icon

Večerať či nevečerať?

limetka69
12. aug 2020

Ako to máte, pri chudnutí? Názory sa rôznia a mňa zaujímajú práve tie vaše. Názory aj skúsenosti.

Strana
z2
limetka69
autor
13. aug 2020

a tie vedecke vyskumy, to sa ani nevyjadrujem, to sa stale meni, clovek nemoze verit nicomu uz, a ano kazde telo je ine a na kazdu z nas asi ine funguje, mam teorie preluskane a prax nefunguje, cize, mozno prave toto bude fungovat na mna, daj boze! :D mam kamosku ktora po porode mi sla za svedka na svadbe a prisla ako lata, pytala som sa jej ako to dokazala za celkom kratku dobu, nejedla som po piatej, bola jej odpoved. tak som odhodlana to vyskusat, ked som drzala IF 16/8 s oknom na jedenie od obeda do vecera neslo to, a pritom to fungovalo na ine baby, a zistila som, ze oni maju okno jedenia tak, ze koncia s jedlom poobede, 🙂 nevyskusam neviem 🙂

majamat
13. aug 2020

@ciernysokol mne neprospieva ked si dam nieco, hoci aj male o 21-22 hod vecer a to ja chodim do postele aj po polnoci. no do tej 20 hod v pohode.
na zaciatku roka som nabehla na dietu a zacala som chudnut, ked sme sli do fitka medzi 17-18hod, predtym som sa najedla, potom som mala zvysenu aktivitu a vratili sme sa po *21hod a bola som hladna ako vlk. tak vtedy som mala metabolizmus rozbehnuty vdaka aktivite a nemala som problem a travilo mi dobre.
cize vela zavisi od aktivity

akinom0077
13. aug 2020

@limetka69 Ja mam rozhodnute, ja musi vecerat, resp pravidelne jest kazde 2-3 hodiny...inak mi istane zle na odpadnutie, nafukne sa mi brucho a zacnu mi bolesti..... nezmysli nejest vecr apod si moze dovolit zdravy clovek co ma v poriadku zaludok a zlcnik atd...

akinom0077
13. aug 2020

a pri chudnuti...tiez dolezite je jest casto a mensie porcie...taktiez medzi vecernym poslednym jedlom a rannym prvy tiez nema byt extremny rozdiel hodin...ani to nie je dobreee

limetka69
autor
13. aug 2020

@akinom0077 samozrejme, kazda sme ina 🙂

andreatytler
13. aug 2020

@akinom0077 praveze som nedavno videla video kde svetoznamy lekar vravel ze byt hladny je pre telo velmi dobre. Ja tomu verim... vela diet ktore poznam sa tak velmi snazi aby clovek necitil hlad... akoby to bolo nieco zle comu sa treba silou mocou vyhnut.
Vsetky tvory na zemi su naprogramovane na to aby sa najedli a potom boli hladni a niekedy aj dlhsiu dobu... to je moj nazor... ohladom stravovania je tolko vela torii a tak velmi odlisne... kazdy si najde nieco co pre neho funguje.

janina1127
13. aug 2020

Len ja keď som hladná tak to je konečná @andreatytler. Vrčím, neviem sa na nič sústrediť no neni to dobré.

andreatytler
14. aug 2020

@janina1127 Joj... to by si mala vidiet mna ked som hladna 🙂
Nevadi mi to ale ak som niecim zamestnana... ja mam taku naturu ze potrebujem veci dokoncit a potom jem alebo cokolvek ine.

akinom0077
14. aug 2020

@andreatytler / nikdy som nebola tucna, nemala nadvahu. Cele roky fungujem rovanko jem kazde 2-3 hodiny mensie porcie. Snazim sa chodit dost peso, cvicim doma pol hodinku. Moze hovorit aj 300 doktorov co chce kazdeho telo je ine a ja mam problem so zlcnikom, akonahle zostanem hladna brucho sa mi nafukne do stavu ze vyzeram akoby som bola v 5 mesiace a zacne mi neskutocna bolest...jednu takuto chybu ked urobim ze sa najem neskor a som v p.....na dva tyzdne ostanem v bolestiach a problemoch......

andreatytler
14. aug 2020

@akinom0077 Suhlasim... kazde telo je ine a hlavne sa tie rady od doktorov menia kazdym rokom. Clovek musi najme pocuvat svoje telo, potom pocuvat doktorov a vybrat si z rad take ktore mu sadnu.

ckatka
14. aug 2020

@mondolina ta je jediná ktorá mi funguje 😂
A treba sa pozrieť ako vyzerajú priemerni obyvatelia ktorej krajiny a kto najviac trpí obezitou. (A nemusíme sa pozerať ani za oceán...stačí v rámci Európy...) staci sa poučiť od nich. A netvarit sa ze snickerska a kofola po joge je v pohode....

andreatytler
15. aug 2020

@ckatka oooj tak by som si teraz dala kofolu... v Knade to nemame ☹

lauriema
15. aug 2020

@limetka69 Ahoj, ja papám len do 17:00. Občas zhresim ale fakt len občas

Strana
z2