V lete som pribrala
Omg za leto som pribrala 5kg,moja chyba zmrzky,opekačky, drink a hop 5kg plus.....so.sama?? Ci aj vy v lete preberieme?
5 kg je príliš veľa za dva mesiace, to by som sa musela veľmi prejedať aby mi toľko pribudlo. Pokojne idem na grilovačku aj na zmrzlinu ale to neznamená, že tak jem každý deň. Váhu mám približne rovnakú ako pred letom.
@anonym_autor nie si sama, tiež som pribrala. 🤭
@anonym_285 môže byt ale ja som to fakt preháňali....ani nie tak jedlo ako zmr,lu ky a koktaily....
Nie nepribrala som. Držím si váhu 🙂 ale teda neprezieram sa
Ja som išla na začiatku leta časť cesty hrdinov SNP - 3 týždne vkuse turistika 20-35km denne, s 20kg batohom na chrbte, jedlo len čo si odnesiem. Všetci hovoria ako pri tom schudli, ja som došla domov o 3kg ťažšia. Už prešlo vyše mesiaca a stále mám o tie 3kg viac takže to nebola len zadržaná voda (a svaly tiež nie). Mám 43 rokov a asi pred 2 rokmi som náhle začala mať strašnú tendenciu priberať, pritom športujem viac ako predtým, stravu mám tiež lepšiu - zmenili sa mi chute, prestalo mi chutiť sladké, z mastného mi býva zle takže to už vôbec nejem... Zdravotne som vraj úplne ok ale tomu priberaniu neviem zabrániť. A táto turistika ma už úplne naštvala. Každý na mňa pozerá akoby som bola nejaká pažravá lenivá a pritom to vôbec nie je pravda.

Na al dovolenke som tento rok schudla skoro dve kilá 😂 ale potom som to dohnala