Váha mi nejde dole
Mam 34 rokov a 97 kíl, už minim mesiac sa snažím schudnúť, síce aj predtým a váha nie a nie dole, ani cm, nejem pečivo, nejem sladké, upravila som stravu, jem pravidelne menšie porcie, každý druhý deň bicyklujem cca 20 km, užívam chróm, čaj na odvodnenie, pijem 2 l vody a nič už som zufala
@barborachors prosim ta neblazni….! 8kg za mesiac nie je dlhodobo udrzatelna vec. To to povie kazdy normalny clovek. Ak tvrdo cvicis,potrebujes aj SACHARIDY- ryzu zemiaky cestoviny aj pecivo. To su uplne keci,ze nie. Bez sacharidov v primeranom mnozstve proste neschudne clovek dlhodobo.
@barborachors Tak to je obdivuhodné. Klobúk dole. Len nie všetci to žiaľ vieme vydržať tak žiť navždy. Lebo čo si ri opísala nemôže sa jesť nič normálne a ani z mierou. Áno takto som schudla aj ja. Ale po čase keď mi začalo chutiť som začala len sem tam to a hen to a po čase kilá išli späť. Je to ťažké nejesť čo zvyšok rodiny. A keď vidíš všade a všetko sa točí okolo jedla a dobrého jedla,koláčikov,pizze a podobne 😅 A to varim veľa aj zdravé jedlá ale proste aj veľa klasiky pre troch chlapov.