icon

Tabletky Weight loss a vaše skúsenosti

mbamb
8. apr 2012

Ahojte,
máte nejaké skúsenosti s tabletkami WEIGHT LOSS?
Čítala som o tom na internete a vyzerajú zaujímavo tak ma to celkom láka 🙂

miselka007
21. aug 2012

@gabriela1987 zatial dakujem za tu Lidu ale teraz nechcem.. je to vela na mna dat hned 30 eur za balenie...ak si odlozim postupne tak by som sa ti potom ozvala.. a aj si pri tej LIDA cvicila nejak a mala nejaku inu stravu? dakujem za odpovede..

miselka007
21. aug 2012

@gabriela1987 prosim ta este jedna otazka, ta LIDA nema nahodou cely nazov ze Lida Daidaihua? lebo take som nasla na nete, krabica v modrom obale a predavaju to 2ks za 33,12 eur.. je to ono? ale nie je to slovenska stranka, dakujem

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
evita860
26. aug 2012

@gabriela1987 ak by som chcela tie tabletky LIDA kde ich zozeniem? alebo tie ine co si pisala ze zaberaju?dakujem

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
evita860
27. aug 2012

@gabriela1987 a cena? a naozaj s tym mas dobre skusenosti?ale ak by som potom chcela si to kupit odkial to zohnam?

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
dulcevida
27. aug 2012

@gabriela1987 Ahoj, nejako som narazila na toto fórum a dosť ma zaujali Tvoje príspevky týkajúce sa tých tabletiek LIDA. Chcela by som sa opýtať, či pri nich treba cvičiť a upravovať si stravu. Ja nie som tučná, len by som chcela zhodiť trošku na bruchu a na stehnách. Stačia mi nejaké 3-4 kilá. A ak by to bolo možné, tak by som si možno kúpila jedno balenie od Teba. Budem rada za odpoveď. Ďakujem... 😉

zuzulik27
27. aug 2012

@gabriela1987 ponukate tieto tabletky aj na inych strankach. ako mame vediet ze ide o original? ze to tiez nie je podvod ktorym sa chcete na ukor ostatnych obohatit? dakujem

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
shofin
31. aug 2012

... áno, tie tabletky sú podvod. Tiež som si ich kúpila. Neschudla som ani kilo. Akurát mi poškodili na žalúdok a musela som ísť k lekárke. Teraz tie lieky ani nemám kam vrátiť. Škoda peňazí, naozaj bolo treba si radšej zaplatiť nejaké fitnes.

kubko
31. aug 2012

Jej kocenky tak mi je luto, ze ste sa dali napalit a este vam to poskodilo zdravie. Ja by som tiez potrebovala zhodit aj 25kg a pripadalo mi to ako sen, ked som to citala a ked som zbadala, ze taky zazrak stoji 37€ vedela som, ze to musi byt podfuk, takyto zazrak keby som vyvinula, tak by som ho predavala za 3000€ a nie za 37€. Poviete si aka mudra, nebojte sa aj ja som sa uz popalila, ked som si pred par rokmi kupila suprovy novy bicyklik pre dcerku za 20€ a doteraz neprisiel tak aspon takto vas potesim.

misa1999
1. sep 2012

JA som si dnes objednala tie tabletky ale vidim ze to je podfuk :( myslite ze ked ich neprevezmem ok kuriera nic sa nestane?

misa1999
1. sep 2012

@gabriela1987
ahoj gabika chcem sa ta opytat myslis ze to nevadi ked to neprevezmem tu objednavku
? dakujem

mirka907
1. sep 2012

sorry baby ze vam sem leziem ale @gabriela1987 forum nema co sluzit na predaj a propagaciu tovarov a sluzieb....z tvojich prispevkov je uplne jasne ze tablety LIDA propagujes a "rozdavas" s umyslom neskorsieho predaja, kedze ako pises propagujes ich aj inde...Odporucam obratit sa na Asmira team a objednat si reklamu, pro profil alebo Mesiac s...
A Vam baby z vlastnej skusenosti odporucam pohyb, idealne beh a nedajte sa zbytocne napalit nejakymi liekmi...ale nejdem mudrovat, kedze nepoznam Vase moznosti, zdravotny stav a podobne....
@hirjak

misa1999
1. sep 2012

@mirka907
Ahoj Mirka ja som si dneska objednala tie tabletky weight loss myslis ze ked isch neprevezmem od kuriera tak to nevadi? Dakujem

mirka907
1. sep 2012

@misa1999 zalezi od podmienok co maju uvedene na stranke...

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
mirka907
1. sep 2012

@gabriela1987 tu nejde o to, ze si niekomu trnom v oku...tu ide o pravidla tohoto portalu, ktore treba dodrziavat...propagujes vyrobok s cielom neskorsieho nazvem to poradenstva a predaja? propagujes, tak potom ides proti pravidlam...bud s tym prestan, zaplat si profi clenstvo alebo nejaku inu formu reklamy...a ak sa ti tieto pravidla nepacia, na co tu ostavat.....aj tak z toho NIC nemas, lebo ako ty tvrdis robis to nezistne...

lienkan
1. sep 2012

Tabletky su podfuk a vymahač penazi - zavolaju vam - pytajú sa ,ci nechcete dve balenia .... nezhodila som ani gram - naletela som 🙂

lienkan
1. sep 2012

@misa1999 neplat to - radsej si odloz na zumbu a podobneee !

muriela
4. sep 2012

No žienky neschudla som nič ,ale prvé dni sa mi podarilo dat dole 3kg ,taká som bola štastná ,ale nakoniec nič.Teraz chcem vrátit obal je tam písané ,že 100%vrátenie penazí ,ale komu?

stani108
5. sep 2012

Ja som z tých tabletiek pribrala 4 kg,nekupujete si ich!!!!!!!!!!!!!!!!

vanesa1880
7. sep 2012

Dobrý večer.Ja som si objednala tieto tabletky pred mesiacom a Nič som neschudla!!!!!!Ako,mám hrozné nervy sama na seba, lebo nadarmo som vyhodila 37eur!!!!Prosím vas,neviete kde sa dajú tieto hlúpe tabletky reklamovat,aby mi poslali peniaze?Písala som tam e-mail ale nikto sa mi neozval...!!!!Samozrejme som naletela ako mnohí z nás ☹

miska2311
10. sep 2012

booze ja som dne sobjednala z a66eur .. a este mi volala aj nejaka slecna ci mam nejake otazky...zo stranky ktorej som objednala boli pozitivne reakcie a tu vsetko negativne....

miska2311
10. sep 2012

a kontakt:Adresa:
AFS LTD
STe 1156 Bp 303
Anjouan, Mutsamudu
Comoros

:(

levik929
12. sep 2012

Zdravím všetkých
TAkže tablety WEIGHT LOSS sú jedno veľké klamstvo!!!!!!!!!!!!!JA som po nich dobre že nepribrala a nie to ešte schudla a to pritom tri krát týždenne cvičím!!!S kilkami to ide teraz už troška ťažšie po mojich dvojčatkách ale radšej sa budem snažiť svojpomocne kolko vládzem ako sa dat ešte raz takto oklamať!!!!Hlavná vec že sľubujú že ak Ti nezaučinkujú že ich možeš vrátiť!!Ale kam???Ked som žiadnu adresu nenašla kam to poslať späť a uplatniť si reklamáciu.Písala som na tu @-mailovú stranku čo som tu našla na papieriku, tak uvidím či mi vôbec odpíšu čo dosť pochybujem!!!Je to proste typický podvod a ja som naletela, čo už učím sa na vlastných chybách!!! ☹ 😠 😠 😠 😠 😠

ninimini
18. sep 2012

@tigrica182 ako sa ti darí s tabletkami.)

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
tigrica182
19. sep 2012

@gabriela1987 za kolko ich predavas???