Telo po pôrode
Ahojte ženy idem si po radu a možno sa aj posťažovať.Som 4mesiace po pôrode.Svoju dcéru milujem najviac na svete a položila by som za ňu aj svoj život.Ale keď sa pozriem do zrkadla je to hrozne.Nehovorím, že pred pôrodom som vyzerala ako bohyňa ale mala som pevné prsia,chudé brucho,pevny zaoblený zadok.A teraz? Prsia ovysnuté,brucho ako cesto,zadok splašteny a strie po celom tele.Bolo pekné bribrať počas pôrodu keďže sa mi predtým nijak nedarilo.Tešila som sa na malú a vedela som ,že moje telo prejde zmenamy,je to moja obäta pre ňu.Ale naozaj mi asi klesá sebavedomie keď sa na seba pozriem.Ako to ,že modelký,herečky ,slávne osobnosti ale aj bezne ženy vyzerajú po pôrode tak pekne to naozaj prešli toľkými plastickými operáciami? Ja sa dokonca bojím aké to bude v lete keď si dám plavky.😀
@lara45 ahoj musis si zvyknúť ja som mala dieťa v 20 rokoch,vaha po pôrode ako predtým ale brusko boky a nohy strie , tiež ma to trápilo keďže som bola este mladá ale nejako som si časom zvykla. Povedala som si ze uz to nezmenim a je hlavne ze mam zdravé dieťa.

@lara45 nevšímaj si hlúposti, niektoré komentáre ani netreba riesit. Pravdaže to riešia takmer všetky mamicky... Fakt je, že sa ti telíčko aj z časti dá znova dokopy. Ja ked som sa videla pár hodín po porode v zrkadle, tak som bola úplne hotová. Treba tomu dat čas. Ale samozrejme cvičenie veľa spraví. Myslela som si, že hneď po šestonedelia začnem cvičiť... Ale bolo to ešte skoro.