Tabletky na chudnutie: Kedy sú vhodné?
Ahojte.
Asi začnem takto.
Nikdy som nebola štíhla, stále som bola gulička.
Ale už sa necítim dobre vo svojom tele už.
Mám 179cm a 130kg.
Môj najväčší problém je nejedenie celý deň a potom večer sa napchať večer alebo druhý deň sa nevládzem dojesť, ak viete čo tým myslím.
Minulý rok v marci som začala cvičiť (fitko), jesť pravidelne, no za 3-4 mesiace mi zišli asi len 3-4 kilá.
Do fitka som chodila tak že mesiac som ťahala jak o život a potom mesiac doma.
Som slobodná mamička a moja mamka čo mu dáva pozor na malého chodí do Nemecka na turnusy.
Viem že existuje liečba od lekára na podporu chudnutia, len neviem akým pacientom sa to odporúča.
A áno viem že len tabletky nepomôžu.
Ale nechcem skončiť ako prvý krát, keď som nevidela výsledky a počúvala som z každej strany, že: vidíš nedala si to. Potom som a tým skončila
Chcem sa do toho pustiť ešte raz a doviesť to do úspešného konca. Hlavne pre svoje zdravie.
svoj problém vieš....takže to nevyriešia žiadne tabletky na chudnutie ale jsť praidelne vyváženo , zdravo.....telo si jednoducho ukladá čo zješ ako zásoby, lebo je v strese kedy zase dostane nejaké živiny....ak by si začala jesť tabletky na chudnutie, nemáš prečo chudnúť, kedže to tvoj príjem je, malé a nepravidelný kalorický príjem....ak ide jesť dieťa, daj mu lyžičku a nech je a nalož si aj ty...dieťa musí vidieť jesť aj teba....ak tam bude sedieť hodinu, bude sedieť hodinu aspom sa samo naučí jesť....
@zuzuliennka1 ďakujem za radY...
Chcem sa do toho pustiť ešte raz a verím v to že s úspešným koncom
@mogaa občas ani on nechce jesť a mama mi vravela že sa nemám čudovať keď nevidí mňa jesť tak aj si myslí že je to normálne
To je somarina ako traky vypracovanie jedalnicka je 50 max 100 eur..ja som platila 55 Eur a mam rocnu dietu kazdy mesiac na konzultacie ku lekarke a musim si pisat co jem a kedy a kolko...taz tu niekto velmi klame...tu sumu das aj za tabletky rovnako

🙂 super, tak pitny rezim ok. Ale ty najma musis jest. Nechaj si poradit od odbornika, najlepsie lekar - dietolog. Mali by ta odvazit, odmerat, dat vazny rozhovor o tvojich navykoch, ako vyzera tvoj den, kedy vstavas, co robis, kedy chodis spat,….a podla toho nastavit jedalnicek.
Mozeme mat dve zeny rovnakej (nad)vahy a vysky, ale staci ze jedna napr. vstava uz o 5:00, a o 7:00 uz sedi v kancelarii, kym ta druha o 7:00 este len vstava a pracuje z domu,.. tak maju obe rozdielne dlhy den, potrebuju si rozdielne nastavit stravu a vsetko,.. a presne s tymito okolnostami ti vie pomoct lekar odbornik. Nie chudnuci jedalnicek a zhrabnut prachy, treba sa pozriet ako vyzeraju tvoje dni, kolko spis, kolko mas pohybu a dalsich 1000 veci pocas dna, ktore na toto vsetko vplyvaju. A naozaj nepotrebujes 400€ na jedalnicek, uplne v pohode bude stacit to, co bezne kupujes, len to treba spravne vyskladat 🙂 ono aj ten keksik k poobednej kave si teoreticky mozes dat, len s vyvazenym jedalnickom a dostatkom energie z neho - na ten keksik vlastne nakoniec ani nebudes vobec mat az taku chut.
Moze ti tu aj 100 zien napisat ako to maju ony, ale ty si ty. 🙂 skus naozaj toho dietologa