icon

V lete som pribrala

23. aug 2025

Omg za leto som pribrala 5kg,moja chyba zmrzky,opekačky, drink a hop 5kg plus.....so.sama?? Ci aj vy v lete preberieme?

Strana
z2
anonym_aac367
23. aug 2025

Aj ja od septembra som isla chudnut kupila som si aj zanzisan..ze zacinam cvicit, a dajak mi divne bolo ze sa do ničoho nemestim a meškala mi MS 8 dni a dve čiarky 😆 takze som dochudla🤭

laurinka27
23. aug 2025

Ja som nepribrala, lebo nepriberám nikdy, bez ohľadu na stravu. 🤐

kavasmliekom
23. aug 2025

@anonym_autor nie, snažím sa jesť všetko s mierou.

maminkadeticiek
23. aug 2025
@anonym_aac367

Aj ja od septembra som isla chudnut kupila som si aj zanzisan..ze zacinam cvicit, a dajak mi divne bolo ze sa do ničoho nemestim a meškala mi MS 8 dni a dve čiarky 😆 takze som dochudla🤭

@anonym_aac367 Co je zanzisan?

martinka13
23. aug 2025

Bla bla bla. Áno. V lete vždy priberiem.... AI, opekačky, žúry. V septembri to dám zas dole...

lenka.25
23. aug 2025

Ja v lete vždy schudnem . Prejedať sa neprejedam , ale drinky idu teda viac ako bezne , ale keď je teplo , tak mi nechuti jesť , tak sa to aspoň vykompenzuje .

anonym_2afce1
23. aug 2025

@anonym_autor chcelo by to začať cvičiť a potom nebudeš priberať ani z opekačky

anonym_2afce1
23. aug 2025
@lenka.25

Ja v lete vždy schudnem . Prejedať sa neprejedam , ale drinky idu teda viac ako bezne , ale keď je teplo , tak mi nechuti jesť , tak sa to aspoň vykompenzuje .

@lenka.25 mám to podobne, tiež nejem veľa v lete a hlavne sa hýbem viac, plávanie a pod.

zuzubb007
23. aug 2025

Kilo sa mi bežné stane, lebo sa opustim a prežieram, ale 5 kilo je teda dosť extrém, už len začať cvičiť a stravu a za tri mesiace to máš dole, viem kruté rýchlo sa priberie horšie schudne

autor
23. aug 2025
@anonym_2afce1

@anonym_autor chcelo by to začať cvičiť a potom nebudeš priberať ani z opekačky

@anonym_2afce1 pravda len po 45 to ide tazko

zuzinka888
23. aug 2025
@maminkadeticiek

@maminkadeticiek aplikacia na cvicenie- cvicil aj Maros Molnar z premien+ jeho manzelka a vela inych. Mozes si vybrat ci ides silovo, aerobik, jogu, nieco ako pilates...

ariannazara
23. aug 2025
@maminkadeticiek

@maminkadeticiek aplikácia na cvicenie

lenka.25
23. aug 2025
@anonym_2afce1

@lenka.25 mám to podobne, tiež nejem veľa v lete a hlavne sa hýbem viac, plávanie a pod.

@anonym_2afce1 my preto ani nechodíme na AI dovolenky . Na čo ? Mne je iba zle , keď sa pozerám , ako ľudia žerú do bezvedomia , lebo to majú v cene 🫣. My mame pobyty vždy iba s raňajkami a už to mám na cely deň pokazený , keď tam prídu niektorí a tlačia ako keby nikdy nejedli .

mandzula
23. aug 2025

Nie, nepriberiem ani v lete, ani v zime, ani cez Vianoce, ani na all inclusive dovolenke... lebo nechcem. Kedze si spomenula vek, spomeniem aj ja - 44.

tilly
23. aug 2025

Každé leto priberiem. V septembri zhodim. Ale zas nie 5kg. Tak 2-3 max.

anonym_2afce1
23. aug 2025
@lenka.25

@anonym_2afce1 my preto ani nechodíme na AI dovolenky . Na čo ? Mne je iba zle , keď sa pozerám , ako ľudia žerú do bezvedomia , lebo to majú v cene 🫣. My mame pobyty vždy iba s raňajkami a už to mám na cely deň pokazený , keď tam prídu niektorí a tlačia ako keby nikdy nejedli .

@lenka.25 ja mám práveže rada all inclusive dovolenky, lebo si vyberám čo môžem jesť a naberiem si koľko zjem a hlavne jem pravidelne, ostatných ľudí si nevšímam 😁 nechsi jedia koľko chcú a čo chcú, mne je len ľúto jedla, keď si naberú kopec a nezjedia to 😏

anonym_2afce1
23. aug 2025

a za tie aj miniem menej ako tie s raňajkami iba, ale obe majú niečo do seba 😁

lenka.25
23. aug 2025
@anonym_2afce1

@lenka.25 ja mám práveže rada all inclusive dovolenky, lebo si vyberám čo môžem jesť a naberiem si koľko zjem a hlavne jem pravidelne, ostatných ľudí si nevšímam 😁 nechsi jedia koľko chcú a čo chcú, mne je len ľúto jedla, keď si naberú kopec a nezjedia to 😏

@anonym_2afce1 tak či chcem , či nechcem , to sa proste niekedy nedá si to nevšimnúť . Ale jasne , že to nerobia všetci . Ale je ich dosť a mna vtedy aj chuť prechádza . Naložia si tal , že im to padá z taniera. No za mna je to hnus

tenerifka
23. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_2afce1 pravda len po 45 to ide tazko

@anonym_autor asi ano….som na dovolenke a hrozim sa momenti, ked si budem musiet obliect nohavice do prace

anonym_ccfa43
23. aug 2025

@anonym_autor Nie. Nepriberam. Mam 38 rokov, 2 deti a vahu ako na strednej skole 60kg.

maminkadeticiek
23. aug 2025
@zuzinka888

@maminkadeticiek aplikacia na cvicenie- cvicil aj Maros Molnar z premien+ jeho manzelka a vela inych. Mozes si vybrat ci ides silovo, aerobik, jogu, nieco ako pilates...

@zuzinka888 Platena?

lucia13022023
23. aug 2025

Ee schudla som😅 ale to je asi prvé leto, čo som schudla, inak vždy priberiem ale nie veľa.. A nie je to tuk, je to len voda, soľ atď z nezdravých jedál ktoré jem v lete častejšie ako v zime 🤭

snowflakenel
23. aug 2025

Ked som bola.mladsia,vzdy som pribrala. Teraz si vahu musim strazit, mam po 40- ke. Nasatastie mam tych 55-56 kg. Ale.trebalo by este zapracovat na.bruchu.

zuzinka888
23. aug 2025
@maminkadeticiek

@zuzinka888 Platena?

@maminkadeticiek samozrenme- ty by si pracovala desistky hodin zadarmo?

michaela329
23. aug 2025

Nie, nepriberám, lebo sa stravujem ako po celý rok - veď aj na grilovacke sa dá jesť rozumne a naplánovať si to do celodennej stravy. A mám 40, v januári som dokonca rodila.

lasona
23. aug 2025

Váhu si držím. Mierne kolíše 0.5kg až 1kg hore, dole. Cítim sa tam fajn

dismonika
23. aug 2025

V lete sa mi práve podarilo 5 kg schudnúť. Cielene stravou a cvičením. Ešte by som 5 kg chcela dať dole. Tiež už mám po 40 a musím si dávať pozor. Počas roka som pribrala, tak teraz si to musím odmakať...

tenerifka
23. aug 2025

U mña je to tak, ze ked chodim do prace, tak na veceru mam len vodu, lebo nemam kedy sa najest a koncim najskor o 22,00 h. A to uz pridem domov a rovno do postele.
Na dovolenke idem s muzom na veceru, a je blbe len sediet a pozerat sa, ako je.
Ale nebude to viac ako 2kg, to sa rychlo upravi....

elia9
23. aug 2025

Áno, pribrala asi 2 kg, ale už cvičím a davam si pozor na jedálniček 😁🙂

billy_jean
24. aug 2025

V lete jem viac šalátov, ovocia, zeleniny a ľahkých jedál. Som viac smädná ako hladná. A v lete sa viac hýbem, bicykel, korčule, plávanie, prechádzky. Čiže nie, ja cez leto nepriberiem, skôr v zime (Vianoce).

Strana
z2