icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

gabagaba
3. júl 2012

@angeles2000 ahoj ja som tiež nič neschudla ani deko, aj 3x v týždni aktívny pohyb a nič.
To je ako s tou škovránčou paštekou aj v tej nie je nič škovránčie,tak ako v tých tabletách nieje výťažok
z tej rastlinky, je to určite len placebo, a poriadne drahé

mirkastankova
3. júl 2012

Ak to skutocne niekomu pomohlo napiste mi na email Miruska1611@azet.sk

ylonka
3. júl 2012

Ahojte,všetkých pozdravujem, ja som tiež vypisovala maily až nakoniec mi poslali tiež mail na iné produkty tiež som odmietla to bieliace pero/7,50 Eur/ aj krémy potom som im písala maily na chargerback@lifesisters.com, poslala som im aspoň10 alebo aj viac maily tak mi potom napísali aby som nerozbalený produkt vrátila na adresu kuriera/GEIS/ do Bratislavy ul. myslim Na Pantoch 11. Asi po dvoch týždňoch mi prišla odpoveď, že mi peniaze posielajú buď na PayPas alebo na Western Union.Ja som zvolila na Western Union zaslali mi kód banky a potrebné údaje na prevzatie peňazí. Dnes som konečne dostala peniaze ale len 33 eur a za prázdny obal nič.A predstavte si že peniaze prišli zo Sofie z Bulharska od Borislava Velerieva Dencheva. Takže žiadne USA.

dr_huska
4. júl 2012

Milé dievčence,
ako Vás tu čítam zisťujem, že si stále nedokážeme poriadne overiť stránky. Som jedna z Vás, nakoľko som na túto úžasnú ponuku tiež naletela a "Prípravok na chudnutie" Caralluma tiež objednala. Veď predsa mali pekné referencie a keď to nezaberie, tak mi vrátia peniaze - za pokus to stojí. No tento "zázrak" ani nepomohol a ani sa poslať späť nedá. Jednoducho som s ním NESCHUDLA ani kilo a odoslať to nie je kam, nakoľko adresa odosielateľa je New York a nemusím hovoriť o tom, že na tejto adrese sa neeviduje nič čo má niečo spoločné so značkou, ktorú tento výrobok nesie. Stotožňujem sa s názorom, že sme im zaplatili dovolenku, len by ma zaujímalo dokedy to budeme tolerovať a podporovať takéto obohacovanie. 🙂

majka269
4. júl 2012

@sasurin Ahoj prosim dala by si mi kontkt na tú helenku lebo by som s nou chcela prebrať niake veci ...ohladom toho chudnutia

majka269
4. júl 2012

@gabagaba asi tak aj ja som to objednala 37€ v riti ..a neviem kam to vrátit berem to síce len 5 dni cca ale ..aj tak predsa ... nic na sebe necitim..lutujem ze som to objednala bojim sa to uz aj dávať do seba ...ktovie co v tom je lutujem celý ten nakup chcem to vrátiť radčej by som si kupila niake pekne topánky 😖

majka269
4. júl 2012

@sasurin tu je moj emali NovakovaMaria@centrum.sk ..a nech sa mi tam helenka ozve

majka269
4. júl 2012

@mmamma prečo som to tu skor nenasla tento blog ...prosim ťa kam si im písala aby ti vrátili peniaze lebo aj ja chcem aby mi vrátili ty hajzlíci peniaze!!!!!!

majka269
4. júl 2012

@maja491 a kam to cces vrátit ??? celá ta caralluma je podvod je to niak hnus chemia ktovie aka ..ja to mám ..a uz 5 dní ..a potom co cítam uz nechcem ani videt to bojim sa to vobec jest .... proste koncim neverim tým tabletkám ...podla mna keby som to dalej brala ..kovie co by bolo so mnou ..a joj efekt tiez nechcem

majka269
4. júl 2012

Podľa mna stačí ked clovek je 5krát denne ..v malých mnozstvách ... a pije vody dosť pri tom treba ..aby jedol ..kolko predtým ale rozdelil si to medzi casový rozdiel ...tak cca kazde dve hodiny ...a od 7 nejesť ...a pit hlavne vodu 😉

mirkastankova
4. júl 2012

Tak ako pokracujete s tymi tabletkami pomahaju??????, 😉

majka269
4. júl 2012

@d1212 25 si ich tam mala ??? ja 60 a tiež to chcem vráti ...nechc em to ..a chcme peniaze spat sak hvorili ze sa daju vrátit ale kaM ? :/

majka269
4. júl 2012

@mirkastankova prvadu necitim nic ..a ani to neradim nikomu kupoavť je to uplny klam ..chcem vráti peniaze naspat

mirkastankova
4. júl 2012

@majka269 A kolko ich uz uzivas

majka269
4. júl 2012

@sofinka8 tak oni musia pekne klamať mne prišlo 60 tabliet 20min pred ranajkami a 20min pred obedom a nič som zatial neschudla podla mna je to upln o**b pre nás ludia len aby paniaze zhabali a nič z toho!!!!! žalovať ich všetkých vymysleníkov a ja som videla video na carallumu aj na nete a v tom videu bolli tie tablety žlte a tie co poslali mne ako carAlluma activies su bledo hnede tak niake ..takze co si ma clovek o tom mysleť ?? 😲

majka269
4. júl 2012

@mirkastankova skoto týžden ...a písali že po týždni 2kg dole ..ale neviem necitim na sebe nič je to podľa mna iby chemia a nic ine klam ..a nechcem to už ..radčej to chcem vrátiť ale ako ?

majka269
4. júl 2012

Chce niekto kúpiť tu carallumu ??? ...mám este 50 tabletiek .. predám ich za 25€

mirkastankova
5. júl 2012

@majka269 ja mam zaujem jedna baba mi ich mala poslat ale sa mi neozvala.... Miruska1611@azet.sk

mirkastankova
5. júl 2012

Komu to skutocne pomohlo piste

majka269
5. júl 2012

@mirkastankova áno tak ja by som ti ich predala za tých 25€

mirkastankova
5. júl 2012

@majka269 A mohla by si mi ich poslat buduci tyzden lebo som mimo slovenska

d1212
5. júl 2012

@majka269
no 25!!! ale napisala som, ze ako je mozne v originalne uzatvorenej falsticke, na ktorej je vyznacene, ze ich je tam 30 ks, v skutocnosti ich je menej....ku podivu mi asi o den odpisali, ze potvrdzuju a poslu mi nove balenie na vymenu a do dvoch dni kurier doniesol dalsiu flasticku, tentokrat uz ich bolo 60 ks...beriem ich asi 2 tyzdne, schudla som 2 kg, ale pripisujem to skor tymto horucim dnom teraz ako tabletkam...inac nepocitujem nejake vedlajsie ucinky, beriem len jednu tabletku rano a citim sa ako keby som vypila kavu...nic ine...

mmamma
6. júl 2012

majka269 ja som im písala reklamačný mail na adresu support@topcaralluma.com, ktorý som našla v obchodných podmienkach, ktoré som dostala s produktom. Tu nejde o vrátenie produktu, ten nepýtajú späť, majú vrátiť peniaze, v prípade, že neschudnem, tak oblbovali pri ponuke, hajzli...
Som si istá, že peniaze už neuvidím, už som sa s tým zmierila, aspoň som sa poučila pre budúcnosť....Ja sa vlastne na nich ani nemôžem hnevať, iba ich ľutovať, lebo čo to musia byť za kreatúry, keď dokážu zarábať na nešťastí druhých ? 😠
Aj mne ostali nejaké tablety, ale ich ani nikomu neponúkam, lebo mi poškodili trávenie a týždeď som sa dávala do poriadku a ešte som zaregistrovala aj zvýšenú činnosť srdca, hrôza !!!!!! Dajte si s tým svinstvom pokoj! 😉

majka269
6. júl 2012

@d1212 a piješ veľa vody pri tom ?? ja som pila ..ale neveim ci som schudla musím sa odvážiť ...a zle ti z nich nebolo a ani nič take ???

@mmamma ja tiež nechápem ..o čo im ide ...a schudla si aspom niečo ??? ..a koľko si ich brala ???...no ja už to nechcem radčej lebo fakt aj ja si myslim že je to niake svinstvo totálne!!!....a podľa mňa aj ked šlovek schudne ..tak mu to urobi joj efekt lebo to určite neni ta carraluma v tom tá prvá rastlina lebo tie v amerike co som kukala video su žlté ...tablety a tieto co nam poslali su hnede 😠

majka269
6. júl 2012

@mirkastankova a kam ti ich mám poslať ??? ..a peniaze za ne mi ako pošleš ???

mmamma
6. júl 2012

@majka269 brala som ich 2 týždne 1x denne ráno pred raňajkami, ja stále pijem veľa, min. 2 L denne a večeriavam do 17.hod., max. do 17,30 hod. Keď som po týždni nič neschudla, zvýšila som dávku na 2xdenne, no po 2 dňoch som to znížila, lebo mi škodili na žalúdok tak, že mi ho podráždili, že som začala ešte viac jesť a za tie 2 týždne som pribrala 1 kg, takže žiadne chudnutie! ☹

majka269
6. júl 2012

@mmamma tie tablety sú pekný humus ...radčej jesť tých 5krát denne v malých množstvách, piť vody veľa a zdravý pohyb cvisčiť apsom hodinu denne zabehať si na korčule ..a tak ..a výsledky sa dostavia skôr ako keby sme sa mali spoliehať na tie hnusné tablety!! 🤐

majka269
7. júl 2012

@mmamma ale to aj preto ze si moc jedla ..a mala si to brat ...normálne ako to bolo...a ja som sa vazila ja som to brala 4 dni a schudla som kilo ...a to som jedla normálne a pila vela vody ... takze s tým zacnem znova asi ..a budem chodit na korcule aj ...a cvicit ..ale jest budem nromálne . 🙂)) 😀

penelope999
7. júl 2012

Mne sa tento druh tabletiek veľmi páči 🙂 Na 100% pri ich užívaní schudneme, keď ako pekný bonus k tomu, budeme každý deň cvičiť a zdravo sa stravovať :DDDD To ako v tej rozprávke, kde típek hovorí, že vie uvariť výbornú polievku iba z jedného kameňa - len do nej treba zeleninu, zemiaky a sol :D :DDD

ylonka
8. júl 2012

Ja som Vám v mojom príspevku písala, kde mate zaslať celú neotvorené flaštičku a napísať REKLAMÁCIA
a po niekoľkých mailoch otravovania Vám zašlu aj peniaze. Mne prišli len za 1 fľaštičku t.j. 33 Euro, aspoň niečo.