icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

kajkosilvika
19. máj 2012

@sasurin
dobry den, mozem Vas poprosit o ten kontakt na p. Helenku, dakujem, majte sa pekne, Silvia
e-mail: silvia.grilling@gmail.com

brianuska
19. máj 2012

ahojte, ja som si to tiež objednala, je to pravda, že nie je tam adresa, kam sa to dá vrátiť, je možné robiť storno pokiaľ to nie je dodané, alebo pri doručení neprevziať .....

ollys
19. máj 2012

@sasurin
prosim ta mohla by si mi poslat kontakt na tu kompetnetnu osobu ohladne tych spominanych tabletiek.
Dakujem.

marjas
19. máj 2012

prosila by som info o tých pilulkách na chudnutie od helenky. dakujem. majkaj@azet.sk 😵

marjas
19. máj 2012

@sasurin prosila by som info o tých pilulkách od helenky. dakujem. majkaj@azet.sk 😵 😉

lubustek
19. máj 2012

ja som si ich tiež kúpila a som zvedavá či pomôžu!! 😀

lubustek
19. máj 2012

@tutinka11
aj mne včera prišli ......ja som ich začala brať až dnes ráno a teraz je 22.45h. a mne sa nechce spať ....
tak uvidím či zatvorím oči... 🙂

aninapomaranc
20. máj 2012

Ahoj, stránku som našla keď som si chcela pozrieť mail na szm. Sú tam upozornenia a ponuky nad prihlasovacími údajmi, tak som na to náhodou klikla a prečítala. Dnes je tretí deň a zatiaľ som spala ako drevo. Brala som to len ráno preto to asi nepôsobilo na spánok. Ale dnes vyskúšam aj neskôr pred obedom. Som veľká kávičkarka ale včera som mala len dve kávy čo je u mňa veľká záhada. haha

erika2959
20. máj 2012

ahojte, ja ich uz beriem 4.den dvakrat denne a este som zo spankom nemala problemy. chchem sa vas spytat aky minimalny pitny rezim dodrziavate??? ja sa snazim tak 2-3l za den. chcem sa spytat tych co uz dlhsie to beru po akej dobe citili ubytok na hmotnosti alebo v cm??? dakujem ahojte a pekny den

majulik132
20. máj 2012

@lydusa22 ...platíš kuriérovi ked ti to donesie....

mirkam23
20. máj 2012

Tabletky jem už 4 dni, neprejedám sa, cvičím - zatiaľ úbytok váhy žiadny...

dudrosko3
20. máj 2012

By som chcela vedieť ako dlho sa musia užívať a či stačí jedno balenie a či je v nom 50tabl. a kolko by to stálo, dakujem!

strapulkabb
20. máj 2012

@sasurin Ahoj, tu je môj mejl: anita.lenarova@centrum.sk, pošli ho prosím Helenke ....Ďakujem

tavi
20. máj 2012

@sasurin
dobrý deň, prosim ťa, aj ja mám záujem o produkty na schudnutie - lalova@post.sk
ďakujem, pekný večer.

adka.baby
20. máj 2012

@sasurin ahoj ahoj prosim ťa pekne pošleš môj mail pani Helenke,potrebujem schudnuť,už som si skoro objednala Caralumu,ale tvoj príspevok ma odradil,dakujem pekne za pomoc. mail adka.baby@centrum.sk

berunka08
20. máj 2012

baby aj ja som sa dala na tie tabletky teda ešte sú len na ceste ku mne ale neviem neviem, pri dvoch deťoch síce moc nejem ale nemám ani čas behať do posilovne ani cvičiť takže pohyb mám len okolo nich, tak dúfam, že tabletky mi dodajú aspom energiu ísť si večer zabehať, lebo ja neverím, že môže niekto schudnúť bez cvičenia a upravenia stravy, dala som sa aj na delenú stravu, týždeň sa držím a ešte tabletky a cvičenie a hádam niečo zhodím, potom napíšem výsledky .... 🙂 ak to vydrží 😵

kukuc2
21. máj 2012

@boza571467 dobry tak ako ste na tom? kilecka ubudaju? 🙂

synku
21. máj 2012

@sasurin Môžem aj ja poprosiť o tento tip na chudnutie ? petronius@szm.sk

jansticka
21. máj 2012

@sasurin ja by som to prijala. keby mi to pomohlo bola by som straaaasne moc rada! 🙂

maya28
21. máj 2012

ahoj taj aj mne dnes dosli 2balenia som zvedava ci to naozaj funguje 😒

liana516
21. máj 2012

S Herbalife som schudla za 3 mesiace 8 kg. V pohode. Treba dodržiavať to, čo ti radia a byť s nimi v kontakte. Bola som spokojná, ale treba sa trochu aj hýbať, bez pohybu nič nejde. 🙂

lickana
21. máj 2012

@erika2959 v zložení je udávané koľko mg Caralluma fimbriata ?

lenula242
21. máj 2012

ahojte ja som začala včera s tabletkami Caralluma upravila som si stravu jem zeleninu a ovocie, ked sa tu slečna pytala je ich v baličku 60 zatial sa mi zda ze znižuju chuť do jedla pretože nemam vobec chuť do jedla čo je moj najvačší problém. je tu ešte niketo kto ich užíva že by mi povedal ako funguju tabletky na vas pripadne kollko ste schudli za aku dobu a ako sa stravujete každa rada cena 🙂

falbalalala
21. máj 2012

@almavija ahoj prosim ta neobjednavaj si to!!! je to uplny podvrh, mamina si dala dnes prvu tabletku a bolo jej z toho dost zle, zarucuju vratenie penazi ale nie je sa kam odvolat nie je tam ziadna spatna adresa 😖

falbalalala
21. máj 2012

@lenula242 ahoj, my sme to zabalili hned v prvy den, pretoze sme mali z toho neprijemne pocity, busenie srdca a zahmlievanie pred ocami

falbalalala
21. máj 2012

@veronikale presne tak je to len dalsie velke klamstvo!!! NENECHAJTE SA NACHYTAT TAK AKO JA!!!

lenula242
21. máj 2012

@falbalalala ja uz to mam prave doma takze uz to jedine vratit uzivam to druhy den ale to bušenie srdca fakt sedi

lubustek
21. máj 2012

ahojte, ja tabletky beriem 4 deň a môžem Vám povedať ,že mne zaberajú!! upravila som stravu .....
vyhodila som chleba,pečivo,cukry a prílohy ....a schudla som už 2 kg....neviem koľko centimetrov mi zmizlo
ale dnes som si všimla,že mám voľnejšie nohavice....dúfam,že to pôjde takto ďalej ....chcela by som schudnúť
ešte 8kg. tak si konečne kúpim plavky.... 😀 ja nemám žiadne bušenie srdca ale možno tie tabletky pôsobia na každého inač. Jedine mám problém zo spaním ....menej spím a mám toľko energie ,že neviem čo s tým...... 😎

lubustek
21. máj 2012

@berunka08
ja som asi na tom rovnako.....a schudla som 2 kg za 4dni.....

elva89
21. máj 2012

@sasurin
ahoj ja som spravila malu chybu dnes som si objednavala Caralluma balicek ale dala som zle cislo telefonu ako sa to da zmenit. vies mi poradit aj ty ?