Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
@ellinka2011 neboj, ja som tiez tak spravila, objednala som si, az potom precitala forum a nechcela som to prevziat, napisala som im mail, ze to chcem stornovat, odpisali, ze uz je neskoro, uz to dali kurierovi, ale napisali, ze nemusim to prevziat a tak som aj spravila, volal kurier, ze ma pre mna zasielku, som mu povedala, ze dakujem, ale balik neprevezmem a zazelala som mu stastnu cestu 😀
@sasurin ahoj!chcela by som sa porozpravat s tou Helenkou....tu je moj mail... petrustek@gmil.com.zatial dakujem
@sasurin lydia.foltynova@gmail.com dakujem
@margaretka777 ahoj, ja vám tu kľudne môžem pripnúť všetky stránky, ktoré máme s produktmi POZOR NEJEDNÁ sa o CARALLUMU, ale zdá sa mi to také neosobné, že pozri sa prečítaj alebo kúp alebo nie. My sa snažíme o to, aby sme ľuďom, ktorí majú záujem schudnúť pomohli, naviedli ako sa to dá čo treba robiť a k tomu je potrebná konzultácia 🙂 mailom posielame zopár otázok, aby sme vedeli vybrať ten správny produkt, lebo nie každý sa hodí každému, zavísí to od viacerých faktorov 🙂 Preto som to riešila tak, že kto chce poradiť nech mi nechá na seba kontakt a ja ho pošlem buď Helenke, alebo Rozike a niečo poriešim aj ja 🙂 Rozika je tiež moja kamarátka a vďaka nej som spoznala Helenku. 🙂
A ako som už písala spolu s nimi a produktmi čisto prírodnými sa mi podarilo po 3 dieťati schudnúť 13 kg za polroka 🙂 A to určite nie som sama, ktorej sa to podarilo 🙂 🙂 momentálne produkty už 2 mesiace neužívam a žiaden jojo efekt sa nedostavil 🙂 čomu sa veľmi teším, lebo váhu 55kg som mala pred 17 rokmi ked som sa vydávala 🙂 a okrem toho že som schudla sa zlepšil aj môj zdravotný stav 🙂 🙂
Kto by mal záujem o konzultácie ako schudnúť nech mi nechá v IP na seba email alebo nech mi napíše na email ewinka1008@gmail.com
A tu sú tie stránky na ktoré sa môžete pozrieť a preštudovať si o produktoch 🙂
Rozikina stránka - www.chudnitebezstresu.sk
Helenkina stránka - www.helen.sk
Dievčatá prajem vám veľa úspechov pri chudnutí, aby ste dosiahli to po čom túžite 🙂
Milé babenky, za ten produkt čo ponuka Helenka to je tak horibilna cena že sa mi z nej až hlava zakrútila. Neviem si predstaviť niekoho kto dá také peniaze za produkt, ktorý ani neviem či vôbec učinkuje. Takisto je potrebná dieta a pohyb, ale tí čo nemôžu cvičiť ako môžu schudnuť? ; 😢
Poradi mi niekto ako možem produkt Caralluma vratiť spať?totišto na obale nieje žiadna adresa kde sa da vratiť liek nedouživany!Dievčata nenalete ako ja ,je to blbosť,neučinkuju vobec,akurat sa niekto chce iba nabaliť eurami.Naozaj Vam neklamem,skor som mala aj večšiu chuť do jedla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Velke klamstvo a podvod je to!
@ylonka no to by som netvrdila, že je to horibilná suma, Helenka ma na svojej stránke rôzne kurzy chudnutia a tie niečo stoja, ale je tu aj možnosť užívať 1, alebo 2 produkty a to nie je až také drahé, skoro tak ako tá Caralluma, o ktorej ani nič poriadne neviete :( ani kto to vyrába či to má certifikát a podobne. Ja som momentálne na MD a sme 5 členná rodina, staršie deti pravidelne športujú čo nie je až také lacné a aj tak som si tie produkty z rodinného rozpočtu mohla dovoliť 🙂, manžel nie je podnikateľ ale zamestnanec, preto som tu tie stránky nedávala, lebo je oveľa lepšia komunikácia s človekom a poradiť mu, ktorý produkt sa mu hodí vzhľadom k zdravot. stavu, hmotnosti, ktorú chce dosiahnuť, ako len odporúčať na nejakú stránku. My robíme konzultácie a počas užívania produktov sme s klientom v kontakte - komunikujeme s ním a to je rozdiel 🙂
A tie produkty fungujú, mám to vyskúšané na sebe a nie som sama, ktorej sa s nimi podarilo schudnúť a užívala som len 2 s nich 🙂 a žiadnu diétu som nedržala ani som necvičila , len pravidelne jem a dodržiavam pitný režim 🙂
Ahojte kočky, predám jedno celé balenie caralluma 30 ks, kto by mal záujem, napíšte na stanislavaz@azet.sk
zeny, ja som napisala na e-mail, ktorym mi potvrdili objednavku, ze nesedi pocet kapsuli v baleni, oni mi odpisali, ze mi poslu nove balenie, comu som ani neverila po tychto ohlasoch tuna,,,no dnes mi volal kurier, ze ma pre mna balicek na vymenu, takze namiesto povodnych 30 kapsuli, mi dnes prislo 60 kapsuli a je to aj ina flasticka, takze podla mna je to velky cirkus v tom, posielaju, menia ako sa im zachce...
Ahojky, nevadí, že jsem z ČR? Mohla bych i já od tebe dostat kontakt? Můj email je le.be@seznam.cz.
Díky moc za odpověď.
Ahojte, ja by som to rada vyskúšala, či to mne zaberie, ale za tie prachy je to moc veľký risk. Ak by ste niekto mali napr. dve balenia (tie 60ks) a z jedného by dačo chýbalo, a chceli by ste to hodiť do koša, kúpim za 30 eur. Ak máte len jedno balenie a zobrali ste jednu dve tablety a opäť by ste to najradšej vyhodili, vezmem za 15 eur. Chcem to vyskúšať ale toľko peňazí za to nedám. Ak to vám nefunguje, tak budete mať naspäť aspoň čosi, lebo ako tak čítam, ťažko sa svojich peniažkov dovoláte späť.
Ahojte. Ako ste uzivali Caralluma Actives Tablety? Rano alebo vecer... pred jedlom alebo po... Jednu na den alebo 2 ?
Tak, ja som zacala dnes naobed s 1 tabletkou. Druhu si dam az zajtra rano a dalsiu naobed. Lebo mi dosli az dnes naobed. Som zvedava ake to bude ci je to vobec pravda. Po precitani tychto prispevkov som teraz na pochybach. Este napisem. Papa
@sasurin aj ja by som mala záujem michalikova.h@zoznam.sk
Ahojte ja to uzivam druhy den a je mi trocha tazko nazaludku a nemam pocit hladu tak uvidime
ahojte s kým môžem popísat? je tu niekto čo to už užíva?
@nubab1 Ahoj, ja som tie tabletky užívala a neboli pri tom nejaké extra vedľajšie účinky, ale našla som niečo lepšie a zdravšie. Začala som sa stravovať podľa Norbiho Update. A kilá idú pomaly dole a popritom vôbec nehladujem. Skús si nájsť Update a vyskúšaj sa takto stravovať. Potraviny sú rozdelené do troch skupín podľa toho, kedy ich môžeš jesť. Po týždni a pol sú dve kilečká dolu bez hladovky. Verím tomu, že to bude pokračovať. Držím palce
Len by ma zaujimalo, preco je kontakt na zazracnu pani Helenku iba na poziadanie cez sasurin 😲
neviem či sa tu čítajú príspevky ale kontakt na Helenku tu už bol
kopírujem "A tu sú tie stránky na ktoré sa môžete pozrieť a preštudovať si o produktoch
Rozikina stránka - www.chudnitebezstresu.sk
Helenkina stránka - www.helen.sk "
@mmayko

BABY KTORÁ CHCE KúPIť TABLETY Caralluma ODO MŇA? BRALA SOM ICH A AJ SOM SCHUDLA ALE ŽIAĽ ZDRAV: PROBLEMY MI ICH NEDOVOLUJU UŽíVAť ĎALEJ JE TAM ICH EŠTE 20 KS TEDA NA 10 DNÍ. ak máte záujem píšte na moju poštu