icon

Tabletky na chudnutie Botanical slimming soft gél

ladyland
20. okt 2013

čaute kočky 🙂 rada by som sa opýtala, či máte skúsenosť s týmito tabletkami.. Našla som na fóre pár vyjadrení, ale chcela by som vedieť obšírnejšie vaše skúsenosti 🙂 chcela som si ich objednať od jednej panej ktorú mi tu jedna žienka odporučila že sú originál, ale bohužiaľ ona ich momentálne nemá a nemám iný tip odkiaľ objednať 😠 tak ak by ste vedeli zohnať, alebo poradiť odkiaľ ich zobrať, budem vďačná 😉 a áno, ja viem že by som mala pravidelne a zdravo jesť a cvičiť a verte že sa pokúšam 😠 aaaale, človek si chce pomôcť aj takýmito "fintami" 😀

nany28
20. feb 2014

Ahojjte, tak ja som uz zjedla tri tabletky, musim povedat ze jem menej, sledujem vahu, takze uvidíme co to urobi. tabletky mam tiez od pana jana z nz.

tatamata1
20. feb 2014

baby bude niekto objednavat ??? ja sa pridam ak mozem tiez by som zobrala jedno balenie, dajte vediet , dakujem

ginoyu
20. feb 2014

Mám nejaké skúsenosti s Meizitang, ja používam šesť mesiacov, úspešné chudnutie objednávky na tejto stránke, sú autentické http://www.merryslim.com/meizitang-strong-version/
Navrhujem použiť MSV (Meizitang silná verzia) miesto MZT (Meizitang Botanická chudnutie Capsule) 🙂 🙂

adka1711
20. feb 2014

@lucia1683 ok dakujem potom daj vediet

nany28
20. feb 2014

@ginoyu ahoj, mozem sa spytat kolko sa ti podarilo schudnut za pol roka? dakujem

ginoyu
20. feb 2014

@nany28 http://www.merryslim.com/6-boxs-meizitang-botan...
Tu, práve som si kúpil šesť fliaš, dodávky šesť mesiacov, si môžete prezrieť ceny,

ginoyu
20. feb 2014

@nany28 Je nám ľúto, nefunkčný, je toto
http://www.merryslim.com/6-bottles-meizitang-st...

nany28
20. feb 2014

@ginoyu ceny som videla, len som chcela vediet kolko si zhodil za pol roka uzivania.

ginoyu
20. feb 2014

@nany28 Šesť mesiacov stratil asi 50 libier

nany28
20. feb 2014

@ginoyu a nic neschudol? 🙂

chiccco
20. feb 2014

Predpokladám že ginoyu nie je slovák a libry to sú ako kilogramy

ginoyu
20. feb 2014

@chiccco O 20KG

ginoyu
20. feb 2014

@nany28 Áno a nie znova, a teraz som neustále v pohybe a zdravá strava, verím, že môžeme držať svoje telo, nepokračujte používať prášky

veronicka1901
20. feb 2014

Baby, teraz premyslam, ja som si od pana J objednala len jedno balenie. Vystaci mi to na mesiac?
@nany28 Libra je jednotka hmotnosti - 1 libra = 0,454 kg

nany28
20. feb 2014

@veronicka1901 aha ja som nechapala ze preco cenu pise :D no uz si rozumieme dakujem za vysvetlenie 🙂

chiccco
20. feb 2014

@veronicka1901 máš tam 36 tabletiek tak to máš na 36 dní

veronicka1901
20. feb 2014

@chiccco Dakujem, super, tak snad pride zazrak 🙂.

seviliana
20. feb 2014

@ivinka77 @mysiatko ďakujem baby...

a vie mi niekto dať kontakt na dotyčného pána z Bazošu? potrebujem schudnúť, už som niečo začala sama, dala som dole 8,5 kg, ale nejako to zastalo.
Prípadne, u koho si to môžem objednať? Ďakujem.

a @mysiatko, Ty budeš objednávať z tej stránky, ktorú si tu hodila?

jurik8
20. feb 2014

Ahojte,ja som ešte kojaca mamina,ale chcem sa spýtať keď chcem schudnúť tak okolo tých 10-12 kg a aj si váhu udržať,koľko asi balení tých tabliet budem potrebovať? Akoľko tabliet sa berie za deň?Ďakujem vám za odpoveď.

ivinka77
20. feb 2014

@jurik8 ked kojis, tak ich brat nemozes :( a berie sa 1 tabletka denne, v 1 baleni je 36 tabliet, cize to mas na vyse mesiaca

ivinka77
20. feb 2014

inac baby....ten inzerat z bazosa fakt zmizol :(

lipka390
20. feb 2014

@ivinka77 mozno, ze si ho este obnovi, dufajme 🙂

zuzulka333
20. feb 2014

@ivinka77 Ano zmizol ☹ a teraz co ? ja beriem este to prve balenie a mam este jedno cele co mi pan z bazosu poslal 🙂 potom si chcem dat pauzu a znova este dve balenia dufam ze obnovi ten inzerat 😒

mysiatko
20. feb 2014

@seviliana pravděpodobně to risknem, chce aj kamoska tak vyskusame, dufam ze to bude original 😉

seviliana
20. feb 2014

@mysiatko a idete si objednať strong verziu, alebo klasickú? 🙂

mysiatko
20. feb 2014

@seviliana nevieme sa rozhodnut ale zvazujeme strong

chiccco
20. feb 2014

@mysiatko ja by som možno tiez chcela vyskúšať strong keby ste objednavali

seviliana
20. feb 2014

@mysiatko a nemôžete objednať viac kusov? podelila by som sa samozrejme aj na poštovnom. ak nie, nič sa nedeje 🙂

adka1711
20. feb 2014

@seviliana dievčata a odkiaľ objednávate máte neaku stránku

jalucija
20. feb 2014

@ginoyu si sa nahodou dnes zaregistroval a nahodou si nasiel debatu o tychto pirulach ze, a nahodou tabletky poznas aj mas linky po ruke a samozrejme tabletky funguju 😀 ach ach ake priehladne
😀 😀 😀

baby mam druhe den a pirula asi nefunguje, stale som normalne hladna ako vlk!