icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

evickalv
9. júl 2012

@ylonka Ahoj Ylonka, môžeš mi napísať akým spôsobom mám dostať naspäť peniaze za flaštičku? Užila som jedno balenie a vôbec nič a druhé mi ostalo neotvorené.
Ďakujem ti.

saab93
9. júl 2012

Dobrý deň všetkým, chcela by som Vám len povedať, že už som využívala skoro celé dve balenia a nič!!!!!!!!!! Zase som sa dala oblbnúť a dostali ma o peniaze. Takže, ak nechcete prísť o peniaze, neobjednávajte si to. 😠

saab93
9. júl 2012

@sasurin veľmi pekne by som poprosila tú adresu, to bude asi posledné čo vyskúšam a koniec, lebo nič zatiaľ nezabralo.

ylonka
9. júl 2012

@evickalv Ahoj Evička, ja som písala maily na chargeback@lifesisters.com, napísali mi aby som nepoužitú fľaštičku zaslala na kuriesku službu odkiaľ prišli. ja som mala GEIS na Pantoch 11 Bratislava a ku fľaštičke napíš Reklamácia, že si neschudla atď. Oni mi potom zaslali odpoveď, že peniaze mi pošlu s Western Union t.j.poštou. Prišli mi aj podklady ako mám peniaze prevziať. Dostala som naspäť 33 E. Len buď neodbitná a stále píš na ten mail čo som ti dala. Ahoj a prajem ti úspech

boba0013
9. júl 2012

@sasurin posielam svoj @ janak.grisnikova@gmail.com dakujem

boba0013
9. júl 2012

@sasurin posielam mail janka.grisnikova@gmail.com dakujem

katka503
9. júl 2012

Užívam tabletky už tretí týždeň,cvičím,nejem sladké a držím dietu a schudla som len 5 kíl,čakala som od toho viac.Neviem kde robím chybu,keď som čítala veľa komentárov aký je to zázrak.☹

motilik1979
10. júl 2012

ahojte kto by mal zaujem o carallumu mam 48 tabliet a predam za 20€ aj s poštou pište na motilik1979@azet.sk ,

jarcus
10. júl 2012

Ahoj, mam záujem sa porozprávať s Helenkou moj e-mail je... lady.jarcus@centrum.sk

leonberger
11. júl 2012

tak dosla mi ta caralluma beriem ju od nedele uvidime ci to pomoze 🙂

berunka08
Odpoveď bola odstránená
rastikovalucka
11. júl 2012

tridsat ludi napise ze neschudlo, jedna ze schudla, tak kde je pravda?

gabillein
11. júl 2012
gabillein
11. júl 2012

kúpila som si 1 balenie.malo tam byť 50 tabliet ale bolo ich tam iba 30.povedala som si že som si len zle prečítala reklamu pri nákupe a začala som užívať prípravok.kúpila som si bicykel a trocha som sa obmedzovala aj v jedení ale prešli 2 týždne a moja váha ukázala o kilo viac.mám 61kg a neberiem to za tragédiu.chcela som schudnúť iba 5 kg.je to váha na ktorú som zvyknutá.polovicu balenia posielam naspäť a som zvedavá či mi budú vrátené peniaze.nechcem nikoho odradiť.možno je to individuálne.

renata123456
12. júl 2012

@falbalalala pomohlo to prosím?

majka269
12. júl 2012

@katka503 ahoj katka to si sctudla asi len z tej diety ..alebo neviem ..a piješ aj vela vody pri tom ?? 😉

majka269
12. júl 2012

Podla mna ked clovek chudne nemal by sa od niecoho obmedzovať radčej cvicit a pit vela vody lebo co myslite ze celý zivot budete stále tak jest ?? Omyl urcite nie a ako náhle pridáte do stravy to co ste nejedli tak bum bác a kilá su naspeť + ešte s niekoľkými navyše. Takže mozete chudnut ale neobmedzovaťa sa niako moc ale radčej cvicit pretože pekná postava vam z neba nespadne.... :D

regotka
12. júl 2012

@sasurin ,ahoj,myslim,tvoje chudnutie znie rozumnejsie,ako tie tabletky drahe,poradis?

themalborka354
12. júl 2012

Zdravím, videla som na internete reklamu na CARALLUMA. Veľmi váham či si mám prípravok objednať, či to nieje nejaký podvod. Jediná stránka na ktorej som našla objednávku tohto produktu je http://www.topcaralluma.com/sk2/ . Máte s tým niekto skúsenosti ?? Nie je to najmenej peňazí preto nechcem riskovať. linda

nuroska
12. júl 2012

@sasurin ahoj, bola by som veľmi rada keby som mohla kontaktovať vašu kamošku o tých produktov,ktorých ste schudli.....dakujem...nuroska1@azet.sk..pekný večer a dakujem pekne....

dido2277
13. júl 2012

Caralluma je znovu niečo na čom niekto zarobí reklamou. Kupili sme jedno balenie a neschudli ani gram a to si naozaj davame pozor čo zjeme a koľko- a ešte aj cvičíme. 😖 😨
Je to hluposť Škoda penazí.

darida1
14. júl 2012

@sasurin ahoj a môžu sa to produkty aj keď kojím? môj mail darida1@azet.sk

vrabcicaa
14. júl 2012

@boza571467 mohla by som ta poprosit ake je tam zlozenie vyrobku,dakujem,mam celiakiu tak si tam nieje nahodou lepok a lebo nejake ecka chcem vediet

tanulka12345
14. júl 2012

Ahojte vsetci ! prosím váas tých ktorý sa v tomto vyznaju je tento liek skodlivý pre dospievajucich? dakujem krasne ya rýchlu odpowed

mirinda4441
15. júl 2012

@sasurin ahoj, môj mail je mirinda4441@azet.sk, dáš ho Helenke? chcela by som schudnúť a rada, by som sa s ňou poradiť. Ďakujem.

terka_bp
15. júl 2012

Dobrý večer....ja som ich akurát objednala,zaujalo ma to pretože podla fotiek a komentárov pod nimi to vyzeralo slubne tak som sa asi unáhlila a objednala,teraz čítam vaš príspevky a neviem čo dodať.Vážne uvažujem že objednávku zruším 😢

bijana
15. júl 2012

@ stania81
AHOJ .MAM SKUSENOST A MOZEM TI POVEDAT ZE SU DOBRE JA SI TIEZ OBJEDNAVAM UZ DRUHE BALENIE, SU VELMI DOBRE ASPOM MNE ,NEMALA SOM VOBEC CHUT DO JEDLA ,.ALE MNE VA VAHE NIC NEUBUDLO ALE NA OBJEME BRUCHA ANO , NEMERALA SOM SA, ALE JE TO VIDNO UZ PO TROCH TYZDNOCH.JE TO DOBRE . VISKUSAJ BUDES RADA.

ylonka
16. júl 2012

@bijana tak tomu neverím a nič iné nerobiš len ješ tie tablety? Ylonka 😖

zuzankam29
16. júl 2012

@sasurin posli mi prosím ta kontakt na tú Helenku, vdaka 🙂 moj mail je zuzankam29@gmail.com 😉

ena89
16. júl 2012

sasurin môžem aj ja poprosiť kontakt na pani Helenku? Ďakujem môj mail murinakova@brnet.sk 🙂