Veľa jem
Poradte neviem sa zatat strasne vela jem mam 10 dni pred ms a neviem sa ovladat uz 3 den vzdy prekrocim prijem kazdy den mam tak 2000kcal😐mam vycitky
@elizabet173 tak dost bielkovin a peciem si zdravo ale je toho hodne za tieto tri dni chcem schudnut a mam vyratane 1600 kcal pripadne 1700 cvicim vyska je 170 vaha 60-61 ale ak to takto pojde dalej sa asi vyzerem na 80🤣
@renusik vraj pri ms sa zrychluje metabolizmus o 20% preto telo potrebuje vyšší príjem
Ja mam na 1500kcal ale zas nieked sa podari menej niekee viac. No najdolezitejsie je pre mna po 18tej nejest. Nie vzdy to vyjde. Tiez mam vycitky vazim si jedlo vsetlo ale niekedy uletim
@vevericka2020 no len ja uz zacinam mat chute dva tyzdne pred ...a toto je kazdy mesiac
@renusik vaha je na tu vysku ok, nebolo by lepsie len cvicenim spevnovat? Si z formovania postavy v strese, to nie je dobre. Neviem, ci dokazes realne posudit, ci naozaj potrebujes dat dolu nejake kg, ked na prijem, ktory uvadzas, pises, ze strasne vela jes. Skutocne potrebujes dat dolu tie kg? Nezabrzdila si sa na nejakom cisle, vahe, ktoru chces mat stoj co stoj? Dolezite su aj cm, tie vidia vsetci, kg len ty, ked sa vazis. A zena, ktora ma 70 kg moze pri rovnakej vyske vyzerat lepsie, ako ta, ktora ma 64. Ak su to v prvom pripade svaly a vyformovana postava a v druhom tuk. Pri tej vyske a vahe byt v depkach?

@renusik preco mas vycitky, ved to je optimalny prijem pre zenu a nie strasne vela jem. Zalezi, ake je zlozenie tvojej stravy, v com tych 2000 kcal prijmes