icon

Váha mi stagnuje

20. aug 2025

Krasny vecer dámy,
snazim sa schudnut 10kil,ale vahu mam uplne ako zaseknutu
Stojim na tej istej uz styri mesiace. Myslite,ze to prehanan s kaloriami? Cvicim pravidelne, pohybu mam dost.

autor
20. aug 2025

@anonym_autor vek 31, vyska 167, vaha 81.5

lenkit
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vek 31, vyska 167, vaha 81.5

@anonym_autor skus nam napísať aj to, čo jedávaš a ako vyzerá tvoj bežný deň 🙂

biba_18
20. aug 2025

ale keď športuješ tak už si mohla stihnúť aj tuk za svaly vymeniť 🤷‍♀️

autor
21. aug 2025
@biba_18

ale keď športuješ tak už si mohla stihnúť aj tuk za svaly vymeniť 🤷‍♀️

@biba_18 mierne áno, to vidim. Ale to.stojace cislo sa mi nepáči,viem,ze mam riesit cm ,ale ked mna to tak sere

autor
21. aug 2025
@lenkit

@anonym_autor skus nam napísať aj to, čo jedávaš a ako vyzerá tvoj bežný deň 🙂

@lenkit bezny den - vstanem,dam si kavu - cappucino,latte - bez cukru, urobim si presso a napenim mlieko, ptoom si dam jogurt - skyr alevo krajec chleba s nátierkou - maslo,hummus, paradajky, uhorka,paprika, desiata banan alebo priteinovy napoj, obed - vacsinou kuracie maso s ryzou, zemiakmi, mucne jedla takmer vobec, vyprazane nerobím. Pred obedom je zas kava latte, poobede si dam nieco s vajickami a zeleninu, neskor vypijem kefir vscsinou a este zjem hrst cucoriedok. Orechy nejem kvoli alergii.

autor
21. aug 2025
@anonym_autor

@lenkit bezny den - vstanem,dam si kavu - cappucino,latte - bez cukru, urobim si presso a napenim mlieko, ptoom si dam jogurt - skyr alevo krajec chleba s nátierkou - maslo,hummus, paradajky, uhorka,paprika, desiata banan alebo priteinovy napoj, obed - vacsinou kuracie maso s ryzou, zemiakmi, mucne jedla takmer vobec, vyprazane nerobím. Pred obedom je zas kava latte, poobede si dam nieco s vajickami a zeleninu, neskor vypijem kefir vscsinou a este zjem hrst cucoriedok. Orechy nejem kvoli alergii.

@anonym_autor aha a idem do prace samozrejme a tam dost chodim hore dole

simsalabim
21. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a skusila si to zapisovat do KT? lebo "nieco s vajickami" moze byt prazenica s 20g masla a 5 vajcami, ale aj 1 vajce natvrdo na zeleninovom salate. Chlieb s natierkou moze byt tenky krajec ale aj hruby, natrety jemne alebo nahrubo... kava s mliekom moze byt s asi 1 polievkovou lyzicou mlieka, alebo aj s deci mlieka.... toto su drobnosti, ale nazbiera sa to. Tazko zistis, kde je chyba, ak si to par dni nebudes zapisovat.

biba_18
21. aug 2025

ja radím si zapisovať - vidím podľa seba ako musím premýšľať ako sa niekedy zmestiť do KT - napríklad zajtra mám naplánovanú cuketu s cottage a k tomu som mala v pláne risonni - ale po nahodení celého dňa som mala prešvihnuté makrá - vymenila som za čiernu ryžu 🤷‍♀️ sú to drobnosti - ale drobnosť k drobnosti a vyjde ti v dôsledku aj o 200-300 kcal viac …

biba_18
21. aug 2025

ja nechudnem, ale sledujem si príjem kvôli bielkovinám - som už vo veku kedy rapidne ubúdajú svaly - a na odporúčanie trénera vo fitku ktorému som sa sťažovala na túto skutočnosť - tak že si musím odsledovať príjem, že sa mi iba zdá že mám vyváženú stravu, lebo zjavne nemám … no, a fakt som nemala 🤷‍♀️

autor
21. aug 2025
@simsalabim

@anonym_autor a skusila si to zapisovat do KT? lebo "nieco s vajickami" moze byt prazenica s 20g masla a 5 vajcami, ale aj 1 vajce natvrdo na zeleninovom salate. Chlieb s natierkou moze byt tenky krajec ale aj hruby, natrety jemne alebo nahrubo... kava s mliekom moze byt s asi 1 polievkovou lyzicou mlieka, alebo aj s deci mlieka.... toto su drobnosti, ale nazbiera sa to. Tazko zistis, kde je chyba, ak si to par dni nebudes zapisovat.

@simsalabim skusala som zapisovat,dokym sa mi na vahe nezlomil kryt a nevypadla baterka 😆ked si robim vajicka tak max2 do prazdnice a max dve na tvrdo,nie v jeden den. Masla davam 5g,uz zhruba mam prehlad,co ma kolko kcal. Asi najväčší problem bude ta kava s mliekom, lebo toho mlieka vypijem denne tak pol litra.

autor
21. aug 2025
@biba_18

ja nechudnem, ale sledujem si príjem kvôli bielkovinám - som už vo veku kedy rapidne ubúdajú svaly - a na odporúčanie trénera vo fitku ktorému som sa sťažovala na túto skutočnosť - tak že si musím odsledovať príjem, že sa mi iba zdá že mám vyváženú stravu, lebo zjavne nemám … no, a fakt som nemala 🤷‍♀️

@biba_18 vidíš,ake je to zdanie klamlive. Ja by som povedala ze tiez mam vyvazsnu a malo kcal a isto to nemam, ked nechudnem. Ja si na bielkoviny davam tiez pozor.

simsalabim
21. aug 2025
@anonym_autor

@simsalabim skusala som zapisovat,dokym sa mi na vahe nezlomil kryt a nevypadla baterka 😆ked si robim vajicka tak max2 do prazdnice a max dve na tvrdo,nie v jeden den. Masla davam 5g,uz zhruba mam prehlad,co ma kolko kcal. Asi najväčší problem bude ta kava s mliekom, lebo toho mlieka vypijem denne tak pol litra.

@anonym_autor kup si vahu na usb, bude po probleme 🙂

amazonka13
21. aug 2025

🍏 Skús ak máš možnosť cvičiť ráno, nalačno. Skús zmeniť cvičenie za iné cvičenie (telo si po pár týždňoch zvykne na zostavy, ktoré robíš), alebo začni robiť inú športovú aktivitu - behať, plávať, bicykel, denne rýchla chôdza aspon 45 min... Kontroluj pitný režim, aby sa nehromadili toxíny v tele. Najviac chudneš, keď striedaš rôzne pohybové aktivity. Skontroluj váhu, možno dobre neváži, kúp si presnejšiu, ktorá meria viac kg, % tuku, vodu.... Možno si len myslíš, že je strava o.k., naštuduj si optimálne stravovanie. Zaraď dostatočné množstvo zeleniny, ovocie tiež, ale len 1 ks denne, skôr doobeda ... Dbaj na to, aby dobre fungovalo vylučovanie. Až 7-10 kg navyše na tele môže tvoriť nedoriešená psychická záťaž...

nikha2809
21. aug 2025

No pol litra plnotučného mlieka ma cez 300kcal.Takze kľudne môže byt aj tym