Tabletky na chudnutie Meridia

ralka
30. apr 2012

Ahojte baby mate skusenosti s tabletkymi na chudnutie meridia mam totiz problem s vahoupo porode a nie a nie ist dole a hlavne chcela by som zhodit aspon 20kil lebo cez leto sa chystame na dovolenku a este poprosim nenajde sa tu niejaka baba ktora tieto tabletky uzivala a zostalo jej zopar chcela by som to na skusku.DAKUJEM.

gabikagabi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ralka
autor
1. máj 2012

@gabikagabi No aj ja by som ich chcela skusit a tiez som si vsimla ze cena za 96kapsul je 88eur takze ak by si ich tolko nepotrebovala tak by sme sa mohly dohodnut a ty si ich kolko uzivala a kolko si snich s chudla?

gabikagabi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ralka
autor
2. máj 2012

@gabikagabi jasne chcela by som polku a za aku cenu? posles postou potom daj vediet o sebe kolko kilogramov islo dolu

gabikagabi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ralka
autor
3. máj 2012

@gabikagabi ok jasne poslem ti adresu sprave mozes mi to poslat na dobierku ok dakujem.

gabikagabi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angelote26
11. máj 2012

20 kil je dost na schudnutie a ja by som svoje zdravie neriskovala tym, ze budem uzivat tabletky, ktore ktovie preco stiahli z predaja. Ja som schudla vyse 20 kil postupne, teda zdravo a prirodzene. Najprv som to skusala sama, ale clovek sa tak nevie namotivovat. Je to ako vo fitku, ked mas trenera, ovela viac makas a hlavne spravne, pretoze trener ta usmerni, aby si si pri cviceni neublizila. Tak je to aj s vyzivovym poradcom, som s nim nadmieru spokojna. Spravil mi komplet diagnostiku a jem len tie potraviny, ktore mi geneticky pomahaju chudnut, pretoze kazdy organizmus je iny a na kazdeho teda plati nieco ine. Mam jedalnicek zostaveny na mieru a vobec nehladujem, navyse sa citim skvelo. Mozes si o tom precitat na www.svet-zdravia.sk.

sasurin
12. máj 2012

Ahojte ja som za pol roka schudla 13 kg, a to som nedržala žiadnu dietu ani som necvičila, jem 5 krát denne a dodržiavam pitný režim ( 2,5 l vody denne). momentálne som na MD s 3.synčekom - má 2 roky. Okrem toho som si pomáhala produktami čisto prírodnými žiadna chémia - žiadne vedľajšie účinky ( schválil mi to aj môj lekár ked som mu ukázala zloženie produktov) Ak by ste chceli viac informácii o produktoch môžem vám dať kontakt na moju kamarátku Helenku, ktorá mi s tým pomohla a ona vám rada poradí Kto má záujem nech mi napíše do správy svoj email a Helenka sa jej ozve a poradí čo a ako. Konzultácia s Helenkou je zadarmo a produkty nie sú až také drahé ako tie o ktorých píšete tu 🙂

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka21
10. sep 2012

Ahojte dievčence, ktoré ste z BA (bohužiaľ zatiaľ iba v ba) máte čas jednu hodinu do týždňa a chcete chudnúť tak mi napíšte Mám veľmi dobrú skúsenosť so skupinovým chudnutím Je to kurz zdravia, výživy a zdravého chudnutia, žiadne tabletky na chudnutie ak chcete vedieť viac tak IP Je to naozaj účinné ja som takto zhodila už 10kíl.
Alebo ak by ste chceli pribrať pár kíl a vyformovať si postavu tiež vám viem pomôcť🙂

31ma
5. jan 2013

@sasurin Posli kontakt na Helenku ak je to este aktualne

vevericka1122
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blue99
20. mar 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.