Tabletky na chudnutie Botanical slimming soft gél
čaute kočky 🙂 rada by som sa opýtala, či máte skúsenosť s týmito tabletkami.. Našla som na fóre pár vyjadrení, ale chcela by som vedieť obšírnejšie vaše skúsenosti 🙂 chcela som si ich objednať od jednej panej ktorú mi tu jedna žienka odporučila že sú originál, ale bohužiaľ ona ich momentálne nemá a nemám iný tip odkiaľ objednať 😠 tak ak by ste vedeli zohnať, alebo poradiť odkiaľ ich zobrať, budem vďačná 😉 a áno, ja viem že by som mala pravidelne a zdravo jesť a cvičiť a verte že sa pokúšam 😠 aaaale, človek si chce pomôcť aj takýmito "fintami" 😀
@henika777 kde si ich nasla ???
@jankagabko www.botanicalslimming.com
Keď sa vezme 20 balení, tak to vyjde až moc lacno
tie tabletky zabraňujú iba chuti do jedla alebo zrýchlujú metabolizmus a tak pomáhajú znižovať tukové zásoby???
dievčatá chcem sa opyýať na vedlajšie učinky napr: spánok ako spite po tych tabletkách?
Baby, prosim poslali by ste mi niektora do IP kontakt na toho pana, co ich predava na bazosi? Dakujem.
dneska mi dosli, tie datumy co su v predu ma zaujali, je tam 1.52014 a 1.4. 2016 ved je este len februar, ako mam tomu rozumiet?
@lipka390 odkial ich mas ? nie je to fake ? prvy datum je vyroba, druhy spotreba a spotreba je vzdy o den menej a o dva roky viac...takze fakt divne... :(
inak baby tuto je presne popisane, ako rozlisit origos a fake
http://www.slimming-meizitang.com/news/identifi...
@ivinka77 Tak podla tohoto co posiela pan z bazosu su origos 😀 zajtra idem na postu pre druhe co mi poslal 🙂
@zuzulka333 supis !!! drzim palce !
dik za povzbudenie a samozrejme dam vediet 😉
@kukuc2 aj jaaa potrebujem tolko, pocas tehu som pribrala 20kg, som dva mesiace po porode ostalo mi dost este na sebe, mam 76,5 a som jak sud...som nizka 159cm cize som jak take vreco zemiakov.. musim tých 20kg aj ja ale potesim sa aj 15 alebo 10 🙂) budem radsej skromnejsie a realista 🙂)))
@ivinka77 Dakujeeem 😀 Aj vam drzim palce !! Leto sa blizi a rada by som si poobliekala hadre co su mi male a hlavne su noveeee tesiiiiim 😀
no baby rozrezala som jednu tabletku a je taka cira ako je na tom obrazku kde porovnavaju fake s realom a podla toho je to original.
baby zacinate niejaku aj dietu s tymi tabletkami?
inak jedine co mi nesedi je ten datum lebo pismo mam na svojom baleni take ako na falosnych tabletach ale zase obal a otvaranie a podobne je totozne s originalom.a inak ten datum je najprv mesiac a tak den a rok

Našla som na metr tieto tablety a vychádzajú po 7 eur balenie,len či su prave....