icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

sasurin
24. jún 2012

@lulucertik ďakujem za tvoje zverejnenie stránky na Helenku a Roziku, už som išla písať, že som tu tie stránky pripla 🙂 áno dá sa tu pozrieť a prečítať si o produktoch, ale ako som písala, našou snahou je však aj poradiť - konzultovať ktorý produkt je pre koho vhodný, lebo nie je nutné užívať všetky produkty, ja som užívala len 2. 🙂

katka527
25. jún 2012

reagujem na prípravok a reklamu na Caralluma tablety na chudnutie nemajú žiadny účinok či na chudnutie alebo zlepšenie fyzickej kondície a ako píšu že 100% vrátenie penazí ja sa snažím dostat po adresu na ktorú ich môžem vrátit už mesiac a zatial bez výsledku kludne som mohla tieto peniaze vyhodit von oknom bolo by to určite viac hodno a nebola by som na seba taká napálená že som sa nechala opat dobehnút ☹

ylonka
25. jún 2012

katka, zašli keď máš celé nerozbalené balenie na kuriersku adresu do Blavy napíš jednoducho reklamacia

nubab1
25. jún 2012

@aninapomaranc . fúha, tak hned to idem aj omrknúť 😉 potom dám vedieť čo a ako 🙂 ja som myslela aj tú dietu od Mačingovej...len nemám čas sa tomu teraz venovať a študovať to ...

momimo
26. jún 2012

vie niekto adresu, kde sa tablety daju vrátiť?

momimo
26. jún 2012

tablety su na ..........2 veci,

viktoriahad
26. jún 2012

@sasurin
ahoj ja by som mala záujem o chudnutie. o čo ide.nič konkrétne si neppísala.
mazan.viktoria@selyeuni.sk

berunka08
26. jún 2012

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 BABY KTORÁ CHCE KúPIť TABLETY Caralluma ODO MŇA? BRALA SOM ICH A AJ SOM SCHUDLA ALE ŽIAĽ ZDRAV: PROBLEMY MI ICH NEDOVOLUJU UŽíVAť ĎALEJ JE TAM ICH EŠTE 20 KS TEDA NA 10 DNÍ. ak máte záujem píšte na moju poštu 😵 😵 😵

zenita
26. jún 2012

@sasurin ahoj,niečo by mi Hela mohla poradiť,dik zlatica.petrova@centrum.sk

silvuska82
26. jún 2012

To najlepšie, čo môže každá žena urobiť pre dosiahnutie požadovanej hmotnosti a vysnívanej postavy je prečítať si knihu od SONDY RAY - Jediná diéta, ktorá funguje. Veľa pochopíte o čom to všetko je. Až potom vám pôjdu dole kilogramy jedna radosť. Vrele odporúčam. 10 kg dole od januára do apríla - bez tabletiek, námahy a diét. Skúste to.Možno, že ju má aj niekto vo vašom okolí. 😅 😵

motilik1979
26. jún 2012

ahoj a kde sa da ta kniha kupiť? a aky je nazov tej knihy? 🙂 🙂

motilik1979
26. jún 2012

@silvuska82 ahoj a kde sa da ta kniha kupiť? a aky je nazov tej knihy? dakujem 🙂

motilik1979
27. jún 2012

@lulucertik Dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂

akida73
28. jún 2012

@sasurin ahoj,chcela som sa lan spýtať kedy sa mi ozve Helenka?už je to dosť dlho.je ešte stále v zahraničí?

mimi_2
28. jún 2012

Ahojte aj ja sa chcem podeliť so skúsenosťou s Caraluma tabletami, práve hľadám kde to vrátiť, a vidím, že to asi nebude mať význam. My sme to s mojim drahým brali a ani ja ani on sme neschudli. Mala som pocit že som menej hladná a ten kofein mi riadne zatočil hlavou ale ubytok váhy žiaden, tak ktorá si to chcete kúpiť zvážte si to, myslím že niekto zase pekne zarobil ....

cervenak62
28. jún 2012

nie je to čo som očakával a neprospieva mi nijak , chcem to vrátiť a poslal som aj e- mail- no nereagujú na to , som sklamaný.

liviaz
29. jún 2012

takže milé dámy, znova sa hlásim - prosím vás už si to nikto neobjednávajte, neschudnete, uživam mesiac aj tyžden a nič sa nedeje. Napísala som im reklamačný mail, a odpísali mi že ma budu kontaktovať do 7 dní. Som zvedavá, napísala som im , že na nich pošlem kontrolu.

leonberger
30. jún 2012

ja som si ich objednala v predcerom ale zatial ich nemam tak dufam ze dojdu a pomoze mi to 🙂

leonberger
30. jún 2012

tak teraz fakt neviem co ci to funguje alebo nie

lentilka01
2. júl 2012

caralluma som brala celý mesiac.Účinok žiadny. Neschudla som ani deko. Len som mala pocit, že mi srdce odtrhne- veľké búšenie. Je mi ľúto, že som zase naletela. Poslala som im mail aj to s problémami, pretože oni píšu síce, že vrátia peniaze, ale ako, keď nemajú zadanú spätnú adresu. Len neviem ako písali recenzie tí ľudia, ktorých majú na svojej stránke ako nádherne schudli, keď hovorím že nemajú spätnú adresu. Prajem celej spoločnosti všetko dobré. Už sme sa im naskladali na letnú dovolenku.

mogon
3. júl 2012

Ahojte! Mne sa podarilo schudnúť s jedným prípravkom pre ženy!!! 😀 Kúpila si ho moja manželka ale nejak sa jej nechcelo to brať a tak som ho začal jesť ja. No po 2 týždňoch som zhodil 7kg! A podotknem že to bolo 7kg TUKU, nie svalov a vody. Som teraz dosť dobre vyrisovaný, žena zo mňa odpadáva 😀 😀 aj ja sám zo seba... Vážne odporúčam 🙂 dá sa to kúpiť na www.hca.6f.sk

mmamma
3. júl 2012

Užívala som CARALLUMU 2 týždne a nič som neschudla 😢

mirkastankova
3. júl 2012

Ahojte mam zaujem o tento produk ale mam obavy lebo raz som uz brala tabletky a malo to opacny ucinok....

mojusinka
3. júl 2012

mam tabletky caralluma 100kusov predam ich za 30eur kto ma zaujem pište... 🙂 🙂 🙂 🙂 ja ich nemožem brat pretože mam aritmiu srdca za tyžden som schudla 3kg...

mirkastankova
3. júl 2012

@laura2912 JA MAM ZAUJEM ...Miruska1611@azet.sk

mirkastankova
3. júl 2012

@mojusinka mam zaujem...ale som v zahranici pridem az buduci tyzden vo stvrtok... Miruska1611@azet.sk

mirkastankova
3. júl 2012

klaudika871@azet.sk

mirkastankova
3. júl 2012

@mojusinka ako sa dohodneme pisala som ti na azet

mmamma
3. júl 2012

@mmamma Keďže som nič neschudla po 2 týždňoch, poslala som im reklamačný mail, lebo pri objednávaní produktu vás presviedčajú, že v prípade neschudnutia vám vrátia peniaze...(37 € v mojom prípade)
Teraz mi odpovedali, že produkt ide z USA a tak vybavenie reklamácií sa vybavuje tiež v USA a to môže trvať 2-3 mesiace, ja že počkám a oni mi začali ponúkať bieliace pero na zuby alebo nejaké krémy. Podľa mňa sú to obyčajní podvodníci, ja trvám na finančnom odškodnení a tak ostali ticho...
Určite to nedoporučujem kupovať, je to obyčajný BLUD!