icon

Váha stojí, ale ľudia tvrdia, že som schudla

23. sep 2025

ahojte, už som sem raz písala, iné fotky z predtým nemám tak preto ich dávam znovu. Oblečenie je mi väčšie, ľudia mi to hovoria a váha je rovnaká - 110kg. Mám strašné komplexy, pozriem sa na seba a hneď plačem. Ničí mi to vzťah a aj moju psychiku. Mám pocit, že vlastne ani neviem ako vyzerám. Raz sa cítim menšia a niekedy ešte väčšia ako predtým. Ľudia mi dokonca hovoria, že aj vyzerám lepšie ale jak to tak môže byť, keď vážim 110kg. :'(

Váha stojí, ale ľudia tvrdia, že som schudlaVáha stojí, ale ľudia tvrdia, že som schudlaVáha stojí, ale ľudia tvrdia, že som schudlaVáha stojí, ale ľudia tvrdia, že som schudlaVáha stojí, ale ľudia tvrdia, že som schudla
anonym_841744
23. sep 2025

@anonym_autor veď si schudla a dosť. Na váhu sa nepozeraj. Radšej sa meraj

jogy1984
23. sep 2025

Meraj si obvod pása čísla na váhe nie je jediný ukazovateľ pokroku . Taktiež záleží aj na tom ako sa cítiš či sa zlepšuje mobilita a podobne

anonym_51bf64
23. sep 2025

Pekne si schudla. len tak ďalej. Neprestávaj a bude dobre postupne. Moja váha 4 mesiace sa ani nepohla. Potom o islo dole zo dna na den...

autor
23. sep 2025

Ďakujem, snažím sa. Aj som sa prestala vážiť ale v robote som zahliadla váhu a nedalo mi to, tak ma to zas dostalo. :( Mám 158cm a k tej výške si predstavujem s takou váhou riadne obézného človeka a to mi nedáva zmysel, to čo mi ľudia hooria a jak vlastne vyzerám. Príde mi, že pri tej váhe som proste strašne veľká a tak to, že sa niekedy cítim menšia mám len v hlave a reálne už ani neviem ako vyzerám. :/

Práveže mobilita je úplne super, predtým som prešla 300m a chcela som pauzu, pálili ma lýtka a teraz sme boli na 30km prechádzke a úplne super. Takže toto pociťujem ale hlava mi to neberie.

cyberk
23. sep 2025

Chcela som napisat, ze vsak asi su len zdvorili, ale ta zmena fakt vidno ;) len tak dalej 🍀

falbala132
23. sep 2025

svaly vazia viacej ako tuk, preto ak sa ti zmenila kompozicia tela, tak na vahe sa to javi, ze to stoji, ale opticky to na tele vidno.

7miriam77
23. sep 2025

Ja vidím zmenu najmä v okolí brucha, pekne sa ti začína tvoriť pás a hlavne to nevzdávaj. Niekedy váha stojí a potom zrazu rapídne klesá

sisska96
23. sep 2025

Tuk sa ti zmenil na svaly

3petka
23. sep 2025

@anonym_autor určite sa nedrž váhy ale radšej si zmeraj miery. Na foto vyzerá že si schudla pekne. Ono ak aj cvičíš tak sa ti tvorí svalová hmota a tuk odchádza, preto sa váha nemení to začne až neskôr. Tiež som z toho bola na prášky a teraz si kontrolujem miery a super.

olimuc
23. sep 2025

Tuk je lahsi ako svaly … ako ti radia meraj nie vaz. Porovnaj kg zlata a kg peria …

anonym_c156cb
23. sep 2025

ako sa da schudnut bez jedineho kg?

svaly clovek nabera rokmi urcite nie len tak a ked sa zmeni postava, ze je tazsia kvoli svalom tak to inak vyzera

mozno prve fotky maju zly uhol, treba napisat co robis preto aby sa ti vaha znizila

anonym_2e7a26
24. sep 2025

Podľa mňa máš naprd váhu