icon

Tabletky na chudnutie Botanical slimming soft gél

ladyland
20. okt 2013

čaute kočky 🙂 rada by som sa opýtala, či máte skúsenosť s týmito tabletkami.. Našla som na fóre pár vyjadrení, ale chcela by som vedieť obšírnejšie vaše skúsenosti 🙂 chcela som si ich objednať od jednej panej ktorú mi tu jedna žienka odporučila že sú originál, ale bohužiaľ ona ich momentálne nemá a nemám iný tip odkiaľ objednať 😠 tak ak by ste vedeli zohnať, alebo poradiť odkiaľ ich zobrať, budem vďačná 😉 a áno, ja viem že by som mala pravidelne a zdravo jesť a cvičiť a verte že sa pokúšam 😠 aaaale, človek si chce pomôcť aj takýmito "fintami" 😀

kukuc2
27. jan 2014

@lucia1683 mozem sa opytat ako tie tablety zaberaju a ci mas istotu ze ten pan nepredava fake ale original

lucia1683
Autor odpoveď zmazal
simib
27. jan 2014

Kolko ste schudli pri rýchto tabletkách?ja som zmenila stravu a aj cvičím,ale ešte další pomocník by sa zišiel 🙂

kukuc2
27. jan 2014

@lucia1683 ok dik za radu asi si ich objednam

brunca1
29. jan 2014

@ladyland - Ahojte, ja nemám s týmito tabletami skúsenosť, ale moja svokra schudla 20 kg, svagrina tiez okolo 20, sesternica tak isto. nikto nemal žiadne vedľajšie účinky, dokonca svokre sa ustálil tlak a má aj dobré krvné testy.

Len už sa nedá objednať na stránke www.BotanicalSlimming. sk.

Ak má naozaj niekto možnosť kúpiť bola by som rada,

Tatiana

Alebo inde originál produkt . ďakaujem Tatiana

brunca1@gmail.com

buba183
29. jan 2014

@ladyland možem sa opitat kolko stoja?

luciqee
30. jan 2014

Ahojte 🙂 veľmi ich chcem vyskúsat, kde sa daju zohnat alebo kto ich objednava?

mirandela33
31. jan 2014

@tini30 Ahoj ja by som od teba rada kúpila , ak máš ešte nejaké to balenie naviac 🙂

tini30
31. jan 2014

@mirandela33 ahoj prepac ale tie co som objedlala naviac uz su rezervovane a neviem kedy budem objednavat najblizsie, ale ak budem dam ti vediet

mirandela33
31. jan 2014

@tini30 oki, ďakujem

simib
31. jan 2014

Tak už ich mám na ceste.Potom sa ozvem ako pomohli. 🙂 🙂 🙂

perla200
31. jan 2014

su super odporúčam.... na mna posobia ako antidepresívum a schudla som 4kg za mesiac....

tini30
1. feb 2014

@nora1967 uz nemam a tie co som objednala naviac su uz rezervovane

chryse
1. feb 2014

@lucia1683 ahoj,,,a kolko tabletiek je v jednom baleni?? Ake je davkovanie? dakujem za info

perla200
3. feb 2014

ale pozor - musíte pri tom dodržiavat zasady zdravej výživy a cvičiť...ja makama 4x týždenne v posilnovni...

simib
4. feb 2014

@perla200 jasné že treba,ale hlavne piť ževraj.ja ked makám aspon 3x do týždňa a jem normálne tak mám 4kg za mesiac dolu a to aj bez liekov,takže s nimi by to malo byť ešte lepšie predpokladám.dnes mi došli,tak potom vám dám vedieť 🙂

perla200
4. feb 2014

@simib ale bacha, mne v prvé dni vobecnechutilo jesť...musís to ukočírovať... jesť aj ked sa ti nechutí....naučis organizmus na nejaký rytmus a potom to ide lavou zadnou🙂

simib
4. feb 2014

@perla200 aha.díky za radu.budem sa snažiť.

gabriela303
4. feb 2014

@bibenko ta co si neopovaz sa kupit za taku nehoraznu sumu ufff 😠

gabriela303
4. feb 2014

@chryse kazde rano zapit tabletu pol litrom vody a pri tabletach XL-S medical sa beru az 6 za den a efekt vraj po 5 mesiacoch 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gabriela303
4. feb 2014

@ladyland ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ja ze si to objednam sama a tam ze postovne 16,43e o moj boze tak skoda skusim toho z bazosu. Mas pravdu aj ja poznam take co sedia cely den na PC a potom kazde rano sa vazia ci uz schudli 😀 😀 😀 😀

buba183
6. feb 2014

ahojte ake mate skusenosti s Botanical tabletakm nemate niake zdravotne problemy neškodia vam. dakujem za lkaždu odpoved.

simib
6. feb 2014

Ahojte.No ja som si stihla dať iba jednu pirulu.Bola som totiž chorá a už to pomaly ustupovalo a tak som si dala prvú tabletku a poobede ma to šlahlo o zem.Dva dni vkuse tlak 80/58 a to ja mávam 130/80 a nevedela som ho dvihnúť.len som ležala.Podla mňa dolahla na mňa choroba a vyčerpanie.Tak dúfam že tam nezohrali rolu aj tieto lieky :(

brunca1
6. feb 2014

@tini30 Ahoj, ja by som vzala ihneď 3 balenia, ak ešte máš na predaj, zaplatím aj dobierku do KE. ďakujem Tatiana

chiccco
6. feb 2014

@simib na tých tabletkach je aj napísané že by ich nemali jest ľudia so srdcovocievnymi ochoreniami a problémy s tlakom,takže môže to byť aj s tých tabletiek...ja ich beriem dva týždne a cítim sa lepšie mam viac energie a nebyvam taká unavena...ja si ich len pochvalujem.

simib
6. feb 2014

@chiccco ja nemávam problém s tlakom práveže.1x sa mi to stalo.Ale ja si myslím že po psychickom vyčerpaní+choroba(sople,hrdlo)sa podpísali pod ten tlak.A tabletky som si skrátka dala v nesprávny čas.Počkám kým budem úplne zdravá a potom skúsim 🙂

emily142
6. feb 2014

tini30 som sklamana z vasho jednania. Najskôr slubite ze mi to poslete na dobierku a zrazu ze nie. Spoliehala som sa na to a nezhanala dalej a vy takto. Tak vam pekne dakujem.

emily142
6. feb 2014

Dobry den prosim vas nemate niektora skusenosti s Botanical soft gel objednaných zo stranky www.schudni.cz. Chcela by som vediet ci su odtial original alebo fake. Dakujem za info.

perla200
6. feb 2014

@emily142 ktovie ale cenu maju dobru....
@simib čo znamená že ta slahlo o zem? odpadla si?

simib
6. feb 2014

@perla200 Ano,tak mi padol tlak,že som odpadla.Našťastie ma muž chytil a bolo dobre,ale tieto dva dni boli hrozné a už to nikdy nechcem zažiť :(