca 22 strán (konkretny jedalnicek, tipy, strava a cvicenie, spravna priprava stravy, pitny rezim, vhodne a nevhodne potraviny...) stoji 120 eur. Jedalnicek sa osobne odovzdava a nasleduju merania a konzultacie - jedno stoji tych 10 eur 🙂 Je moznost urobit aj krvne testy na potravinove intolerancie.
www.komplexna-vyziva.sk

lia09
22. dec 2015

baby a v tom svete zdravia robia tie jedalnicky akoze take, ze napr. na ranajky toto, na obed toto,..... alebo je to len tak, ze ti daju potraviny co jest a co nejest????
@matkakovacova
@zirafienka

kaja73
22. dec 2015

@lia09 vo svete zdravia neviem ako to funguje,ale ja sa napriklad venujem vyzivovemu poradenstvu a jedalnicky robim na mieru klienta s presnymi gramazami...najlepsie az po metabolickom otestovani a podla toho sa potom zadelia makorziviny-teda bielkovin,tuky a cukry v jedalnicku. Ale zas da sa na to ist aj menej konretne-len s navodom ako si robt jedalnicek sam,ktorym potravinam sa vyhnut,ktore uprednostnit a hlavne je dobre vediet ako sa drzat kaloricky a makrozivinami podla toho metabolickeho testu a podla merania napriklad Tanitou.

marthuska
20. jan 2016

Momentalne chodi niekto do sveta zdravia?

marthuska
20. jan 2016

@lia09 jedalnicek zaujima aj mna, ako napr vyzera

jaroslava63
2. apr 2016

pravda o svete zdravia:
mam bohate skusenosti so SZ. Po 4 mesiacoch som schudla 10 kg, a hmotnost sa mi zastavila - ani hore - ani dolu. Podotykam, ze som si zaplatila takmer 500 e na -25kg. Vyzivova poradkyna - moja2. v poradi len kazdy druhy tyzden konstatovala, ze sa to pohne...... no nepohlo sa to. 3. poradkyna, ktoru som zazila - v SZ skoncila spolu s mojim kurzom ( do roka 3 ! ) . Nepodarilo sa mi zhodit viac ako 10 kg , nijako mi neporadili, len vzali peniaze a nukali vyzivove doplnky. Aj ja som mala taku radost, ako vy vsetky z 1.-3. stranky - ked vaha sla dolu , ale teraz sa aj ja priklanam k narozom na ceskom modrom koniku - je to oblb. Cenu spocitaju za mnozstvo kg , ktore chceme v zufalstve zhodit- ale nijako to negarantuju. 10 kg ide vsetkym, no dalej - to je uz veeelmi obtiazne.
Rozmyslajte, za co date prachy. Hovorim z vlastnych skusenosti. Poradenstvo ? - prezeranie jedalnicka a konstatacia : som s vami spokojna ma vytaca este aj dnes

jaroslava63
2. apr 2016

a este k : martuske
jedalnicek zostavuju podla vhodných potravin podla krvnych skupin - je toho plny internet - da sa to najst , ciastocne pridaju nieco z ajurvedy- tiez sa da urcit, aky typ si.
Jedalnicek je len suhrn odporucenych a neodporucenych potravin. Nie tak ako: na rano..... na obed .... to si musis zostavit sama
Z mojej skusenosti zo SZ je treba dodrziavat :
pravidelnost v stravovani, jedla na baze delena strava, popoludni ziadne ovocie ani akekolvek sacharidy. Prijem tekutin - caje , voda min. 0,3l/kg telesnej hmotnosti
Vazenie na vahe Tanita : - minule mali taku v Lidli za 10 €- nebola Tanita, ale vysledky vazenia som mala zhodne
Skus si toto nastudovat, a urcite dosiahnes to iste bez vynalozenia penazi
Nechcem ta ale odradzat , moznoze natrafis naozaj na odbornicku . Moja druha konzultantka pri svojom odchode v tichosti potvrdila, ze schudnut viac , ako 10 kg sa podari jednemu z 100 klientov.
Drzim palce

zirafienka
2. apr 2016

@jaroslava63 v tomto musím s Tebou súhlasiť. Každý deň písať jedálniček, čo som zjedla ma maximálne zaťažovalo. Ak som si navarila niečo, čo bolo doporučené, čo som mohla zjesť, mala som aj na dva dni. To už nebolo dobré, lebo musí byť strava pestrá. Ale variť 3 ružičky karfiolu a k tomu 1 plátok kuracích pŕs bolo dosť časovo náročné a rozmýšľať čo navariť zajtra. Veď to by som sa musela venovať len sama sebe. Keď som chodila do SZ, vymenili sa 2 poradkyne, pritom tá druhá bola akurát po kurze, čiže úplne nová zamestnankyňa SZ bez žiadnych skúseností. Takže to aj tak vyzeralo. Áno, kilá išli dolu, niekde sa to zaseklo a viac neubúdali. Ani teraz som nepribrala, ale stravu si musím strážiť, samozrejme, chápem treba v tom nastavenom pokračovať, to mi je jasné a tak aj robím. A poradenstvo - presne si to vystihla. Tá cena sa mi zdá neskutočne prehnaná-no zaplatila som, ale aj viac som od toho očakávala. A Upozornenie! matkakokavcová, čo mi dnes vyhodilo na tejto strane, tak týmto to už načisto zabili.

jaroslava63
2. apr 2016

pan kokavec je sef pobocky SZ v LM - viem to od znamej , ktora si tam zaplatila 5kg kurz a neschudla ani deko ( tak sa vola aj jej sestra - moja kolegyna v BA 🙂 ) ..... takze :" matka kokavcova - zeby nahoda ?????? "

zirafienka
2. apr 2016

v LM to nepoznám, chodila som v inom meste do SZ pred 2 rokmi, ale myslím že to funguje všade za rovnakých podmienok. A informácia o @matkakovacova
Používateľ matkakovacova je nedôveryhodný. Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o účet vytvorený za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu

dzejn82
4. sep 2016

Ahojte baby. Trosku citam tuto temu nakolko som aj ja klientkou sveta zdravia. Som u nich mesiac a aj napriek dodrzavaniu predpisanych veci som pribrala 🙂 a este som dostala, ze co som to robila?? No moj zdravotny stav sa zhorsil, ja mam intoleranciu na lepok a laktozu a moje tazkosti sa vratili. Mam zaplateny 6 mesacny program, zatial som zaplatila nejakych 120 Eur. Chcem sa vsak opytat ci je mozne od zmluvy odstupit? Ak ano asi za storno poplatok, co som ochotna dat len nech od nich odidem a dam sa do poriadku. Dakujem za odpovede..

marinuca
11. okt 2016

Ahojte. U nich konzultacia znamena ze vas odvazia, vam budu klast otazky, ale ziadnu radu nedostanete, potom vytlacia papier kde bude ciernym na bielom vasa vaha a pomer tuku svalov a vody v tele. Nepovedia vam nic s toho o com by ste nevedeli, ale dostanete cennik, to bola jedina nova informacia ktoru mi poskytli, este som nikdy za oboznamenie s cenami ne zaplatila 7,5 eura. A ked som povedala slecnej na tak zvanej konzultacii, ze chcem si v klude doma rozmysliet ci som ochotna za vazenie a ich konzultacii dvakrat do mesaca platit minimalne 220 euro, slecna pochopila ze hned zo mna nevytahne splatku aspon za minimalny program, a uz nemala zaujem so mnou sa bavit. Vytlacila mi blocik a neunuvala sa dat ani slubovany v reklame jedalnicek ani ostatne veci. Kto nema doma vahu a ma vela volneho casu, tak si tam spravte cestu. S nadvahou treba ist za doktorom ale oni su len obchodnici.

iloveme
12. okt 2016

tak ja sa tiez podelim o skusenost so svetom zdravia. Pri prvej konzultacii som tiez platila okolo 7euro, ale samozrejme to nebola platba za oboznamenie sa s cenami, ale konzultacia plus vazenie. A vazenie znamena nielen vaha, ale aj kolko mas vody v tele, stav kostry, metabolicky vek, tuk atd. Pekne mi to vytlacila a mohla som si to zobrat domov. Hned na konzultacii mi vsetko vysvetlila,ze keby som sa rozhodla ist do toho, ako budeme dalej postupovat. Ceny mi hovorila az na konci a este ona sama prizvukovala, ze si to mam v klude doma rozmysliet. Ked som sa rozhodla ze teda sa nato dam, takisto im nevadilo, ze nezaplatim celu sumu naraz. Dala som neaku zalohu a zvysok som mohla bud postupne platit,alebo az na konci. Nikdy ma netlacili do ziadnych ich vyrobkov. Ked som aj potrebovala neake doplnky, najprv mi navrhla ako moznost kupit si to v lekarni, alebo hocikde inde. Dalej co sa tu pisalo o tom, ze ake je unavne pisat si jedalnicek, tak to uz vobec nechapem. Ked sa uz raz rozhodnete nieco robit so sebou, tak hadam napisat par jedal, ktore zjete za den, vas nazabiju. Mne to naopak velmi pomahalo, lebo som aspon videla, co som zjedla. zobrala som to ukazat vzdy na dalsiu konzultaciu a spolu sme prebrali, co bolo zle a co by trebalo este zlepsit. A co sa tyka jedalnicku, po dohode boli uplne bez problemov ochotni mi napisat presne co mam jest na ranajky, obed, veceru..... cize som mala vytlaceny kompletny jedalnicek na 2tyzdne. Ale verim ze sa najdu bohuzial aj amateri a ze nie vsetci sa venuju ludom tak ako by mali. No ja som mala stastie a nelutujem 😀

zdraviekrasapreven
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viera428
13. mar 2017

Ahojte, moje skusenosti s chudnutim svet-zdravia v Presove su otrasne. Nedoporucujem. Zbytocne vyhodene a nie male peniaze. Nepomohli, neporadili nic, co by som uz nevedela. Len tahaju peniaze od ludi. Ked som im na zaver povedala ze to pre mna nemalo ziaden zmysel, k nim chodit, lebo som neschudla ani gram a ani som sa nic nove nenaucila len sa na mna nechapavo pozerali. Moja rada - vyhybajte sa svetu-zdravia obklukou.

mariamark
4. apr 2017

Dnes som tam bola na vstupnej konzultacii. Moj dojem je, ze jedine co chceli je nalakat ma na zaplatenie programu, popripade kupu vyzivovych doplnkov. Vraj mam telesny vek ako 80 rocna. Pritom beham po vysokych horach, aj ked mam nadvahu. Chcem vidiet tu 80 rocnu, co to spravi.

mariamark
4. apr 2017

@petrakopecka dnes som bola. neocarilo ma to.

mariamark
4. apr 2017

@monikapalo nie je.

ascotka
5. jún 2017

Ja som dnes bola na vstupnej konzultácii a pozdáva sa mi to. Jasné že je to veľa peňazí, ktoré ani moc nemám ale musím už so sebou niečo robiť a sama to nedokážem. Tak som zvolila túto formu. Uvidíme 🙂

filipcikova
2. jan 2018

@ascotka dobry vecer. Ako dopadlo chudnutie. Boli ste spokojna?stalo to za to?

marb
26. máj 2018

Ahojte, mozno sklamem ocakavania, ale na to aby clovek schudol musi nieco urobit a obetovat! Kazde poradenstvo, ktore si zaplatite sice pomoze, ale je to iba druh kontrolovania nad tym, ze potrebujete dosiahnut vysledky. Ak ale viete, ze chcete schudnut naco platit poradenstvo, ked aj tak VY musite vsetko odmakat? Nevyuzijete peniaze lepsie na nove saty, ktore si kupite ako odmenu za schudnutie? ;)
Ja som schudla sama 18kg za rok iba zmenou stravy (co som naucila na jednej stranke o chudnuti na facebooku). Viem, ziadna slava, ale velmi potesili. Ked sa mi zastavili kg v chudnuti bola som nestastna a navstivila som svet zdravia. Mozno som mala smolu na vyzivovu poradkynu, ale zial aj napriek mojmu vysvetleniu, ze uz mam schudnute kg za sebou a mam problem pokracovat, jednala so mnou ako s novacikom. Povedala mi veci, ktore uz davno ovladam a nezabudla mi minimalne 4x povedat o doplnkoch co mi pomozu...netreba vysvetlovat viac o co jej islo. Takze, skuste sa nakopnut k svojmu cielu! Kazdy pocas svojho zivota nieco dosiahol iba vdaka sebe. Preco neschudnut vdaka sebe samej? Robite to pre seba a pre svoje zdravie ;)

ascotka
27. máj 2018

@filipcikova az teraz som si vsimla, ze ste pisali.... ja som to vzdala. jednoducho som nedokazala jest 5x denne a tiez som nedokazala jest niektore veci ktore mi vysli ze by som mala a naopak - nedokazala som nejest tie, ktore by som nemala. Majma v mase- vyslo mi ze mozem len morcacie, kralicie a baranie - no tak to by som musela byt len na morcacom stale a toto ja nedokazem.
Tiez sa mi nepaci ze ked som sa odmlcala a neobjednala na dalsiu konzultaciu, poradkyna sa mi vobec neozvala, vobec sa nesnazila ma motivovat a podporit. Lebo toto ja najviac potrebujem, tu podporu od niekoho ked uz ja sama mam slabu volu.
Takze celkovo - nestalo to za to ☹

marb
29. máj 2018

@ascotka Napisem to hnusne, ale prevaznej (nie vsetkym) vacsine tych "poradkyn" ide o predaj produktov. Vobec by som tieto veci co mozem a nemozem neriesila. Ktovie podla coho davali dokopy ten zoznam k jednotlivym typom. Nechcem tu robit reklamu tej FB stranke, ale ked si zadate "chudnutie, hubnuti" do vyhladavania, urcite to najdete. Baby sa tam podporuju a prechadzaju na zdravsiu stravu a nevynechavaju ziadne potraviny. Je tam skvela podpora ludi, co sa nevedia nakopnut. Ked zlyhaju, zacnu znovu, lebo o tom je, ze ak clovek porusi, vrati sa spat. Treba si z toho stravovania urobit zivotny styl a nie vynechavat potraviny 😉

marb
29. máj 2018

@ascotka Drzim palce ;)

ascotka
29. máj 2018

@marb ja inak tomu celkom verim, ze nie pre kazdeho su kazde potraviny vhodne. Citila som sa dobre, ked som dodrziavala ten jedalnicek zo Sveta zdravia, ale jednoducho som to nedokazala dlhodobo. No, kedze sa mi viac poradkyna neozvala, asi jej ani o ten predaj az tak velmi neslo. Masovky na fb nie su nic pre mna... a skoro v kazdej sa stale to jedlo riesi a ja som z toho potom este viac hladna 😀

marb
30. máj 2018

@ascotka Je to na kazdom. Mne to velmi pomohlo v podpore 🙂

starkarenca
14. aug 2018

Áno je to na každom z nás ako chceme ďalej pokračovať a ako chceme žiť ja som bola vo SZ v LM a môj životný štýl bol taký že som sa dopracovala k 120kg a verte že oni mi pomohli dnes je august aod marca mám dole 26kg sama bez konzultácií by som to určite nezvládla poradili mi vo všetkom čo som sa pýtala a žiadne produkty mi na silu nenúkali rozhodla som sa sama keď som niečo chcela ďakujem Veronike že mi takto pomohla pokračujem ďalej v chudnúť í a kilá idú stále dole som spokojná

zirafienka
14. aug 2018

@starkarenca Reni, len si zmenila spôsob stravovania sa, alebo si aj cvičila.