Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
ahojte, ja som si to tiež objednala, je to pravda, že nie je tam adresa, kam sa to dá vrátiť, je možné robiť storno pokiaľ to nie je dodané, alebo pri doručení neprevziať .....
ja som si ich tiež kúpila a som zvedavá či pomôžu!! 😀
Ahoj, stránku som našla keď som si chcela pozrieť mail na szm. Sú tam upozornenia a ponuky nad prihlasovacími údajmi, tak som na to náhodou klikla a prečítala. Dnes je tretí deň a zatiaľ som spala ako drevo. Brala som to len ráno preto to asi nepôsobilo na spánok. Ale dnes vyskúšam aj neskôr pred obedom. Som veľká kávičkarka ale včera som mala len dve kávy čo je u mňa veľká záhada. haha
ahojte, ja ich uz beriem 4.den dvakrat denne a este som zo spankom nemala problemy. chchem sa vas spytat aky minimalny pitny rezim dodrziavate??? ja sa snazim tak 2-3l za den. chcem sa spytat tych co uz dlhsie to beru po akej dobe citili ubytok na hmotnosti alebo v cm??? dakujem ahojte a pekny den
@lydusa22 ...platíš kuriérovi ked ti to donesie....
Tabletky jem už 4 dni, neprejedám sa, cvičím - zatiaľ úbytok váhy žiadny...
By som chcela vedieť ako dlho sa musia užívať a či stačí jedno balenie a či je v nom 50tabl. a kolko by to stálo, dakujem!
@sasurin Ahoj, tu je môj mejl: anita.lenarova@centrum.sk, pošli ho prosím Helenke ....Ďakujem
@sasurin ahoj ahoj prosim ťa pekne pošleš môj mail pani Helenke,potrebujem schudnuť,už som si skoro objednala Caralumu,ale tvoj príspevok ma odradil,dakujem pekne za pomoc. mail adka.baby@centrum.sk
baby aj ja som sa dala na tie tabletky teda ešte sú len na ceste ku mne ale neviem neviem, pri dvoch deťoch síce moc nejem ale nemám ani čas behať do posilovne ani cvičiť takže pohyb mám len okolo nich, tak dúfam, že tabletky mi dodajú aspom energiu ísť si večer zabehať, lebo ja neverím, že môže niekto schudnúť bez cvičenia a upravenia stravy, dala som sa aj na delenú stravu, týždeň sa držím a ešte tabletky a cvičenie a hádam niečo zhodím, potom napíšem výsledky .... 🙂 ak to vydrží 😵
@boza571467 dobry tak ako ste na tom? kilecka ubudaju? 🙂
ahoj taj aj mne dnes dosli 2balenia som zvedava ci to naozaj funguje 😒
S Herbalife som schudla za 3 mesiace 8 kg. V pohode. Treba dodržiavať to, čo ti radia a byť s nimi v kontakte. Bola som spokojná, ale treba sa trochu aj hýbať, bez pohybu nič nejde. 🙂
ahojte ja som začala včera s tabletkami Caralluma upravila som si stravu jem zeleninu a ovocie, ked sa tu slečna pytala je ich v baličku 60 zatial sa mi zda ze znižuju chuť do jedla pretože nemam vobec chuť do jedla čo je moj najvačší problém. je tu ešte niketo kto ich užíva že by mi povedal ako funguju tabletky na vas pripadne kollko ste schudli za aku dobu a ako sa stravujete každa rada cena 🙂
@almavija ahoj prosim ta neobjednavaj si to!!! je to uplny podvrh, mamina si dala dnes prvu tabletku a bolo jej z toho dost zle, zarucuju vratenie penazi ale nie je sa kam odvolat nie je tam ziadna spatna adresa 😖
@lenula242 ahoj, my sme to zabalili hned v prvy den, pretoze sme mali z toho neprijemne pocity, busenie srdca a zahmlievanie pred ocami
@veronikale presne tak je to len dalsie velke klamstvo!!! NENECHAJTE SA NACHYTAT TAK AKO JA!!!
@falbalalala ja uz to mam prave doma takze uz to jedine vratit uzivam to druhy den ale to bušenie srdca fakt sedi
ahojte, ja tabletky beriem 4 deň a môžem Vám povedať ,že mne zaberajú!! upravila som stravu .....
vyhodila som chleba,pečivo,cukry a prílohy ....a schudla som už 2 kg....neviem koľko centimetrov mi zmizlo
ale dnes som si všimla,že mám voľnejšie nohavice....dúfam,že to pôjde takto ďalej ....chcela by som schudnúť
ešte 8kg. tak si konečne kúpim plavky.... 😀 ja nemám žiadne bušenie srdca ale možno tie tabletky pôsobia na každého inač. Jedine mám problém zo spaním ....menej spím a mám toľko energie ,že neviem čo s tým...... 😎

@sasurin
dobry den, mozem Vas poprosit o ten kontakt na p. Helenku, dakujem, majte sa pekne, Silvia
e-mail: silvia.grilling@gmail.com