icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

soflau
15. jún 2012

@adina38 aj ja som si to dnes obiednala ale po precitani tychto prispevkov to uz nechcem ako sa to da stornovat?

sasurin
15. jún 2012

@d1212 no keby to išlo z USA tak ti to pôjde asi 8 - 10 dní 🙂 ja tej carallume neverím a hlavne obsah kofeínu v nej je tak na mozgovú porážku 🙂 200mg kofeínu veď to veľa aj pre koňa 🙂

soflau
15. jún 2012

@cema23 ja mam cislo na jedneho panka do 2dni ho mas doma

cema23
15. jún 2012

@soflau patrilo to mne?

soflau
15. jún 2012

sorry nie

33jarka33
15. jún 2012

Ahojte,tak beriem ur Caralumma tabletky na chudnutie už tyžden a ani kg nemam dole,nenalette na reklamu ako ja ,chuť do jedla ešte vačšia ako pred tym,len sa snažia oblbovať ludí.

lulucertik
15. jún 2012

mám dojem že tabletky čo dávali pred pol rokom boli v pohode a kusov bolo az 60 a bralo sa to 2 krat za den ,
v poslednej dobe jak tu čítam tak dostávate za rovnaku cenu iba 30 ks a 1 krat denne a nemajú žiaden účinok no fúúúúúj , tak si už neobjednávajte aby ste neboli sklamané

všetko sa deje vo vašej hlave , zmeniť stravovací lístok plus veľa piť a aj sa hýbať treba sa len prinútiť
je pravda že každá babenka je iná a má iné spaľovanie , treba prísť na tú správnu kombináciu a hlavne sa premôcť trochu hýbať , na začiatok stačí chôdza prípadne maminky chôdza s kočíkom nie pomalá nie rýchla a hlavne pravidelné dýchanie , postupne sa do toho dostanete , netreba sa vzdávať musíte mať pevnú vôľu , a jedzte 5 krát denne tak akurát , nie maxi dávky ,
a keď už nepomáha nič a máte dobrého lekára ten vám pomôže

ellinka2011
16. jún 2012

@soflau Ahoj,prosim ta,uz si prisla na to ako sa to da stornovat??Lebo ja to chcem tiez,no neviem ako.dakujem

mgrmodra
16. jún 2012

@ellinka2011 netrap sa so stornovanim, ved jednoducho zasielku nepreberieš...objednaj si radšej na stranke BioCare.sk prípravok SlimDetoxProtect..za 10eur..

aci6
16. jún 2012

DAMY, VSETKY, KTORE CHCETE VRATIT CARALLUMA TABLETKY, TOTO STE SI MALI PRECITAT, NEZ STE POTVRDILI OBJEDNAVKU. ALE TU SOM PRE VAS SKOPIROVALA PODMIENKY. TREBA CITAT, JE TAM UVEDENY MAIL TUSIM V BODE 5, KDE SA MOZETE OBRATIT SO STAZNOSTAMI A ZIADOSTAMI O VRATENIE.
DRZIM PALCE.

Obchodné podmienky

Pred použitím stránky si prosím pozorne prečítajte obchodné podmienky. Použitie tejto stránky je pre jej návštevníkov bezplatné. A použitím tejto stránky vy ako jej užívateľ súhlasíte s dodržiavaním a ste viazaní nasledujúcimi obchodnými podmienkami. Po pozornom preskúmaní celých obchodných podmienok, ak s nimi nesúhlasíte, nepoužívajte prosím túto stránku.

І. Produkty

Caralluma™ je dôveryhodný produkt pre zdravie a krásu, ktorý poskytuje najbezpečnejšie a najúčinnejšie riešenie na chudnutie. Caralluma je schválený Asociáciou prírodných produktov a má certifikát kvality a pôvodu podľa európskych štandardov. Caralluma v sebe spája posledné poznatky vedy s najlepšími prírodnými zložkami pochádzajúcimi z celého sveta, čím dodáva zákazníkovi zakazníkovi receptúru proti chudnutiu, ktorá je neprekonateľná v kvalite a cene.

ІІ. Ceny a akcie

Všetky ceny na stránke sú konečné. V prípade prebiehajúcej akcie, má náš zákazník šancu získať zľavu na cene tovaru po vložení poskytnutého promo kódu. Doručovanie všetkých produktov je vykonávané kuriérom. Doprava v rámci krajiny je zdarma. Ceny tovarov sa môžu meniť bez predchádzajúceho upozornenia. Zákazníkovi bude účtovaná cena tovaru, ktorá bola aktuálna v čase nákupu. Platobnou metódou je dobierka (platba pri dodaní).

ІІІ. Objednávky

Tovar je dostupný k zakúpeniu len v on-line obchode vyplnením objednávkového formulára. Je potrebné vyplniť všetky polia. Jedinou platobnou metódou, ktorú akceptujeme, je dobierka (platba pri dodaní).

ІV. Doprava

Objednávky budú doručené do 1 - 3 pracovných dní odo dňa zakúpenia. Ak objednaný tovar nie je na sklade, zákazníka budeme informovať. Nenesieme zodpovednosť za žiadne oneskorenie alebo neplnenie akýchkoľvek z našich záväzkov, ak omeškanie alebo chyba je následkom udalostí alebo okolností mimo našu kontrolu.

V. Storno/Podmienky vrátenia

Naši zákazníci majú všetky práva podľa zákona o ochrane spotrebiteľa (ZOS).

Žiadosti o vrátenie alebo storno sa zasielajú emailom na: support@topcaralluma.com. V žiadosti zákazník uvádza dôvod žiadosti. Vyhradzujeme si právo neakceptovať žiadosť zákazníka, ak dôvod jeho/jej žiadosti bude neopodstatnený.

VI. Výmena zakúpeného tovaru a storno

Zákazník má právo výmeny tovaru, ktorý zakúpil. V tomto prípade zákazník platí všetky poplatky za dopravu a možný rozdiel v cene starého a nového produktu.

VІІ. Práva a povinnosti predávajúceho

Povinnosti:

Prísne dodržiavať Zákon o ochrane osobných údajov. Chrániť osobné informácie našich zákazníkov. Doručiť objednané produkty v dohodnutom čase na uvedenú adresu.

Práva:

Máme právo nedodať objednaný tovar, ak je uvedená adresa neplatná alebo neexistuje. Nie sme zodpovední za informácie uvedené výrobcom produktu.

VІІІ. Práva a povinnosti kupujúceho

Povinnosti:

Uviesť platný telefón, email a doručovaciu adresu. Zaplatiť cenu za objednaný tovar. Byť prítomný, alebo mať k dispozícii zástupcu v čase dodania. Nevymýšľať si objednávky. Nevymýšľať si hodnotenia produktov alebo poskytovať akékoľvek nepravdivé informácie.

Práva:

Zákazník má právo dostať objednaný tovar v rámci dohodnutého času. Zákazník má právo odstúpiť od kúpnej zmluvy do 7 pracovných dní od doručenia tovaru podľa Zákona o ochrane spotrebiteľa.

IX. Zmeny obchodných podmienok

Máme právo zmeniť tieto obchodné podmienky kedykoľvek, ale toto právo nemá vplyv na existujúce podmienky prijaté kupujúcim v čase objednávky. Prosíme, pravidelne kontrolujte zmeny v sekcii Obchodné podmienky na web stránke.

ellinka2011
16. jún 2012

@mgrmodra a nemozu ma nejako za to pokutovat,ze som si to objednala a potom neprevzala a som to ani nestornovala??

mgrmodra
16. jún 2012

@ellinka2011 určite nie, to sa neboj... ten baliček nejaky čas na pošte držia a ked ho neprevezmeš, vratia ho...ved napokon vidiš ake su tu ohlasy na tento produkt..samé negatíva, ved tá "firma" to je pekný podfuk...určite za neprevzatie jednej zasielky neschudobnejú, vidíme podla tohto fóra, kolko báb im už zaplatilo a reklamácia je nemožná

mgrmodra
16. jún 2012

JA BY SOM STRASNE RADA VEDELA O JEDNEJ JEDINEJ, KTOREJ TENTO PRIPRAVOK CARALLUMA ACTIVA POMOHOL...PROSÍM NAPIŠTE SEM, AK HEJ... 😉

margaretka777
17. jún 2012

@sasurin preco neuverejnis priamo kontakt na Helenku?

dada26920
17. jún 2012

Zienky mam Lipoxal 70 tab za 18€ak mate zaujem prosim ip.

lusy3112
17. jún 2012

Ahojte schudol už z toho niekto ?

anca1703
18. jún 2012

@sasurin ahoj volam sa mata a chcela by som velmi schudnut spominala si ze vies riesenie a lacnejsie prosim.... email... mamina1703@azet.sk dik..

silviavecerova
18. jún 2012

@ylonka Kedze je firma zo zahranicia, noooo, takzko to vratis. Samozrejme postovne bude stat pekny balik a nemas istotu, ze ti dopravu preplatia a vratia zapletene peniaze za tovar, pretoze sa na nich nevztahuju nase zakony a ake tam maju, to ani len netusis. Preto ta vysoka predajna cena. Ved postovne z "New Yorku" stoji majland. Ludia, ja sa vam cudujem. Ked nemate moznost si overit predavajuceho, preco to vobec kupujete.....?!?!?!?!

silviavecerova
18. jún 2012

@d1212 Nie je to bratislavska firma....na slovenskej obchodnej inspekcii mi povedali, ze nemozu tuto firmu preverit, pretoze ide o zahranicnu firmu, cize nemaju kompetencie.

silviavecerova
18. jún 2012

@sasurin mozne to je, ze to ide zo slovenska, ale firma, ktora to predava je mimo SR. Cize moznost vratenia tabletiek je mozny iba konkretnemu odosielatelovi, cize firme mimo SR.

lickana
18. jún 2012

to to si prečítajte :
Zamietnuté zdravotné tvrdenia

Uplatňovanie – príslušné ustanovenia nariadenia (ES) č. 1924/2006 | Živina, látka, potravina alebo kategória potravín | Tvrdenie | Odkaz na stanovisko EFSA |

Článok 13 ods. 5: Zdravotné tvrdenie, ktoré vychádza z nových vedeckých dôkazov a/alebo zahŕňa požiadavku ochrany informácií, ktoré sa považujú za interné. | Etanolovo-vodný extrakt rastliny Caralluma fimbriata (Slimaluma®) | Slimaluma® pomáha zmenšiť obvod pásu. | Q-2010-00027 |

Článok 13 ods. 5: Zdravotné tvrdenie, ktoré vychádza z nových vedeckých dôkazov a/alebo zahŕňa požiadavku ochrany informácií, ktoré sa považujú za interné. | Etanolovo-vodný extrakt rastliny Caralluma fimbriata (Slimaluma®) | Slimaluma® pomáha znížiť telesný tuk. | Q-2010-00028 |

všetko tu :
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ....

mahan15
18. jún 2012

@sasurin
@sasurin Ahoj posielam ti svoj email a prosím Ťa dáš ho Helenke, už si neviem rady s nadváhou. Ďakujem Mária
mahan15@centrum.sk

d1212
18. jún 2012

@silviavecerova
dakujem Ti za info...i vsetkym, ktori sa tymto zaoberate..no co uz ..je neskoro plakat nad rozliatym mliekom, naleteli sme a neda sa vysvetlit preco...tuzba zbavit sa kil vas zenie a napriek vsetkemu moznemu, co ste dokazali pre to urobit, rokmi odopierania a rucicka na vahe stale nic....v tej bezradnej chvili, ked uvdite takuto reklamu, hoci uz po Xkrat viete, ze ide o nezmysel..., vo vas zase vzplanie mozno kvapka nadeje ako aspon nastartovat to chudnutie...v tej chvili racio asi nepracuje a vidite len to pozitivne...mam 35 rokov, doposial som sa uspesne takymto nezmyslom vyhybala a neviem, co sa stalo tentokrat...((((

alibaba22
18. jún 2012

@ellinka2011 ahoj jednoducho ju nepreber povedz kurierovi ze si si to rozmyslela su to uplne zbytocne vyhodene peniaze.

alibaba22
18. jún 2012

@soflau nepreber to a hotovo

mgrmodra
18. jún 2012

@ellinka2011 určite nie..no nech sa skusia o to pokusiť...vobec nemusiš mať obavy...stači im vytlačiť toto forum pripadne skopirovať a poslať na ich mai adresu

mgrmodra
18. jún 2012

@ellinka2011 a doporučujem ti objednať si na stranke http://biocare.sk/eshop/produkt/slimdetoxprotect... tento ich produkt...a mne sa zdá, že účinkuje...mám to ako info i od viacerých, čo to skúšajú...momentálne maju vypredané, ale priebežne to vždy dopĺňajú

silviavecerova
18. jún 2012

@d1212 samozrejme, aj to sa stava. Ja som praveze naletela viackrat a odvtedy si davam velky pozor. Nakupujem vzdy iba od e-shopov, ktore sa daju overit /adresa, tel. cislo, komplet udaje o firme, a pod./. Zabludila som na tuto diskusiu nahodou a bola som velmi prekvapena, ze to ludia od pochybnej spolocnosti /http://www.topcaralluma.com/sk2/ vobec kupuju. Tuzba po peknej postave cloveku nasadi ruzove okuliare....drzim palce pri chudnuti, urcite sa ti to podari. Len asi by som skusila najst iny shop, kde sa da kupit caralluma /pokial mas o nu zaujem/.

silviavecerova
18. jún 2012

@aci6 pod 5. je sice pekny, ale chyba tam informacia o podmienkach, za ktorych to mozete reklamovat alebo vratit. Ale v podstate mozete reklamovat cokolvek a do 30 dni sa vam musia vyjadrit, inak to mozete riesit cez urady, pripadne trestne oznamenie za podvod....