Tipy na zdravé proteínové snacky a vitamínové doplnky
Ahojte, je tu niekto kto sa venuje a celkovo sa vyzná v zdravej strave a podobne? Išlo by hlavne o nejaké proteiny, snacky a tak. Chcem začať cvičiť + zlepšiť stravu, ci mate aj nejake tipy na proteinove jogurty (ktoré su naozaj dobré a neklamú, tyčinky… a rozne taketo. Rada by som si na to najala kouča ale nemám tolko peňazí, len chcem tipy na rôzne značky proteinov alebo vitamínov doplnkov stravy a celkovo niečo na cvičenie. Budem velmi vďačna ak poradite kedže dnešnej dobe na všetko nalepsia FIT, alebo BIO a pritom to má xy cukru tuku atď
@lujza123 ano prerursovany post som mala namysli
@lujza123 mne to skvelo upravilo travenie to dlhsie okno, kedy nejem, cize za mna urcite odporucam. Zacinala som s prvym jedlom o 10h a koncila o 18h, teraz som uz schopna si to okno, kedy sa prijima strava aj skratit a citim sa este lepsie. Cize urcite to ma zmysel nechat telu riadne cas vsetko uplne stravit a nezatazovat ho neustale jedlom.
Kupujem hocijake
Proteinove pudingy co su v akcii
Tycinky biotech usa v tescu
Cookies z gymbeam
Vobec to nieje o snackoch!
Na tie proteinove snacky ako tycinky a pudingy si treba dat pozor, vatsinou maju v sebe velmi vela cukru, eciek a tych bielkovin az take zavratne mnozstvo nemaju 🙂 ako snack si daj radsej biely grecky jogurt, skyr, tvaroh, atd.

@balerina2025
@lucia13022023
To nejesť po 18.00 podľa mňa funguje na spôsob prerušovaneho pôstu… Skráti dobu kedy človek je a predĺži čas kedy telo neprijma nic a ma čas to všetko stráviť. Navyše veľa ľudí ma problem s večerným vyjedaním, zobkanim pri TV a pod takže ked ma o 18 tej stopku nešpekuluje zbytočne večer ..
Kalorie sú sice rovnaké, ale trávenie/ metabolizmus majú ľudia rôzny v závislosti od pohlavia, veku atd … Mladý človek môže jesť hocičo hocikedy ale ako starne metabolizmus sa meni, spomaľuje
Preto sa aj prerušovaný pôst aj nejesť večer teší toľkej popularite medzi ľuďmi, lebo to naozaj funguje, ale iba koli času ktoré dostane telo na úplne strávenie jedla