Užívali ste Ozempic?
@ladyblonde je tu už X diskusii na túto tému.. ak nemáš vôľu schudnúť sama, tak je jedno čo do seba napcháš, kilá sa ti vrátia v raz takej podobe 🙃
@dominikaakinimod ozaj bol potrebny tento komentar?!
@denkabemommy pytam sa či je tu niejaka osoba, nabuduce lepšie odpovedať len na otazku. Ďakujem 🍀
@denkabemommy odveci
@ladyblonde ten komentar nebol žiadna urážka a bol napísaný slušne mozno ani neviete čo ozempic moze urobit s človekom ktoremu všetko funguje spravne...
@ladyblonde tiez nechapem, preco taka reakcia. Resp chapem, chcela si len skusenost a nepaci sa ti, ked ta upozornila nato, ze to je liek. Nuz ale @dominikaakinimod napisala pravdu. Ozempic je liek viazany na lekarsky predpis urceny diabetikom. Nie je to cukrik na chudnutie. Ci sa ti to paci alebo nie tak to je. Vies o tom, ze mal vypadok? Ze chori diabetici ho nevedeli zohnat lebo si ho niekto akurat pichal na chudnutie?
Este aj to zavidite, ze niekto si zabezpeci ozempic a schudne….
@juliacenc nie nezavidim. Ale nie je vporiadku brat taketo lieky len za ucelom chudnutia. To nevravim o tom, ze ako si ho vybavi ? Lebo to tiez nie je zrejme s kostolnym poriadkom. A len tak mimochodom pracovala som v lekarni. Videla som tych pacosov, co sme ich museli otacat lebo liek sme im nevedeli objednat a oni tym padom nemali liecbu .... ale jasne jasne ..závidíme..ach boze
@juliacenc tak to ideme ospravedlnovat? Lebo cely svet tak mozem aj ja ? Nespravne je to vsade. Ci tu alebo tam. Je to liek nie cukrik. Autorke to moze ublizit. Lieky maju neziaduce ucinky. To nie o tom, ze vybavim si.. to je o tom ze to moze ublizit. Nie je to strepsils. A to nevravim o tych chorych ktori sa k lieku nedostanu. Mozno by ti trebalo zazit babku diabeticku co hlada liek a nedostane sa k nemu... a ano aj kvoli tomu celemu svetu. Lebo takto sa tie lieky nedostanú kam treba ale tam kde netreba a tym padom ich nie je dost pre tych co potrebuju. Ale my zavidime
@juliacenc nezavidim. Ked autorka chce a zozenie si. Nech si da kolko chce. Len mi je luto tych chorych ludi, ktori sa potom k lieku nedostanu lebo sa zneuziva za jeho vedlajsie ucinku. Lenze o tomto ani kopa ludi nevie. Ska naco. Hlavne, ze mam ja. To nevravim o tom, ze by som sa bala si to len tak pichat. Inak tych tem o tom je ti dost. Staci pohladat
@juliacenc asi... a mozno nevie...ruku do ohna by som zato nedala... nech si robi co chce. Alebo bolo by fajn myslieť aj na dosledky svojho konania a nevidiet len seba ( a ked uz, mysliet aj na svoje zdravie, ked to clovek uz chce do seba pichat). Ako som pisala a zrejme musim znova. Jedna sa o liek, ktory mal vypadok. Cize pacienti nemali svoju liečbu...ako by sa inym pacilo byt chory a nemoct zohnat liek, ktory potrebujem...
@ladyblonde moja mama si pichá ozempic. Ale má cukrovku ,už dlhé roky....
A je mi až zle z takých žien ,ktoré si to zháňajú na čierno a idú vďaka tomu ,,chudnúť" lebo bolo obdobie kedy mama ten liek na predpis nemohla zohnať,museli vymýšľať náhradu poprípade slabšie brat,pretože je u nás super trend -chudnutie ...mne to hlava neberie...
@juliacenc naozaj autorke závidieť nemusím. Som rada, že som sa nikdy nedostala do fázy vo svojom živote, kedy by som tak zúfalo potrebovala schudnúť, až by som stratila zdravý rozum 🤷🏼♀️

@ladyblonde ozempic sa pouziva na liecbu cukrovky nie na chudnutie 🫣🫣